icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

maxx048
21. júl 2013

@janka2273 Janka, je to brnenská firma Fichema, doručuje aj na Slovensko, a má tam všetko, k MMS, MMS2 a dalšie

gabuchah
22. júl 2013

veru pravda..tie drahé aj tak nepomáhajú...🙂 ešte je dobré čo som čítala bambusové maslo..ale to som ešte neskúšala..🙂
a ten základový krém nepoznám..ja chcem začať vyrábať z byliniek..🙂 už mám aj rpemyslené ako asi..ešte t dať do praxe...🙂 neni nad prírodu...jedine čoho sa asi neviem zriecť sú parfumy..keby tie olejíčky prírodné neboli tak drahé..už som dávno v nich.🙂

jovana100
22. júl 2013

ahojte. My sme objednávali z bazošu. Dnes to akurát dorazilo. Im to dodáva velky dovozca chemikalii Eurosarm cz. V spolupraci sú so strankou www.darzdravia.sk. Prišlo nám 500ml chloritanu a 500ml hcl za 14€ + pošta. V cene su uz zahrnute aj 2ks flasky 50ml s kvapatkom na lahsiu manipulaciu. Myslím, že dobrá cena. 🙂

janka2273
22. júl 2013

@maxx048 Ja som to vtedy hned mrkla a som si myslela,že ked CZ,tak bude drahšia pošta..koľko Ta vyšla cca?? 🙂

janka2273
22. júl 2013

@gabuchah celá ja..vôňavky aj za kýbel vylejem na seba 😝 😝 😝

To v lekárni je základný krém Ambiderman..cca 100g nejaké 1,5 až 2€..oni ho tam dostávajú v kýblikoch a potom do toho miešajú kadečo 😝 Ja by som aj kilovku využila 🙂 🙂 🙂

Dnes som si kúpila čisté práškové C" v DM,tak som zvedavá,ako omladnem 😝 😝 😝 ved aj céčko zlepšuje elasticitu kože atd..a potrebujem na klby,ked mám obe nohy kolená operované..čo Ti poviem..stará už asi som 😝 😝 😝
Takže nasadím 1až 3 malé moka lyžičky-to je cca menšia čajová,ak sa nemýlim..jedna by mala mať cca 1000mg C a snád ani na zimu ma nič nedrapne.-))len to musím brať mimo MMS samozrejme.. 🙂

janka2273
22. júl 2013

@jovana100 Hej..za také veľké balenie super 🙂 🙂 🙂 tak pekne kvapkaj a ak sa do týždňa nič s Tebou neudeje,môžeš nám napísať link 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 srandujem samozrejme 😝

erys
22. júl 2013

Mojmu priatelovi vyliecili pecen.

gabuchah
22. júl 2013

😀 😀 ty si za prípad Jani. 😀 😀
ja som kvapkala a dala som pauzu...:D ma to akosi vybielilo...až mi koža total vysušená zlieza. 😀
ale ukázalo mi to že treba prestať fajčiť. 🙂
no tak ten krémik vyskúšam...kúpim..Ďaka za typy.. 😅
no a na starú veruže nevyzeráš.. 🙂 len s tým céčkom...neviem presne ako to funguje..keďže céčka keď dostaneš do tela viac ako je jeho dávka..proste sa vylúči...🙂 alebo tých 1000mg je na deň? 🙂

janka2273
22. júl 2013

@erys Super 🙂 🙂 🙂 a čo mu presne bolo??

janka2273
22. júl 2013

@gabuchah Problém je v tom,že o C si píše každý čo chce a je v tom guláš 😲 ja si tu píšem s jednou kočkou a tá frčí už dlhšie na tom..vždy,ked sú chorí sa tým nadopujú..na deň aj cca 3000mg=3g..prečítaj si článok na tomto linku..už som to tu dávala,len asi si nik nevšimne,že pod produktom na predaj,je hoodne popísané--tak študuj 😝 🙂

http://www.zdraviemms.mypage.cz/thema/praskovy-...

Tu máš napísané všetko,čo potrebuješ vedieť.-)

janka2273
22. júl 2013

@gabuchah Inak..čo si to písala??že Ta MMS vybielilo? 😝 😝 😝 umrem z Teba..ja tiež fajčím,ale "len" slim a ešte si kupujem také plastové mini filtre,ktoré zachytávajú decht--že zdravé fajčenie 😝 😝 😝 🙂 A k tomu veku..už si veru zaslúžim na seba plácať nejaké krémiky,ale nejak to moc zatiaľ nepotrebujem našťastie--ale už som mala 40!!! 😒 😲 😝 Tak už mi ozaj len preventívne ostáva plácať na seba ten kokos a jesť C a MMS 🙂 🙂 🙂 Tak nech sme dlho zdravííí 😝

erys
22. júl 2013

@janka2273 😕 hodnoty pecenovych testov mal pocas 3 rokov zle

denisocka
22. júl 2013

@janka2273 3g na den Cecka je nic, to jedine tak preventivne . ja to jem 4g - 1 lyzička i kazdu hodinu pocas nejakeho nachladenia...

janka2273
22. júl 2013

@denisocka no počkaj,ale aká lyžička??? 😝 😝 😝 na tom linku vyššie je písané,že moka lyžička je cca 1g..inak dnes som kúpila to C v drogiške..mňááám..chutí ako obyčajný celaskon ..ten kyselý v oranžových tabletách.-)) 🙂 🙂 🙂

janka2273
22. júl 2013

@erys a ako a koľko bral??dával si na to popri tom aj lieky??

denisocka
22. júl 2013

@janka2273 mala kavova lyzicka,nie moka . ja si to davam do vody so sirupom, je to super kyslé ...

nextik
22. júl 2013

@erys Moja skoro 4 rocna ma velmi zle pecenove testy uz vyse roka - prave sme absolvovali tri tyzdnovu kuru s CDS protokol 1000 - prve vysledky prisli naspat horsie - teraz budeme opakovat. Inak za celu dobu sa nezistilo preco ma tie hodnoty zvysene.

janka2273
22. júl 2013

@denisocka ved viem,že je v tom rozdiel.-))) takže kávová/čajová jedna lyžička má cca 4g??? To mi nešlo do hlavy,že až tak veľa že by to bolo...

janka2273
22. júl 2013

@nextik ktoré pečeňové a aká hodnota??

denisocka
22. júl 2013

@janka2273 HEJ MA,ALE NIE KOPCOVITA :d ALE ZAROVNO

nextik
22. júl 2013

@janka2273 ALT, AST, GMT kolisu medzi 1.5 az 10.5 uz rok

erys
22. júl 2013

@janka2273 spociatku bral iba lieky,ale nepomahaly,potom ine alternativy,ale nic nepomahalo,az ked zacal brat iba mms bez liekov,tak sa mu pecenove testy upravili.Berie ich kazdy vecer po 6 kvapiek.

maxx048
23. júl 2013

nie, aktivátor si kúpiš v potravinách a nariediš kryštalickú kyselinu citronovú 1:9, t.j. v objemoch : odmerka kyseliny+9 odmeriek vody

maxx048
23. júl 2013

@eryszačiatok: Beriem poobede od 14:00 každú hodinu 4 kvapky, týždeň+ večerný kúpeľ 30 kvapiek aktivovaných, potom už len 7 kvapiek na noc + kúpeľ./Možno znížiť na 3-4/ K tomu antioxidanty ráno, preto začiatok posunutý na 14. hodinu / Vit C, B-kom, Zn, Se, Mg/, K tomu 2 lyžice ľanového semiačka, a 30 rozdrvených marhuľových jadierok v troch dávkých-/B-17/ A na zníženie pH šťavu s jedného citróna s medom. Dôležité je sledovať si pH. Mne po 3 dňoch sa upravil TK skoro na normál, aj v takýchto horkách.

janka2273
23. júl 2013

@nextik Pýtam sa preto,lebo mne zas GMT je bez liekov na hodnote cca 2,9--s liekmi okolo 0,8---
Malinká to má teda dosť vysoké,ked to vyskakuje až ku 10..má zvýšený aj cholesterol??Vykazuje to známky poruchy metabolizmu pečené,kedy si pečeň nevie sama odbúravať tuky.. ☹

janka2273
23. júl 2013

@erys a ktoré z pečeňových testov mal vysoké?a po akej dobe užívania MMS sa mu asi upravili?

Inak je to super,že to zabralo..Humble to odporúča na liečbu pečene,či cholesterolu 🙂

gabuchah
23. júl 2013

@janka2273 vďakaaa..🙂

gabuchah
23. júl 2013

@janka2273 to si robíš kozy jani..........!!!!!!!!!!! 😨 😨 😨 😲 😕 😨 😨 😨
kde už si ty 40 nabrala..okolo teba to ešte ani nešlo! tak to čumím teraz...waaw....klobúk dole...ty ani krémy nedávaj..si jasný úkaz toho že všetko ide zvnútra a prírodné veci a pohoda v duši je základ..🙂 🙂 aj keď zahrnúť sa občas niečím luxusným nie je zlé..čo si budeme hovoriť.🙂
noo..vybielilo..:D :D proste som zliezla najskor vov ani z kože..ako kď si splálená so slnka a myslím pohoda...:D ale potom pozerám vonku..a úúplne suchá pokožka, ruky, nohy..taká biela šupinatá..tak som namazala kokosáčom a zasa..🙂 tak som dala pauzu..bo aj pečeň a žalúdok som čítala...:D budem kvapkať ale asi iba raz za čas..🙂 som rpedsa len na tie prírodné úkazy a zázraky viac asi.🙂
no a to zdravé fajčenie nepoznám...🙂 ani som nepočula že také niečo sa dá kúpiť..a funguje to? 🙂 a naviac..slimky sú v pohode...🙂 😉 mna už len trocha hnevá, že sa mi občas okolie smeje..že haha..vegetariánka..potreviny študuje, proti liekom bojuje a ah...čo do seba dáva..:D no..uznaj.:D

gabuchah
23. júl 2013

@nextik a nebolo by dobré dávať kratšie kúry a kvapkať raz za čas...mne príde dos´t moc..3 týždne pre 4 ročné dievča..:( ja som velká a pečeň ma bolela po 2-3 kvapkách (nehovorím že mms nepomohlo) ale...verím, že takémuto dieťaťu to nemusí urobiŤ dobrotu..ešte ak prišli testy eešte horšie...bylinkára-liečiteľa ste neskúšali? preliečenie mms a následne bylinné záležitosti by mohli byť ovela učinnejšie ako samá chémia.🙂 moj názor..

nextik
23. júl 2013

@gabuchah ja som len nasledovala odporucanu kuru - bylinkarov, lagosu, ursofalk, a lipovitan mame za sebou - udrzuju hladinu pecenovych hodnot nizko ale ako nahle ich vysadia strasne vyskocia. riesilo nas uz viac primarov nez viem spocitat v niekolkych krajskych nemocniciach, moje dieta uz dalo viac krvy ako ja za zivot. tie krvne testy treba zopakovat - ak jej to pomohlo tak sa to nemuselo okamzite prejavit. tento tyzden ideme znova na odber na infekcne - gastru som dala pauzu kym infekcne nieco nevyriesi alebo nas neodporuci dalej. samozrejme alergo mame za sebou tiez.