icon

Kvapky na suché oči

barborka2223
2. sep 2022

V zime mi povedala Dr že mám suché oči, nekúpila som si kvapky prestalo to a teraz už 4 dní ma veľmi pália oči aj zrak mam taky nedobry... Tak mi otec kúpil kvapky Artecal TripleAction dávam si ich od včera ale ako keby ma ešte horšie pálili oči.... Poraďte tie co mate skúsenosť aké sú na to najlepšie kvapky a aj vy keď mate suché vás veľmi pália

Strana
z2
ollynka
3. sep 2022

@taktotedanie nezabrali

taktotedanie
3. sep 2022

@ollynka a je to suche oko ? Bolo to aj diagnostikovane? Ci si len myslite ze to je toto?

barborka2223
autor
4. sep 2022

@taktotedanie Dobrý večer, vy ste očná lekárka?

taktotedanie
4. sep 2022
barborka2223
autor
5. sep 2022

@taktotedanie a čo poviete na Hyal-Drop kvapky?

taktotedanie
5. sep 2022

@barborka2223 aj tie su vhodne, nemaju konzervacne latky takze kludne

barborka2223
autor
5. sep 2022

@taktotedanie ďakujem a ešte by som chcela vedieť nie je to tam napísané, za koľko dní by ma to mohlo prejsť?... A ešte jednu otázku kde máte vy ambulanciu? 🙂 Dúfam že sa Vás to môžem opýtať

taktotedanie
5. sep 2022

@barborka2223 to je individualne aspon taky tyzden vy sim kvapkala intenzivne aspon 4-5x denne, dalsi tyzden by som znizila na 3x denne a uvidite ako sa budete citit
Kosice

ninah1486
25. okt 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja na suche oci pouzivam kvapky Vizik, tie mi zakazdym pomôzu a hlavne ten ucinok sa dostavi hned

taktotedanie
25. okt 2022

Vybrala by som si bez konzervacmych latok nie vizik

beahavala
26. okt 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

toto sa stava niekedy aj mne, skusala som uz viacere kvapky do zvlhcenie oci

itaa
28. júl 2023

@taktotedanie Zdravim, ktore kvapky ste mali na mysli, ze pacientom sa suche oko este zhorsilo? Dakujem za odpoveď

taktotedanie
28. júl 2023

@itaa s konzervacnymi latkami ( vizik, visine..)

shawlin
28. júl 2023

@taktotedanie pisala som.vam spravu 🙂

itaa
29. júl 2023

@taktotedanie Ďakujem. Mali ste pacienta, ktorému nevyhovovali žiadne umelé slzy príp. ešte nenatrafil na vhodné pre seba? Ja som zrejme ten prípad. Oči mám suché ( lekár+prístroj potvrdili) ale kvapky mi stav zhorsia - pouzivam vyslovene bez konzervantov. Somz toho naozaj zufala, pretoze pracujem s ludmi a cervene oči, prekrvene so zilkami mi prekazaju. Co by ste odporucili? Skusat dalej? Ako dlho by som mala vydrzat pri jednej znacke, aby som mohla spokojne povedat, ze toto zas nie. Dakujem velmi pekne.

taktotedanie
29. júl 2023

@itaa ake ste skusali?

itaa
29. júl 2023

@taktotedanie vsetky od Hylo, dalej Hyaldrop, Ocu heal C, Artelac triple action, Thealosa duo.

itaa
29. júl 2023

@itaa este aj evotears

taktotedanie
29. júl 2023

@itaa pri suchom oku zacinam najskor protizapalovou liecbou kedze suche oko je v podstate zapal, cize zacinam yellox kvapky 2x denne, medzi to 5x denne umele slzy ( hylo gel) na vecer vita pos mast - aspon 7-10dni a zavisi dalej od stavu
Ak sa zlepsi pokracuje umele slzy ak nie este serove kvapky pomahaju ale to je fakt ze uz ked nic nezabera
Samozrejme v poslednom rade chirurgicka liecba uzatvorenim slzneho kanaliku

itaa
29. júl 2023

@taktotedanie dakujem vám

histamin12
Autor odpoveď zmazal
histamin12
26. dec 2023

obsahuju yelox kvapky kortikosteroidy? ja mam glaukom . a kortikosteroidy mi nerobia dobre. a este ci sa mozu pouzivat s kvapkami proti tlaku arulatan, monopost.

lucinkaboz
8. feb 2024

Hylo gel, najlepsie bez konzervantov, ale zaviest slzne plugy, mam ich. Odvtedy kvapkam minimum

taktotedanie
8. feb 2024

@histamin12 neobsahuju kortikoid, moze sa uzivat

itaa
9. feb 2024

@lucinkaboz zdravim, kde vam davali tie plugy? Ako dlho ich uz mate? Dakujem

lucinkaboz
4. mar 2024

@itaa v trencine, zavadzaju ich vsade na klinikach, cena okolo 120 e

lucinkaboz
4. mar 2024

Najlepsie je zaviest plugy, mala som extrem sucjhe oko, zo stupnice 30 asi 3, pomohol hylogel a silikon plugy

olinaaaa
9. jún 2024

@taktotedanie tie pouzivam...je mozne ze pri suchych ociach zle vidim rozmazane??

olinaaaa
9. jún 2024

@taktotedanie tak to mam aj ja taku liecbu teraz a zatial nic nepomaha..jedno oko uplne rozmazane

Strana
z2