Labioplastika - priebeh a cena
Ahojte ženy, chcela by som sa opýtať tých, ktoré majú skúsenosť.. ako to prebieha, aka je cena, a všetko okolo toho…uvažujem nad Dr Svehlikom v KE..máte nejaká skúsenosť?
@uprimnazienka vážne? Tak to som netušila.. čo čítam tak poisťovňa to nechce preplácať..
@elenka155 ja si to už moc nepamätám popravde 🙂 ale nie, nečakala som dlho na termin, konzultáciu som mala cez email, lebo som bola v zahraničí :D prišla som tam, pichol mi umŕtvenie, ca 0,5 hodiny to robil a po dvoch hodinách som šla na hotel 🙂 na bolesť dva týždne po sa ale príprav 🙂 ja by som teda minimálne prvý týždeň nevedela v práci fungovať
@vahcaac a ako ste sa dohodli na nejakom presnom výzore alebo ako mám nazvať? 😀 fuuu tak to má veľmi nepotešilo…ja som dúfala že to zvládnem bez odvozu domov.. a celkovo nechcem aby to niekto z blízkych vedel.. tak to teda neviem ako by som to “utajila”… a komplikácie po si nejaké mala?
@uprimnazienka mne to reálne strpčuje život :( ale myslim, ze s tým nepochopím.. zvlášť v tejto šialenej dobe..
@uprimnazienka problém je v tom že na prehliadku som bola len nedávno a nechcem k svojmu doktorovi len tak napochodovať že či by sa ti nedalo cez poisťovňu..a po telefóne to riešiť nechcem.. :/
A podarilo sa vam niektorej otehotnieť po zákroku do roka? Tuším som čítala že do roka je riziko..
A vyzerá to aj po tých rokoch rovnako tam dole? Mám na mysli či je to investícia na cely život alebo či po nejakych rokoch bude treba urobiť nejaku korekciu? Neviete?

@elenka155 ja som u neho bola pred troma rokmi 🙂 spokojnosť veľká