icon

Labioplastika - priebeh a cena

elenka155
2. feb 2022

Ahojte ženy, chcela by som sa opýtať tých, ktoré majú skúsenosť.. ako to prebieha, aka je cena, a všetko okolo toho…uvažujem nad Dr Svehlikom v KE..máte nejaká skúsenosť?

vahcaac
2. feb 2022

@elenka155 ja som u neho bola pred troma rokmi 🙂 spokojnosť veľká

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
elenka155
autor
2. feb 2022

@uprimnazienka vážne? Tak to som netušila.. čo čítam tak poisťovňa to nechce preplácať..

elenka155
autor
2. feb 2022

@vahcaac a treba mat odporúčanie aj od svojho gynekológa alebo je to len čisto na mne?

vahcaac
2. feb 2022

@elenka155 ku Švehlikovi ? To je čisto na tebe, on je súkromník

elenka155
autor
2. feb 2022

@vahcaac a ako dlho si čakala na termín? Platí sa aj za konzultáciu? Ospravedlňujem sa za veľa otázok :D asi by mi pomohlo, keby si mi napísala ako to cele prebiehalo?

vahcaac
2. feb 2022

@elenka155 ja si to už moc nepamätám popravde 🙂 ale nie, nečakala som dlho na termin, konzultáciu som mala cez email, lebo som bola v zahraničí :D prišla som tam, pichol mi umŕtvenie, ca 0,5 hodiny to robil a po dvoch hodinách som šla na hotel 🙂 na bolesť dva týždne po sa ale príprav 🙂 ja by som teda minimálne prvý týždeň nevedela v práci fungovať

elenka155
autor
2. feb 2022

@vahcaac a ako ste sa dohodli na nejakom presnom výzore alebo ako mám nazvať? 😀 fuuu tak to má veľmi nepotešilo…ja som dúfala že to zvládnem bez odvozu domov.. a celkovo nechcem aby to niekto z blízkych vedel.. tak to teda neviem ako by som to “utajila”… a komplikácie po si nejaké mala?

vahcaac
2. feb 2022

@elenka155 u mna to tiež nikto nevedel, ale chodila som zvláštne, tak som hovorila že má seklo😂. Dohodli sme sa pred operáciou a moc tam nieje čo dohadovať, on to má v rukách, vie to spraviť tak, aby to vyzeralo dobre. Je to strašne milý a pohodový doktor

vahcaac
2. feb 2022

@elenka155 nemala som žiadne, ale bolelo to teda dost prvé dni

elenka155
autor
2. feb 2022

@vahcaac a lokálna bola v pohode? Celkovú by som nechcela, ale pred lokálnou mám trosku respekt že či nebudem niečo cítiť

elenka155
autor
2. feb 2022

@vahcaac a čo sa týka citlivosti, všetko v poriadku? Žiadne trvale zmeny?

vahcaac
2. feb 2022

@elenka155 bola v pohode, jeden moment zarezal do živého, ale hneď domrtvil, nebudeš cítiť nič 🙂

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
vahcaac
2. feb 2022

@elenka155 absolútne, ešte lepšie 🙂

elenka155
autor
2. feb 2022

@vahcaac a bolo treba aj predoperacne na tu lokálnu?

elenka155
autor
2. feb 2022

@uprimnazienka mne to reálne strpčuje život :( ale myslim, ze s tým nepochopím.. zvlášť v tejto šialenej dobe..

vahcaac
2. feb 2022

@elenka155 nie 🙂 iba na celkovú

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
elenka155
autor
2. feb 2022

@vahcaac ďakujem veľmi pekne za odpovede, pretože doteraz som si stále navravala, že si na to zvyknem (blbosť).. ale všímam si že dosť veľa žien má takýto problém a konecne som sa asi odhodlala urobiť krok vpred..

elenka155
autor
2. feb 2022

@uprimnazienka problém je v tom že na prehliadku som bola len nedávno a nechcem k svojmu doktorovi len tak napochodovať že či by sa ti nedalo cez poisťovňu..a po telefóne to riešiť nechcem.. :/

elenka155
autor
2. feb 2022

A podarilo sa vam niektorej otehotnieť po zákroku do roka? Tuším som čítala že do roka je riziko..

vahcaac
2. feb 2022

@elenka155 veď povedz svojmu gynekológovi, že ti to zavadzia a boli ťa to. Ja som vtedy nebola poistená na SK, preto som to neriešila touto cestou

elenka155
autor
2. feb 2022

A vyzerá to aj po tých rokoch rovnako tam dole? Mám na mysli či je to investícia na cely život alebo či po nejakych rokoch bude treba urobiť nejaku korekciu? Neviete?

vahcaac
2. feb 2022

@elenka155 ja som tehotná teraz, ale rodiť budem až za 4 týždne, tak neviem. Aj po rokoch to vyzera rovnako 🙂 netreba korekciu žiadnu

elenka155
autor
2. feb 2022

@vahcaac tak to potom držím palce, nech všetko dobre dopadne 🤗