icon

Lámanie zubov

kristina418
24. máj 2020

Ženy mam problém doteraz som s tým nemala problém a k zubárovi pôjdem až vo štvrtok lebo u nás je len štvrtky kvôli tomu vírusu... Ide o to ze sa mi lámu zuby nie celé ale kusy z bokov prosím vás poraďte čo si mám kúpiť nato stretli ste sa niektorá s tým?... Strašne sa bojím o svoje zuby.. Som ochotná ísť teraz aj 48km do ďalšieho mesta do lekárne Ďakujem

princeznasevera
24. máj 2020

@kristina418 mne sa vylamali tak 3 zuby. Nespravis s tym nic je to oslabena sklovina.

tanyan
24. máj 2020

mne sa lámali, keď som cmúľala vitamín C - prešla som na tabletky, ktoré sa prehltnú.
vhodné je aj doplniť vitamín D na spevnenie.
negatívny vplyv môže mať napríklad aj dlhodobé používanie bieliacej pasty, nedostatok minerálov...

kristina418
autor
24. máj 2020

@princeznasevera a ako si to ďalej riešila?... Prešlo to len tak alebo to pokračuje 😭😭

kristina418
autor
24. máj 2020

@tanyan také som nepoužívala nikdy.. Vždy som mala pekne zuby a zrazu sa mi začali robiť biele fľaky, také ako keby popukaniny

petulda333
24. máj 2020

Ja som v tehu prisla o 10zubov!! A teraz cakam na zakrok. Kvoli koronepresunute na neurcito z😥

princeznasevera
24. máj 2020

@kristina418 zostali mi dva zuby vzadu vpravo a vlavo dalsi zub pred nim mi chybaju jak hore tak aj dole ale jem normalne

kristina418
autor
26. máj 2020

@petulda333 môžem sa spýtať aká je cena za zákrok.?

petulda333
26. máj 2020

@kristina418 no to este neviem. Mala som ist zaciatkom aprila na konzultaciu do nemocnice ale vsetko je posunute na neurcito

tanyan
26. máj 2020

@kristina418 vyskúšaj osteocynesine