icon

Lámavé konce na dlhých vlasoch

beatkasl
28. sep 2016

Čaute baby,
mam velmi dlhé vlasy a mam problem ze mi velmi mastneju a celkovo sa mi vlasy a konceky lamu. Rozmyslala som uz aj o strihani no ale zatial neviem. Co vy na to ?

Lámavé konce na dlhých vlasochLámavé konce na dlhých vlasochLámavé konce na dlhých vlasoch
alex49
28. sep 2016

po pás ostrihať, tie konce nie sú zdravé

sissy27
28. sep 2016

@beatkasl končeky by si si mala pravidelne zastrihávať, očividne si to dlho nerobila... takže takých 30cm by malo ísť dolu určite, možno aj viac... darmo máš dlhokánske vlasy, keď sú zničené, to veru pekné nie je... a to, čo je odumreté, zničené, polámané, vysušené už žiadnym zázrakom neoživíš, jedine nožnicami 🙂

wanda52
28. sep 2016

ja by som tie vlasy tiež skrátila, už mi prídu príliš dlhé a ani to nevyzerá tak dobre, ako keď sú napr. nad pas.

monicka9
28. sep 2016

Vlasky treba podstrihnut ked budu dlhé max po zadok to bude pekna dlžka a kup si arganovy olej pravý maroko a osetruj si vlasky ním😊👍🏼

janickacrazy
29. sep 2016

@beatkasl ja by som to tiež ostrihala tak do pása, dlhšie vlasy sa mi už ani nepáčia a je to aj dosť nepraktické a ešte ked máš končeky polámané, inak ťa obdivujem, že sa ti chce mať také dlhé vlasy umývať to furt, uf, to by sa mi nechcelo a hlavne v lete ti musí byť pekné horko v nich

viera27
29. sep 2016

tiez sa peiklanam k zbytku. Daj to dole. Tak do pasa. Aj to bude lepsie vyzerat, aj sa zbavis znicenych koncekov, aj sa prevzdusnia. Toto je take "lesanovite", ee.