icon

Laparoskopicky odstránené slepé črevo a následky

nina24888
29. okt 2020

Ahojte, robili Vám niekomu slepé črevo laparoskopicky? Zaujimalo by ma koľko trvajú bolesti? Čo Vám pomáhalo? A ako dlho sa drzí vzduch v bruchu? Mala som aj zrasty, ktoré mi tiež odstránili, môžu sa zase vytvoriť po operácii?
Ďakujem Vám za rady a odpovede 🙂

paja003
29. okt 2020

Ahoj. Ja som mala bolesti asi týždeň. Také 3 dní som bola na novalgine, ale potom sa to zlepšovalo. Po mesiaci som už ani nevedela, že ma operovali.

nina24888
autor
30. okt 2020

@paja003 a zrasty si nemala potom? Ja som ich mala od zápalu slepého čreva, bojím sa aby sa nespravili aj po operácii keďže sa snažíme o babatko.

paja003
30. okt 2020

@nina24888 no keď sme sa snažili o babo, tak som bola na laparoskopii gynekologickej a o mesiac sa zadarilo. Teraz neviem, ešte nie som pripravená na ďalšie dieťa. Inak, ten vzduch po gyn laparoskopii bolel dlhšie, teraz po slepaku asi len 3 dni a brala som espumisan a probiotiká, možno to pomohlo.

nina24888
autor
30. okt 2020

@paja003 tak super, ďakujem za rady 🙂

sasi0206
3. máj 2021

@paja003 ahoj, ja mám operáciu slepého čreva tento mesiac na klinike, tiež sa snažíme o babo len tak teraz kvôli operácii mame pauzu, a chcela som sa spýtať aká je to tá gynekologicka laparoskopia? Po odstránení slepého čreva sa znovu začneme snažiť, len neviem kedy sa môžeme začať alebo ako?

paja003
3. máj 2021

@sasi0206 ahoj. Ja som bola tiež na klinike aj so slepakom aj gyn (to som mala prefuk, diagnostiku vaječníkov, maternice, proste všetkého). Myslím, že v marci som bola operovana, v apríli som dostala ešte ms a potom som už otehotnela 😊

sasi0206
3. máj 2021

@paja003 a ti si mala aj nejaké gynekologické problemi tak? Ja idem do MEDIKLINIK, ty si ako vola spokojná na klinike? Na ktorej si bola?

paja003
3. máj 2021

@sasi0206 nemala som problémy, snažili sme sa otehotnieť vyše 2 rokov a šla som na diagnostikcku laparku, keďže všetky ďalšie vyšetrenia som mala v poriadku, tak už len to ostávalo

sasi0206
4. máj 2021

@paja003 tak držím palce, aj my sa už dlho snažíme, tak uvidíme. Verím že sa nám to podarí po tejto operácii. Ja som gynekologicky OK tiež