Laserová epilácia - pomohla vám a koľko vás stála?
Ahojte dámy,
veľmi Vás prosem o reálne skúsenosti s laserovou epilkou. So sestrou chceme ísť, lebo obe máme geneticky tmavé, husté chlpy, veľa, bohužiaľ máme hustotu nielen vo vlasoch, obočí, ale aj v chlpoch a už ma unavuje depilovať, holiť, začervenanie, potom tie vodičky od kožnej na zarastené chlpy a je mi to aj nekomfortné mať také červené miesta po chlpoch.
Pomohol vám laser? Koľko vás stáli jednotlivé ošetrenia cca a koľko vás vyšlo možno celkovo (nohy+bikini+podpazušie atď...)
Za každú skúsenosť aj tip budem veľmi vďačná.
Ďakujem.
Pekný deň!
@bursika tak klinika a salon je rozdiel. a preco nedoverciva? mas zlu skusenost alebo co? ja chodim do Skindea a nemam co vytknut. uz pri prvej konzultacii bolo vidiet, ze sa tam proste rozumeju tomu, co robia a uz inam popravde ani nemam potrebu ist. ono vela spravi aj ten pristup a ten uplne dobry vsade nie je 😉
ahojte, ja mam za sebou 6 sedeni v ramci pol roka- brada, pazuchy, bikiny. V podpazuší mám že minimum chĺpkov, bikiny detto, skoro nič ale na brade mám pocit, že sa počet chĺpkov znížil, ale stále ich tam je dosť. Budem chodiť, dokedy sa toho nezbavím.
Ja som tiez zacala chodit. Bola som zatial 5x, bikini. Zatial fajn, ale po mesiaci vzdy vykuknu, naozaj treba chodit poctivo a nicit to. Je to aj dost drahe, platim 60e za bikini...
Tiež mám názor, že najlepšie investované peniaze, ľutujem, že som sa toľké roky trápila a nešla skôr....chlpy nikde neriešim už vyše roka! Topka! Bola som Amastu Trenčín, ale salóny majú aj v iných mestách.
@batsi06 bolo to bolestive? Prip., ktora z tychto oblasti bola najhorsia? Tiez som sa objednala, tak nech som pripravena 😁
@prosimopomoc no najviac bolia bikiny, čím bližšie stredu tým väčšia bolesť 😅 ale tak pre ten výsledok to stojí, hlavne v lete v plavkách👍🏼
@darinagod no najprv sa tých chĺpkov treba zbaviť, takže než sa ich zbaví človek, treba tam chodiť každýkráť po 4-6 týždňoch aby boli v “aktívnej” fáze. Ale napr. pod pažou som sa už od posledného sedenia neholila ani raz, že mám tam tak 3 baby chĺpky, bikini takisto. Len tá brada je masaker, tam sa držia jak o život😭😆😆😆
@bursika môžeš si dať aj tú časť, čo nevidno, komplet.. Ale to by som asi neprežila 😅 mne vadilo hlavne to, čo bolo vidno.
Ano, no ja mám v prvom rade PCOS takže takto sa mi to žial prejavilo. Najprv som roky trhala pečlivo pinzetou, aby nič nebolo vidno. Ale po rokoch už to bolo neúnosné, takže pred epi a počas už len holím
@klaudi31 jasné že kvôli tej epilácii, keby si ich človek trhá tak to nemá význsm zam chodiť, lebo ten “lúč” potrebuje vodič ku korienku a ten vodič je oholený chlp 😅👍🏼 je to nič moc, ale vytrhávanie je v podstate to isté, keď tam je tých chlpov 100, tak to tiež treba robiť denne. Je to fakt nešťastie, ale čo sa dá robiť 🤷🏻♀️
@ewiculik no vies ako to je, nic netrva vecne. a jednoducho ked pozadujes trvale vysledky, tak to aj po nejakom case treba udrziavat. nevravim, ze stale, ale minimalne raz za rok urcite. co ale podla mna nie je take strasne vzhladom na tu dobu, pocas ktorej ti vydrzi pokozka absolutne hladka. stoji to za to.
@lutomm ja ti poviem tak, ze kazdy ma ine chlpy. iny typ, hrubku, vsetko. no a ja som si napriklad predtym musela nohy prebehnut ziletkou uplne kazdy den v lete, pretoze uz ked mi zacali na druhy den vyrastat, tak to bolo vidiet a to je hnus. 🙊 aj keby si to na kupalisku nikto nevsimol, ja osobne som sa tak citila zle. myslim, ze s tymto sa vedia stotoznit viacere.

@vetva99 urcite ano, da sa hocikde vybavit taka permanentka, respektive ti dopredu tie sedenia naplanuju. ale tak ono je najlepsie proste ist na nejaku tu pociatocnu konzultaciu a tam sa uz dozvies viac. 🙂