icon

Laserová epilácia - pomohla vám a koľko vás stála?

sima338
27. apr 2022

Ahojte dámy,

veľmi Vás prosem o reálne skúsenosti s laserovou epilkou. So sestrou chceme ísť, lebo obe máme geneticky tmavé, husté chlpy, veľa, bohužiaľ máme hustotu nielen vo vlasoch, obočí, ale aj v chlpoch a už ma unavuje depilovať, holiť, začervenanie, potom tie vodičky od kožnej na zarastené chlpy a je mi to aj nekomfortné mať také červené miesta po chlpoch.

Pomohol vám laser? Koľko vás stáli jednotlivé ošetrenia cca a koľko vás vyšlo možno celkovo (nohy+bikini+podpazušie atď...)

Za každú skúsenosť aj tip budem veľmi vďačná.

Ďakujem.

Pekný deň!

kikahub
13. dec 2024

@vetva99 urcite ano, da sa hocikde vybavit taka permanentka, respektive ti dopredu tie sedenia naplanuju. ale tak ono je najlepsie proste ist na nejaku tu pociatocnu konzultaciu a tam sa uz dozvies viac. 🙂

tapala
16. dec 2024

@kikahub a za tie pociatocne konzultacie sa plati? inak premyslala som ze ci je v tomto pripade lepsie ist na nejaku esteticku kliniku alebo to vedia robit aj baby v salonoch. mozno by tam bol asi aj cenovy rozdiel si myslim.

bursika
16. dec 2024

@tapala Ja tiež uvažujem, čo by bolo lepšie zvoliť, nakoľko som taká dosť nedôverčivá, čo sa týka tých kliník. A cenovo sa to pohybuje dosť vysoko, čo som si tak zisťovala predbežne.

kikahub
17. dec 2024

@bursika tak klinika a salon je rozdiel. a preco nedoverciva? mas zlu skusenost alebo co? ja chodim do Skindea a nemam co vytknut. uz pri prvej konzultacii bolo vidiet, ze sa tam proste rozumeju tomu, co robia a uz inam popravde ani nemam potrebu ist. ono vela spravi aj ten pristup a ten uplne dobry vsade nie je 😉

darinagod
18. dec 2024

@kikahub to akosi nepoznam, ale ako na druhu strane je tiez pravda ze som zacala nad tymto uvazovat len nedavno tak este to nemam cele "presmejdene" 😀

bursika
7. jan 2025

@kikahub Kde to je, prosím ťa? Ako dlho sem už chodíš? 🙂 Nebola som tu, preto odpisujem až teraz.

kikahub
7. jan 2025

@bursika v Bratislave. neviem odkial si 😉 no uz zopar mesiacov to bude, nepamatam si presne. ale teda chodim pravidelne, takze to uz celkom viem zhodnotit. zakazdym usmievave tvare, mily pristup, radost sem chodit.

klaudi31
8. jan 2025

@kikahub Ja mám rada keď bývajú takéto salóny v štýle family-friendly 🙂 Človek sa tam môže potom porozprávať o kadečom možnom alebo sa vysťažovať 😀 Ako často chodievaš keď píšeš že pravidelne?

lutomm
10. jan 2025

@kikahub v bratislave je mam taky pocit ze vsetko 😀 skoda, ze to tak aj inde nie je, vies ze nejake pobocky ze by mali. neviem sice co by to obnasalo, ale jednoznacne to budu nejake skolenia asi novych zamestnancov aby s tym laserom aj vedeli robit.

bursika
10. jan 2025

@lutomm Čo ja viem, či školenia, pokiaľ viem, tak na to sú také tie rôzne kurzy, ktoré si robia kozmetičky. A ten laser zase nie je až taká veda. Skôr by som povedala, že musia investovať do lepších technológií, aby bol výsledok čo možno najlepší. 🙂

batsi06
14. jan 2025

ahojte, ja mam za sebou 6 sedeni v ramci pol roka- brada, pazuchy, bikiny. V podpazuší mám že minimum chĺpkov, bikiny detto, skoro nič ale na brade mám pocit, že sa počet chĺpkov znížil, ale stále ich tam je dosť. Budem chodiť, dokedy sa toho nezbavím.

ajuga
14. jan 2025

Ja som tiez zacala chodit. Bola som zatial 5x, bikini. Zatial fajn, ale po mesiaci vzdy vykuknu, naozaj treba chodit poctivo a nicit to. Je to aj dost drahe, platim 60e za bikini...

darinagod
14. jan 2025

@batsi06 @ajuga aha takze to treba kazdy mesiac? myslela som ze to ma efekt tak na dva tri mesiace. je to celkom taka investicia do seba potom 😀
@bursika aha takze ono ked maju lepsie tie pristroje tak mozno tych sedeni by bolo v prepocte aj menej?

kachna13
14. jan 2025

Tiež mám názor, že najlepšie investované peniaze, ľutujem, že som sa toľké roky trápila a nešla skôr....chlpy nikde neriešim už vyše roka! Topka! Bola som Amastu Trenčín, ale salóny majú aj v iných mestách.

prosimopomoc
14. jan 2025

@batsi06 bolo to bolestive? Prip., ktora z tychto oblasti bola najhorsia? Tiez som sa objednala, tak nech som pripravena 😁

batsi06
15. jan 2025

@prosimopomoc no najviac bolia bikiny, čím bližšie stredu tým väčšia bolesť 😅 ale tak pre ten výsledok to stojí, hlavne v lete v plavkách👍🏼

batsi06
15. jan 2025

@darinagod no najprv sa tých chĺpkov treba zbaviť, takže než sa ich zbaví človek, treba tam chodiť každýkráť po 4-6 týždňoch aby boli v “aktívnej” fáze. Ale napr. pod pažou som sa už od posledného sedenia neholila ani raz, že mám tam tak 3 baby chĺpky, bikini takisto. Len tá brada je masaker, tam sa držia jak o život😭😆😆😆

bursika
15. jan 2025

@batsi06 A bikiny sa riešia len na tých miestach, ktoré vidno? Myslím slabiny hore nad stehnami či celkovo intímne partie, kde sa holíš, sa dajú depilovať laserom?
@batsi06 Fakt máš na brade také výrazné chlpy? 😨 Si sa holila predtým žiletkou či? 😀

batsi06
16. jan 2025

@bursika môžeš si dať aj tú časť, čo nevidno, komplet.. Ale to by som asi neprežila 😅 mne vadilo hlavne to, čo bolo vidno.
Ano, no ja mám v prvom rade PCOS takže takto sa mi to žial prejavilo. Najprv som roky trhala pečlivo pinzetou, aby nič nebolo vidno. Ale po rokoch už to bolo neúnosné, takže pred epi a počas už len holím

klaudi31
20. jan 2025

@batsi06 júj no to je celkom nešťastné riešenie na tvári sa holiť žiletkou :/ ale chápem na druhej strane človek to chce dať prečo čo najrýchlejšie a aby ho to čo menej bolelo. a je to nutné holiť aj kvôli tej epilácii?

batsi06
20. jan 2025

@klaudi31 jasné že kvôli tej epilácii, keby si ich človek trhá tak to nemá význsm zam chodiť, lebo ten “lúč” potrebuje vodič ku korienku a ten vodič je oholený chlp 😅👍🏼 je to nič moc, ale vytrhávanie je v podstate to isté, keď tam je tých chlpov 100, tak to tiež treba robiť denne. Je to fakt nešťastie, ale čo sa dá robiť 🤷🏻‍♀️

kikahub
21. jan 2025

@batsi06 tak kazdy si pomaha ako vie. a uplne to chapem, tiez by som to asi riesila na tvojom mieste rovnako. 👍
taktiez nedam dopustit na tu epilaciu, neviem uz bez toho fungovat. myslim si, ze kto ju raz skusi, uz pri nej jednoducho zostane. 😉

ewiculik
21. jan 2025

@kikahub takze to asi nie je nejaky trvaly efekt ale treba tam chodit dozivotne co?

kikahub
22. jan 2025

@ewiculik no vies ako to je, nic netrva vecne. a jednoducho ked pozadujes trvale vysledky, tak to aj po nejakom case treba udrziavat. nevravim, ze stale, ale minimalne raz za rok urcite. co ale podla mna nie je take strasne vzhladom na tu dobu, pocas ktorej ti vydrzi pokozka absolutne hladka. stoji to za to.

fabrika
22. jan 2025

@kikahub tak raz za rok keby mi staci chodit na epilaciu a zvysok roka nemusim holit nohy alebo podpazusie tak to by mi bolo hej 😀 len zase za aku dobu toto clovek dosiahne.

marty_4
23. jan 2025

@fabrika samozrejme, ze to nedosiahnes hned. kazdy by chcel vsetko hned, ale takto to proste nefunguje. 😉 ak ti viac vyhovuje kazdodenne holenie, nech sa paci. 😂 ved nikto nikoho k nicomu nenuti.

lutomm
23. jan 2025

@marty_4 kazdy den sa holit? a co som pipi? 😀 cez leto mi to vychadza tak na kazdy treti den lebo potom mam uz nervy z toho mini "jezka" 😀 ale vedela by som si predstavit ze by som s tymto nemala ziadnu pantu.

kikahub
24. jan 2025

@lutomm ja ti poviem tak, ze kazdy ma ine chlpy. iny typ, hrubku, vsetko. no a ja som si napriklad predtym musela nohy prebehnut ziletkou uplne kazdy den v lete, pretoze uz ked mi zacali na druhy den vyrastat, tak to bolo vidiet a to je hnus. 🙊 aj keby si to na kupalisku nikto nevsimol, ja osobne som sa tak citila zle. myslim, ze s tymto sa vedia stotoznit viacere.

darinagod
24. jan 2025

@kikahub vies co ja som mavala takuto haluz z toho presne cez leto a nakoniec mi moj muz povedal ze co robim ze to vobec nie je vidiet. ale tak pokial to vidim ja tak to tam proste je a necitim sa vobec komfortne.

marty_4
27. jan 2025

@darinagod samozrejme, vsak ked ti to neustale vyrastanie vadi, tak to riesis, to je jasne 🙏 tiez som to mala rovnako.