icon

Laserová epilácia - pomohla vám a koľko vás stála?

sima338
27. apr 2022

Ahojte dámy,

veľmi Vás prosem o reálne skúsenosti s laserovou epilkou. So sestrou chceme ísť, lebo obe máme geneticky tmavé, husté chlpy, veľa, bohužiaľ máme hustotu nielen vo vlasoch, obočí, ale aj v chlpoch a už ma unavuje depilovať, holiť, začervenanie, potom tie vodičky od kožnej na zarastené chlpy a je mi to aj nekomfortné mať také červené miesta po chlpoch.

Pomohol vám laser? Koľko vás stáli jednotlivé ošetrenia cca a koľko vás vyšlo možno celkovo (nohy+bikini+podpazušie atď...)

Za každú skúsenosť aj tip budem veľmi vďačná.

Ďakujem.

Pekný deň!

kikahub
1. apr 2025

@nadej1111 ja este stale chodim, potrebujem este zopar sedeni, do leta mi to jednoznacne vyda 😀 ale teda vysledky vidim uz teraz, takze sa z toho velmi vytesujem 😍 predsalen to holenie je u viacerych zien kazdodenna zalezitost, neznasam to, nebavi ma to 😀

win_gi
1. apr 2025

@kikahub a potom co vlastne? Pokracujes v tom nadalej alebo si das pauzu do dalsieho leta? Ako ja viem ze by sa v tom malo dalej pokracovat, len ono to niekedy clovek riesi hlavne len takto predtym letom.

filory
2. apr 2025

@win_gi Asi by to malo potom len nejaký ten placebo efekt a boli by to zbytočne vyhodené peniaze. Povedzme si úprimne, zas najlacnejšie to nie je 😀

mondolina
2. apr 2025

@win_gi
ja som bola 1 x v októbri, potom december, marec, najbližšie idem v máji....výsledky skoro žiadne chĺpky.
potom pôjdem až v septembri. výsledky závisia aj od typu chĺpkov.

kikahub
9. apr 2025

@win_gi mam to nastavene tak, ze prvych 6 sedeni absolvujem v rozmedzi tych 6 tyzdnov, aby sme zasiahli co najviac chlpkov v aktivnej faze rastu. potom sa intervaly predlzuju podla potreby a reakcie.
kazopadne, uz po prvych dvoch sedeniach som si vsimla vyrazne znizenie rastu chlpov, co ma velmi potesilo. samozrejme, kazdy reaguje inak, ale zatial som s vysledkami velmi spokojna 🙂

vierka_z
9. apr 2025

@kikahub to aby si clovek aj planoval nejako v kalendari a odsledoval asi 😀 inak ked si isla ten prvy raz tak si aj bola oholena predtym aspon ziletkou alebo si tam mala aspon nejake min strnisko?

kikahub
10. apr 2025

@vierka_z ano, pred laserovou epilaciou je potrebne si oholit osetrovanu oblast. najlepsie je to urobit den pred zakrokom alebo rano v ten isty den, aby boli chlpky co najkratsie. laser totiz cieli na korienky chlpov pod kozou, nie na chlpky nad povrchom, a ked su prilis dlhe, moze to znizit ucinnost alebo sposobit podrazdenie.
dolezite je tiez nevytrhavat chlpky (voskom, pinzetou, epilatorom) aspon 4–6 tyzdnov pred osetrenim, lebo laser potrebuje mat "co zasiahnut", teda zachovany korienok. 🙂

win_gi
11. apr 2025

@kikahub aha to takto funguje? to by mi nenapadlo. cize ono to takto vypali aj s tym korienkom rovno. to je super a este ak je to aj bezbolestne. ked si predstavim ze som si kedysi holila pazuchy a nohy depilatorom a predtym to zachladzovala ze aby to menej bolelo .. 🙈 nikdy viac.

kamlicek
11. apr 2025

@win_gi Tak ja som bola na epilacii raz v zivote a uz som sa tam neukazala. Bola som na pazuchy, pred osetrenim mi nepovedali, ze sa mam oholit a bolelo to relativne dost 😂 Akoze mala som len jemne chlpky take v zarodku, ale aj tak. Au.

mondolina
11. apr 2025

@win_gi
tak mňa to pichá dosť, ale po 3 sedeniach môžem povedať, že chĺpky zmizli 👍

nadej1111
11. apr 2025

@mondolina ja som po prvom sedeni niekoľko dní a ani len najmenšiu zmenu nevidím

mondolina
11. apr 2025

@nadej1111
skús si potiahnuť chĺpok či ho nevytiahneš. mne hovorila, že vypadnú.

nadej1111
11. apr 2025

@mondolina aj mne to hovorila ale asi som sa mala spýtať na ktorý den

juliacenc
11. apr 2025

@sima338 mne nie, stale sa to vracia a to som to podstupila uz asi 10x

angd
12. apr 2025

@diana2611 ahoj,prave včera som bola v BB v Naturestetica.Chodim na podpazušie (4x ) a včera som si dala bikiny prvý krát.

bursika
15. apr 2025

No ja takto dievčatá po prvom ošetrení 🙂 Je to rozdiel, chĺpky už teraz rastú pomalšie. Bála som sa trošku, že to bude bolestivé, ale nie je to nič, čo by sa nedalo vydržať, myslela som, že to bude bolieť viac popravde 🙂

hrehusa
16. apr 2025

@bursika a to je hned po tej epilacii ci aj nejaky casovy rozdiel na druha foto? Lebo presne tak vyzera moje podpazusie aj normalne po oholeni 😅

bursika
16. apr 2025

@hrehusa Pár dní po. Ale stále sa to takto drží, veľmi pomaly teraz rastú chlpy, takže som rada. 🙂 Predtým som si musela každý jeden deň prejsť žiletkou, myslím, že viaceré to takto máme. A kto má také chĺpky, že sa ani holiť nemusí, tomu závidím 😀 Kamarátka má na nohách také bledé a jemné, že aj keď sa neoholí, tak to takmer nevidno. No je to proste nefér 😀

ewiculik
23. apr 2025

@bursika to ja mam take na stehnach, ale aj tak mi to vadi ze to tam je 😀 ale tiez to riesim len cez leto ked je to v podstate vidiet ked ti aj slnko zasvieti alebo sa opalis. na to ze je to par dni po je to pekny vysledok. ono ti to aj nejako stahuje tu kozu? myslim konkretne tie folikuly. ci to len fotka skresluje?

bursika
23. apr 2025
@ewiculik

@bursika to ja mam take na stehnach, ale aj tak mi to vadi ze to tam je 😀 ale tiez to riesim len cez leto ked je to v podstate vidiet ked ti aj slnko zasvieti alebo sa opalis. na to ze je to par dni po je to pekny vysledok. ono ti to aj nejako stahuje tu kozu? myslim konkretne tie folikuly. ci to len fotka skresluje?

@ewiculik Neviem čo myslíš tým, že to sťahuje kožu? Epilácia odstráňuje chĺpok aj s korienkom, neviem o akom sťahovaní hovoríš 😉

klaudi31
24. apr 2025
@bursika

@ewiculik Neviem čo myslíš tým, že to sťahuje kožu? Epilácia odstráňuje chĺpok aj s korienkom, neviem o akom sťahovaní hovoríš 😉

@bursika mne to pride aj take hladsie ze je to po tom osetreni, ci to sa mi len zda?

kikahub
24. apr 2025
@klaudi31

@bursika mne to pride aj take hladsie ze je to po tom osetreni, ci to sa mi len zda?

@klaudi31 ano, je mozne, ze uz po jednom sedeni je to podpazusie o nieco hladsie, a to je sposobene hlavne tym, ze cast chlpkov sa odstrani aj s korienkami, takze pokozka ostava par dni jemnejsia ako po holeni. ale netreba cakat zazraky hned po prvom raze, vacsina chlpkov sa este stale bude vracat, len niektore mozu vypadnut same po par dnoch alebo zacnu rast pomalsie a jemnejsie. uplne hladka pokozka bez potreby dalsieho odstranovania chlpkov sa dosahuje az po viacerych sedeniach. 🙂

marty_4
25. apr 2025

tiez som bola prekvapena, ako jemna bola pokozka aj niekolko dni po. nie je to samozrejme ako ked sa cerstvo oholis, totalne bez chlpkov, ale bolo to lepsie v tom, ze som to nemusela hned na druhy den riesit znova 🙏 pretoze mne uz takto po dni zacnu chlpky rast zase. mne sa paci na tomto salone Skindea aj to, ze vedia aj poradit ohladom starostlivosti o pokozku, nakolko ju mam dost citlivu, tak toto sa mi rata.

filory
28. apr 2025
@marty_4

tiez som bola prekvapena, ako jemna bola pokozka aj niekolko dni po. nie je to samozrejme ako ked sa cerstvo oholis, totalne bez chlpkov, ale bolo to lepsie v tom, ze som to nemusela hned na druhy den riesit znova 🙏 pretoze mne uz takto po dni zacnu chlpky rast zase. mne sa paci na tomto salone Skindea aj to, ze vedia aj poradit ohladom starostlivosti o pokozku, nakolko ju mam dost citlivu, tak toto sa mi rata.

@marty_4 aj ti dávali niečo pred a po ošetrení? myslím či to predtým nejako zachladzovali a potom natierali alebo si proste len prišla, spravili ošetrenie a odišla 😅

marty_4
2. máj 2025
@filory

@marty_4 aj ti dávali niečo pred a po ošetrení? myslím či to predtým nejako zachladzovali a potom natierali alebo si proste len prišla, spravili ošetrenie a odišla 😅

@filory no pred osetrenim vobec nic, to samotna technologia je taka jemne chladiva, v tom je to fajn. a po osetreni si myslim, ze je uplne bezne, aby ti v salone dali nejaky hydratacny krem, tak je to aj tu, samozrejme, to treba. 🙂

tapala
5. máj 2025
@marty_4

@filory no pred osetrenim vobec nic, to samotna technologia je taka jemne chladiva, v tom je to fajn. a po osetreni si myslim, ze je uplne bezne, aby ti v salone dali nejaky hydratacny krem, tak je to aj tu, samozrejme, to treba. 🙂

@marty_4 maju nejaku vlastnu znacku kremu co si musim nasledne dokupit ci staci sa potom doma kremovat s tym co bezne pouzivam?

mondolina
5. máj 2025
@tapala

@marty_4 maju nejaku vlastnu znacku kremu co si musim nasledne dokupit ci staci sa potom doma kremovat s tym co bezne pouzivam?

@tapala
ja nekrémujem ničím.

kikahub
6. máj 2025
@mondolina

@tapala
ja nekrémujem ničím.

@mondolina a to je podla mna chyba. ani v salone ti nebolo povedane, ze to je v podstate nutnost? 🙂 takisto aj ked sa holis, tak je to potrebne, treba tej pokozke po takomto osetreni dodat dostatocnu hydrataciu.

mondolina
6. máj 2025
@kikahub

@mondolina a to je podla mna chyba. ani v salone ti nebolo povedane, ze to je v podstate nutnost? 🙂 takisto aj ked sa holis, tak je to potrebne, treba tej pokozke po takomto osetreni dodat dostatocnu hydrataciu.

@kikahub
no ja nebadám, že by som mala na ošetrených miestach zmenenú pokožku. nemám ich vysušené.

marty_4
7. máj 2025
@mondolina

@kikahub
no ja nebadám, že by som mala na ošetrených miestach zmenenú pokožku. nemám ich vysušené.

@tapala neviem, aka je to znacka, nepamatam si, je to len mala vzorka, ktoru pouzijes, ked treba. a doma mozes potom natierat cimkolvek, co ma hydratacne ucinky, to je podstatne po epilacii.
@mondolina mne je v prvom rade divne, ze ti uz v salone ziadny krem po osetreni nedali, to je automatika podla mna vsade.