icon

Laserová epilácia - pomohla vám a koľko vás stála?

sima338
27. apr 2022

Ahojte dámy,

veľmi Vás prosem o reálne skúsenosti s laserovou epilkou. So sestrou chceme ísť, lebo obe máme geneticky tmavé, husté chlpy, veľa, bohužiaľ máme hustotu nielen vo vlasoch, obočí, ale aj v chlpoch a už ma unavuje depilovať, holiť, začervenanie, potom tie vodičky od kožnej na zarastené chlpy a je mi to aj nekomfortné mať také červené miesta po chlpoch.

Pomohol vám laser? Koľko vás stáli jednotlivé ošetrenia cca a koľko vás vyšlo možno celkovo (nohy+bikini+podpazušie atď...)

Za každú skúsenosť aj tip budem veľmi vďačná.

Ďakujem.

Pekný deň!

bursika
9. máj 2025
@mondolina

@kikahub
no ja nebadám, že by som mala na ošetrených miestach zmenenú pokožku. nemám ich vysušené.

@mondolina Tiež si myslím, že dať krém po ošetrení je úplný štandard, veď to je ako základná starostlivosť. Aj keď máš odolnejšiu pokožku, stále si zaslúži trochu pozornosti, nech sa regeneruje ako má. 🙂
Chápem, že ti to nechýba, ale niekedy sa tie následky môžu prejaviť až časom, napr. drobné vysušenie, svrbenie, alebo len to, že pokožka začne byť o niečo citlivejšia. A pritom to krémovanie je úplná maličkosť, nič náročné. Ja si dávam hocijaký ľahký krém, čo mám doma a som v pohode.

veronika2316
9. máj 2025
@kvetinka75

ja som bola teraz 1x - brada. Vyrastali mi dosť nepríjemné čierne a dosť ich bolo. Zatiaľ mám za sebou prvé sedenie. Po 4 týždňoch pár ks vyšlo von. Tie si zastrihávam. O 2 týždne idem druhýkrát. Jedno ošetrenie 30eur. Uvidím koľko bude treba ale že takých 5-6 a potom stačí 1-2x do roka. Ja som určite spokojná. Už aj skôr som mohla ísť. Každý deň som striehla a trhala nové a nové chlpky ktoré vyšli. Bolo to náročné aj na psychiku. Nebolo dňa aby nejaký nevyšiel. Po depilácii voskom už na 3-tí deň som musela vytrhávať.

@kvetinka75 bože presne toto mám aj ja každý deň si vytrhavan len ja mám tieto salóny kde sa to robí dosť od ruky ďaleko a ja nesoferujem takže to je problém

mondolina
9. máj 2025
@bursika

@mondolina Tiež si myslím, že dať krém po ošetrení je úplný štandard, veď to je ako základná starostlivosť. Aj keď máš odolnejšiu pokožku, stále si zaslúži trochu pozornosti, nech sa regeneruje ako má. 🙂
Chápem, že ti to nechýba, ale niekedy sa tie následky môžu prejaviť až časom, napr. drobné vysušenie, svrbenie, alebo len to, že pokožka začne byť o niečo citlivejšia. A pritom to krémovanie je úplná maličkosť, nič náročné. Ja si dávam hocijaký ľahký krém, čo mám doma a som v pohode.

@bursika
ja netvrdím, že netreba krémovať. hovorím, že po 3 sedeniach nemám zmenenú pokožku bez kremovania.

marty_4
12. máj 2025
@veronika2316

@kvetinka75 bože presne toto mám aj ja každý deň si vytrhavan len ja mám tieto salóny kde sa to robí dosť od ruky ďaleko a ja nesoferujem takže to je problém

@veronika2316 komu si odpovedala? na co? ani nevidim, ze by tu niekto taky pisal 😀
@mondolina vyssie si ale pisala, ze nekremujes nicim. nechces s tym zacat?

mondolina
12. máj 2025
@marty_4

@veronika2316 komu si odpovedala? na co? ani nevidim, ze by tu niekto taky pisal 😀
@mondolina vyssie si ale pisala, ze nekremujes nicim. nechces s tym zacat?

@marty_4
veď nekrémujem.
v sobotu idem na laser, opýtam sa💋

bursika
13. máj 2025
@mondolina

@marty_4
veď nekrémujem.
v sobotu idem na laser, opýtam sa💋

@mondolina To ma teda dosť zaujíma, daj potom vedieť, že čo ti na toto povedali 😉 Lebo či chodíš na epiláciu niekam do salónu alebo používaš nejaký domáci epilátor (je úplne jedno aký), tak tá hydratácia je dosť podstatná. 😇

mondolina
13. máj 2025
@bursika

@mondolina To ma teda dosť zaujíma, daj potom vedieť, že čo ti na toto povedali 😉 Lebo či chodíš na epiláciu niekam do salónu alebo používaš nejaký domáci epilátor (je úplne jedno aký), tak tá hydratácia je dosť podstatná. 😇

@bursika
dobre, dám vedieť.

lutomm
14. máj 2025
@bursika

@bursika ja si neviem predstavit ze by som sa nenakremovala, asi by mi "praskla" pokozka 😀 a popri niecom takomto to plati dvojnasobne. podla mna to nejako asi musi aj viac tu pokozku vysusovat. na klasickych ziletkach mas kolkokrat aj taky ten gelovy pasik, no predsa..nedalo by mi to.

kikahub
14. máj 2025
@lutomm

@bursika ja si neviem predstavit ze by som sa nenakremovala, asi by mi "praskla" pokozka 😀 a popri niecom takomto to plati dvojnasobne. podla mna to nejako asi musi aj viac tu pokozku vysusovat. na klasickych ziletkach mas kolkokrat aj taky ten gelovy pasik, no predsa..nedalo by mi to.

@lutomm a ty chodis na laserovu epilaciu? nedavno som aj kamosku nahovorila na to, strasne bola proti a teraz si to nevie vynachvalit 😂

klaudi31
15. máj 2025
@kikahub

@lutomm a ty chodis na laserovu epilaciu? nedavno som aj kamosku nahovorila na to, strasne bola proti a teraz si to nevie vynachvalit 😂

@kikahub preco bola proti?

mondolina
17. máj 2025
@bursika

@bursika
bola som dnes, schválne som sa pýtala či si mám miesto následne nakrémovať, povedala, že netreba. Len keby bolo vysušené....čo nie je. Som po 4 ošetrení a mega spokojná 🙏

kikahub
19. máj 2025
@klaudi31

@kikahub preco bola proti?

@klaudi31 no ona si totiz predstavovala, ze tam bude musiet chodit kazde dva tyzdne alebo tak nejak, ale som jej vysvetlila strucne a jasne, ze takto to nefunguje a ani nie je mozne to takto casto vykonavat. a navyse, bala sa bolesti.

kikahub
19. máj 2025
@mondolina

@bursika
bola som dnes, schválne som sa pýtala či si mám miesto následne nakrémovať, povedala, že netreba. Len keby bolo vysušené....čo nie je. Som po 4 ošetrení a mega spokojná 🙏

@mondolina tak to som nevedela, ze to moze inde fungovat aj inak 😉 a super, ze si spoko, to je podstatne. 👍 tiez nedam dopustit na takyto sposob odstranovania chlpkov, to holenie mi teda absolutne nechyba. 😀

prosimopomoc
19. máj 2025

Stalo sa niekomu, ze prve dva razy zvladal v pohode a treti raz taka bolest, ze na stvrtu navstevu mam objednanu Emlu?

mondolina
19. máj 2025
@prosimopomoc

Stalo sa niekomu, ze prve dva razy zvladal v pohode a treti raz taka bolest, ze na stvrtu navstevu mam objednanu Emlu?

@prosimopomoc
moja skúsenosť je, že viac sedení - menej bolesti. čím menej chĺpkov menej bolesti. teraz som bola 4x a už pohoda.

gigie24
19. máj 2025

@sima338 Laserova depilacia kvalitnym profesionalnym pristrojom je super, ja mam po 3 sedeniach o 90% menej chlpov, takze skoro nic 😇. Avsak s tvarou maju dievcata problem, tak je to trosku horsie. Este vela zavisi ci mas hormonalny system v poriadku. Napr. dievcat a zien s PCOS nikdy nebude 100% efekt.

bursika
20. máj 2025
@gigie24

@sima338 Laserova depilacia kvalitnym profesionalnym pristrojom je super, ja mam po 3 sedeniach o 90% menej chlpov, takze skoro nic 😇. Avsak s tvarou maju dievcata problem, tak je to trosku horsie. Este vela zavisi ci mas hormonalny system v poriadku. Napr. dievcat a zien s PCOS nikdy nebude 100% efekt.

@gigie24 Čo je to PCOS?
@prosimopomoc Vôbec. Je možné, že máš nižší prah bolesti, nie? Že tak všeobecne tej bolesti veľa asi neznesieš.

ewiculik
21. máj 2025
@bursika

@gigie24 Čo je to PCOS?
@prosimopomoc Vôbec. Je možné, že máš nižší prah bolesti, nie? Že tak všeobecne tej bolesti veľa asi neznesieš.

@bursika neviem si predstavit akoze ze by toto bolelo. ved praveze aj kamoska mi vravela ze isla na tuto laserovku hlavne kvoli tomu, lebo inymy sposobmi ju to bud bolelo alebo sa jej podrazdila koza. No a o tom ze to poriadne nevydrzalo ani nehovorim.

kikahub
21. máj 2025
@bursika

@gigie24 Čo je to PCOS?

@bursika myslim, ze to ma nieco s vajecnikmi a ked ma zena viac muzskych hormonov. cize abnormalne ochlpenie, a to aj na tvari. tam by to ale tiez mohlo pomoct, su to chlpy ako kazde ine, no nie?

vetva99
22. máj 2025
@kikahub

@bursika myslim, ze to ma nieco s vajecnikmi a ked ma zena viac muzskych hormonov. cize abnormalne ochlpenie, a to aj na tvari. tam by to ale tiez mohlo pomoct, su to chlpy ako kazde ine, no nie?

@kikahub to su, ale ja by som sa fakt bala davat si nieco takto na tvari. mam problem najst si vhodnu textilnu masku aby ma nestipala a nemala som nejaku reakciu na to a nie este taketo nieco.

bursika
22. máj 2025
@kikahub

@kikahub Aha, asi som sa s tým ešte nestretla...
@vetva Chápem ťa, ale zas na druhej strane, práve preto je super, že sa to robí v salóne pod odborným dohľadom. 🙏

hrehusa
26. máj 2025
@bursika

@kikahub Aha, asi som sa s tým ešte nestretla...
@vetva Chápem ťa, ale zas na druhej strane, práve preto je super, že sa to robí v salóne pod odborným dohľadom. 🙏

@bursika aj predtym tvar nejako naparia alebo osetria nejako inak ako keby si davam epilovat nohy, bikiny ci podpazusie?

marty_4
26. máj 2025
@hrehusa

@bursika aj predtym tvar nejako naparia alebo osetria nejako inak ako keby si davam epilovat nohy, bikiny ci podpazusie?

@hrehusa netreba plet naparovat ani nic take, skor je dolezite, aby bola cista, bez makeupu, kremov, olejov a podobne 😉 a hlavne by mal to osetrenie vykonat odbornik, ktory zvazi typ tvojej pokozky a citlivost oblasti tvare, nie len tak hocikto 😇

darinagod
27. máj 2025
@marty_4

@hrehusa netreba plet naparovat ani nic take, skor je dolezite, aby bola cista, bez makeupu, kremov, olejov a podobne 😉 a hlavne by mal to osetrenie vykonat odbornik, ktory zvazi typ tvojej pokozky a citlivost oblasti tvare, nie len tak hocikto 😇

@marty_4 takze to mi spravia v podstate asi aj taku nejaku mensiu skincare predtym vsak? Do toho keby zapojili aj nejaku mensiu masaz tvare.. 😀

gigie24
27. máj 2025
@bursika

@gigie24 Čo je to PCOS?

@bursika PCOS su polycysticke vajecniky, cize hormony u zeny nie su v poriadku a zena ma anovulacne cykly. Je tam mierne zvyseny aj “muzsky hormon”, co znamena ze ma zvysene ochlpenie a v tychto pripadoch laser na brade nie je velmi ucinny, len do istej miery 😇

kikahub
27. máj 2025
@gigie24

@bursika PCOS su polycysticke vajecniky, cize hormony u zeny nie su v poriadku a zena ma anovulacne cykly. Je tam mierne zvyseny aj “muzsky hormon”, co znamena ze ma zvysene ochlpenie a v tychto pripadoch laser na brade nie je velmi ucinny, len do istej miery 😇

@gigie24 "do istej miery" 🙂 pre niekoho aj toto znamena vela. ked sa to upravi co i len trosku a vidia rozdiel, tak je jasne, ze sa citia OVELA lepsie... v Skindea salone mi rozpravala pani aj o tomto, chodia tam rozne zeny s roznymi problemami a dost im to pomaha nabrat nejake to sebavedomie, proste sa zacnu citit vo svojom tele dobre ♥

gigie24
5. jún 2025
@kikahub

@gigie24 "do istej miery" 🙂 pre niekoho aj toto znamena vela. ked sa to upravi co i len trosku a vidia rozdiel, tak je jasne, ze sa citia OVELA lepsie... v Skindea salone mi rozpravala pani aj o tomto, chodia tam rozne zeny s roznymi problemami a dost im to pomaha nabrat nejake to sebavedomie, proste sa zacnu citit vo svojom tele dobre ♥

@kikahub Ano, ale vyssia miera muzskych hornonov sposobi, ze zena zacne opat zarastat. Vyhoda je, ze chlpky zacnu rast aspon svetlejsie a casto aj jemnejsie, ale v pripade hornomalnej nestability zena zacne opat zarastat. Ale vsetkym drzim palceky 🍀 😇

julinka131993
23. aug 2025
@lutomm

@marty_4 kazdy den sa holit? a co som pipi? 😀 cez leto mi to vychadza tak na kazdy treti den lebo potom mam uz nervy z toho mini "jezka" 😀 ale vedela by som si predstavit ze by som s tymto nemala ziadnu pantu.

@lutomm mne laser zmenil zivot.
Bola dom uz dvakrat na bikinach komplet a raz na podpazusi.
Ak mas tmave chlpy ide to rýchlejšie. A na laser ideš raz za dva mesiace. Je to perfektne. Žiadne zarastené chlpy žiadne červené bodky na bikinách.

prosimopomoc
24. aug 2025
@julinka131993

@lutomm mne laser zmenil zivot.
Bola dom uz dvakrat na bikinach komplet a raz na podpazusi.
Ak mas tmave chlpy ide to rýchlejšie. A na laser ideš raz za dva mesiace. Je to perfektne. Žiadne zarastené chlpy žiadne červené bodky na bikinách.

@julinka131993 boli to na bikinách komplet? Ja používam umrtvujuci krém na podpazušie, bikiny asi nezvládnem, že?

mondolina
24. aug 2025
@prosimopomoc

@julinka131993 boli to na bikinách komplet? Ja používam umrtvujuci krém na podpazušie, bikiny asi nezvládnem, že?

@prosimopomoc
zvládneš, ja si dávam komplet bikiny, plus riťku.