Lichen sclerosus et athopicus - liečba ?
Dobrý deň, hľadám niekoho kto by mi vedel pomôcť a poradiť .... Ide hlavne o liečbu a výmenu informácii o tejto chorobe... Ďakujem
@lucinka106 prosim neviem dohladat ake kremy vam pomohli prosim napisete mi? Dakujem pisala som cam do posty
Ahojte zienky,
velmi pekne vas prosim tiez o pridanie do skupinky. Som zufala, hlavne z toho, ze dokopy nic neviem, doktor len pokrci plecami..dal mi kortikoidovu miesanu mast...bola som uz aj na operacii a zda sa mi,ze mi to opat zarasta a nechcem sa dat opat rezat na takych chulostivych miestach....prosim poradte, kto mate skusenosti s lichen planus a lichen sclerosus na vagine/vulve?
Ahojte, prosim o pridanie do skupiny mam rovnaku diagnozu
@lucinka106 Dobrý večer môžem poprosiť viac info.
@vlasticka88 kde v Martine? Mňa moja gynekologička odporučila navštíviť kožné ale vraj vyššie pracovisko buď Prešov alebo Martin.
@natalkaa2011 ahoj https://www.e-vuc.sk/zsk/zdravotnictvo/ambulant...
@natalkaa2011 , sú tam v stredu MUDr. Rajcigelová, PhD., t.č. +421 434203814
@maja16 našlo mi lekára Péč, ambulancia v pondelok, tak teraz neviem, ako to funguje. Potrebujem kožné kvôli lichenu.
@natalkaa2011 MUDr. Péč, uz tam vraj nepracuje. Zavolaj na to číslo čo som ti napísala, ale len v stredu tam ordinujú. Skús budúci stredu volať doobeda, lebo potom objednavajú až na september.
Mozem poprosit pridat do skupiny? Dakujem

@maja16 ano,ja som im uz volala.....