Liečba chronického únavového syndrómu: Aké sú možnosti?
Ahojte. Ma niekto túto diagnózu? Čo zaberá , je to liečiteľne? Ja som mimo často. Sústredenosť žiadna, uzliny zväčšené aj teplotu som mal všetko čo som riešil tak nakoniec je to tento syndróm. Ďakujem za každé rady
@luccija všetko pasuje na to čo sa mi robí. Viem čítal som tej diagnóze, včera som sa o nej dozvedel. Ja som unavený, cez deň dobre a po praci na stavbe mám hocikedy tieto stavy. Uzliny zväčšené, točenie hlavy pri zmene polohy, zabúdanie, nesustredenost, hmla v hlave, bolesti končatín. Neviem či to ináč vysvetliť. Na nejaké vedľajšie alebo psychiku som si zvykol to už nestresujem. Ale toto sa mi deje posledné dva mesiace a čo raz viac. Vstávam o 5 a domov prídem o 7. Či to je dedične to neviem lebo ja som adoptovaným. Skôr či to z nadmernej fyzickej a psychickej námahy nevzniklo. Neviem čo s tým je to nepríjemne
@juraj456 verím...ja si tiež myslím, že mám niečo podobné🤪ale u mňa to zvaluju na nízkt tlak, nedostatok magnézia a tak ..veľa pracuješ fyzicky, v teple môžu ti chýbať kvôli poteniu minerály vápnik, magnezium inak aj po covide sú ľudia v takomto stave.Tak nech ti pomôžu...mne dosť pomohli lieky od imunoalergologicky aj na časté choroby ak tak celkovo plus zelezo
@juraj456 prosim vas, po prve sa ukludnite a venujte sa rodine a detom ako googleniu kadejakych diagnoz a denno dennemu zakladaniu podobnych tem na MK
Evidentne je problem v psychike
@taktotedanie ja som sa ku tejto diagnóze dostal náhodne. Ja panické ataky našťastie už nemavam ani iné problémy našťastie . Jedine táto hmla ma trápi
Ja ME/CFS trpím od r.2011. Mám ID 45percent na inú chorobu od reumatologa. Na ME/CFS bez šance a to som bol v TV a až potom po 10r som dostal aspoň 45 percent.

@juraj456 neurológ ti to diagnostikoval?