Liečba rakoviny pomocou sódy bikarbóny
Dobrý deň, nájde sa tu niekto, kto ma skúsenosti s liečbou rakoviny pomocou sody bikarbony? Uvitam akukolvek skusenost, pomoc a radu, ďakujem
@tslobik zaruku ti moze dat opravar po oprave auta ...si auto ...a preco sa dava zaruka ,pretoze aj tak sa moze nieco posrat....podam ti calciovy sirup pri zachripnuti ,mal by zabrat ...no prave u teba je treba ina davka ,ci zmena liecby ...teraz je calciovy sirup zly.....a najlepsie ,je zly ,ked si ho v zivote neskusil ....
@tslobik - jasné nikto ti nezaručí na 100% pri tejto dg nič, ale predsalen pri niektorých typoch a odhalení vo včasnom štádiu má človek štatistický omnoho vyššiu šancu prezit, ak sa dá klasicky liečiť..Aj keď ani to nemusí pomôcť. Ale tá štatistická šanca tam proste je. Volá sa to nádej ..
@dai Ano, jemu v jednej nemocnici odporučili len radikálnu operáciu plus ožiare, vraj chemoterapia sa v týchto prípadoch veľmi nediagnostik. Ale na Klenovej vraj aj chemo, ale nevedeli to vysvetliť, že prečo, tak sme odmietli. Chudáka, veď by to zabilo......lebo nemohol aj tak jesť a keby aj zvracal. Ale vydržal, teraz má výsledky dobré. Mám jedného známeho, ktorý žije s touto dg. už 20 rokov. Otec nemal metast. Ďakujem za pekné slová, to vždy pohladí dušu a dodá energiu skôr ako niektoré vyjadrenia tu.....
@tslobik poslala som ti ip... v niektorych pripadoch je chemo odporucana len ako zaistovacia liecba... a neboj, prezit sa da uplne s inymi kilami🙂 a tiez moj otec mal napr. 5 cyklov chemo - 4 ani nevedel ze ju ma, rano si prisiel zobrat, poobede normalne fungoval... 1 ale bol uplne zly - prevracal cely... cize ta chemo nie vzdy musi zaposobit rovnako, nie na kazdeho ( mojmu ocinovi napr. vobec nevypadali vlasy😉 )
Ozaj, končím, najradšej by som prebrala diagnozu svojho otca na seba....Možno by sa mi trocha uľavilo....Držím všetkým palčeky!!!!!! Je to hnusná choroba
@dai prepac na bubenu som citlivá a nemám rada keď sa tu veľmi spomína akože na výstrahu zdrhla z Martina aj kvôli tejto krásnej starostlivosti podobnej ako v tomto článku http://www.pluska.sk/regiony/stredne-slovensko/...
Myslite niekedy aj nato ze si toto môže raz čítať jej dcéra už tu raz bola spomínaná nedávno tiež v podobnej téme dajte jej pokoj prosím
@daneso vies... jej pribeh tu zostal z nejakeho dovodu - ako svedectvo, mozno vystraha... neviem aky mas k nej vztah - ja som si s nou vela pisala, tak asi ako mnoho z nas a ano, v urcitom momente sa nase nazory rozisli a nesiem si to tiez so sebou - nechala som sa hold vtedy prevalcovat konikom ... ta debata sa mozno niekde v temach aj da najst - kolko prirodnych zienok tu na konovi ju podporovalo v jej rozhodnuti odstupit od liecby, kolko super rad na alternativu dostala...a ja som bola slaba aby som ju od toho odhovorila...
neboj, ona uz teraz vie a ma svoj pokoj - ja verim ze to tak je... takisto ako moj ocko... ja len nechcem aby sa inym mamkam a otcom stalo to iste co jej
@dai písala som to už viackrát každý ma právo sa rozhodnúť sám ako sa chce liečiť ( poznám ľudí čo sa vyliečili alternatívne dokonca aj z rakoviny prsníka a je to už viac ako 5 rokov ale stále je to o tom bolo to ich rozhodnutie a ich život ).... nikto nemá právo a ani nevie kde by ten človek bol alebo nebol a či by tu ešte bol ..... ži a nechaj žiť .... ja som za Dankou chodila na onkológiu na Klenovu veľa mi rozprávala a vytrpela si dosť .... myslím ze si nezaslúži ani jej rodina a dupľom Mely ktorej mama stále chyba aby sa verejne stala výstrahou ..... ja viem ze to myslíš dobre ale človek sa rozhodne aj tak sám ako naloží zo životom a čo mu je dane osudom . Pekný večer
@ingrid16 soda bikarbona je blbost. Mojmu otcovi po stanoveni diagnozy davali lekari max 6mes, navrhli paliativnu chemo aby sa dozil aspon mojej svadby. To bolo vo februari 2013. A otec je stale medzi nami. Za tie roky sme vyskusali takmer vsetko, aj sodu bikarbonu, zmenu pH ci biorezonanciu. Nula bodov, strata casu a penazi. MMS som mu zakazala, savo je na cistenie toalety, nie na pitie. Nam pomohla najviac chemoterapia, totalna zmena stravy a bylinky. Ale bez tvrdohlaveho pozitivneho postoja nasho tatina v kazdej aj tej najtazsej situacii a plnej podpory celej rodiny by aj ten najucinnejsi liek bol nanic. Ked otec ide na chemo, chodia sa na neho lekari aj sestricky pozerat ako na zazrak. Jednoznacne plati, ked neveris, ze ti nieco pomoze, tak ti to fakt nepomoze.
@daneso ja takeho cloveka co sa vyliecil len alternativou zial nepoznam a to poznam vela ludi s rakovinou zial ( clovek ked sa v tom prostredi pohybuje tak vela osudov spozna☹ ) - mozno preto ten moj nazor...
to ze si vela vytrpela nikto nespochybnuje - koniec mojho otca vyzeral velmi podobne ako jej - uplne som ho nasla v jej popisoch jej stavov a viac menej aj vdaka tomu co pisala som postupne chapala ze aj u neho prichadza koniec ( aj ked viera bola silnejsia a ja som stale verila ze to aj tak da:-/ a danka urcite tiez verila - ak uz tak len kvoli svojej dcere.. )
ja si naopak myslim ze ked tento pribeh len 1neho cloveka prijme spravit spravne rozhodnutie tak aj jej rozhodnutie aj ked nespravne ma zmysel... a nemyslim si ze som v tomto sama a verim ze raz aj jej dcera to bude vnimat rovnako ( poznam viacerych rodicov ktory rozne awarness kampane prave kvoli pripadom svojich deti kde bolo nieco zanedbane nastartovali - aby varovali a dali tak zmysel smrti svojho blizkeho ) - cize toto je asi vec pohladu - ona nam zial uz nepovie ako by chcela aby bolo s jej pribehom nakladane☹
krasny vecer aj tebe
@ingrid16 ten nick je bubena
Ahoj, neporadim ti zo sodou. Ale moj kamarat mal rakovinu koze a najskor odstranili znamienko a potom mala chemo a dnes je tomu 11 rokov a ma sa super. Teta mala zhubny nador v prsniku ktory bol odstraneny, chemo a radio a je 15 rokov potom a je ziva a podla mna velmi zdrava - na 62 rokov chodi tancovat a na turistiku a vedie klub dochodcov. Posledny je dedo mojho manzela ktory mal rakovinu hrubeho creva pred 10 rokmi mal odstraneny nador, vyvod, upravu a zomrel minuly rok na starobu. Zo skusenosti priatelov a rodiny odporucam beznu liecbu.
@ingrid16 SB urcite nie to su sarlatanske metody. Hovorilo sa tu o vitamine c, posielam link kde jeden erudovany lekar velmi pekne zhnul jeho vyuzitie v praxi vratane liecby nadorovych ochoreni,
@anicka766 MMS skusal nas alternativny stryko, ked mal zle vysledky - nepomohlo, stav zhorsilo, sam uznal, ze kravina (toiez sa prve fazy upokojoval, ze to sa organizmus cisti a bla bla .... nastastie sam uznal, ze je uz za hranicou a vysadil. a teda ako som pisala, on je z tych slahnutejsich, riesi prekyslenie, cukor, cakry,jonizuje vodu ci co ..
ludia, hladajte doveryhodne zdroje. kazdy tyzden mi na FB niekto znamy vypluje like na blud typu rakovinu lieci skorica/soda/ocot/pomlete mravce, ale farma biznys to taji. premyslajte, keby bol liek na rakovinu tak dostupny a najma ZNAMY, ved net je verejne pristupny, tak asi nemru ludia ako muchy.
zakladatelkinejj mamke zelam nech sa vystrabi, nech operacia dopadne dobre. nezatracujem alternativnu liecbu ale teda popri klasickej.
@tslobik Ahoj, neviem v akom štádiu onemocnenia sa nachádza Tvoj otec, ale v každom prípade huba červená reishi a cordyceps a bioaktivvny nápoj aj s vysokým obsahom vitamínu C sa nam osvedčili pri týchto diagnozach.
Môj zdroj ponuka produkty technologicky spracované tak, aby neskodili pri dlhodobom uzivani, to znamená bez skodlivin a obsahovali len tú časť huby a také zloženia, ktore sú ucinne. Viac info v pis. podobe, aj videá Ti viem poslať mailom: renatado@azet.sk
@angd ty musíš byť lekár....
koľkí podstúpili chemo a sú tu?
Na vlastnej koži si nezažila čo je chemoterapia.
Jediný alternatívny spôsob liečby ktorý bol potvrdený vedcami je liečba pomocou konope s vysokým obsahom látky CBD a zníženým THC. Nielenže pomáha pri bolestiach ale skutočne sa ďalej niektoré druhy rakoviny pri nej nešírili. Sóda bikarbóna, homeopatiká a tobôž MMS kvapky či nejaká čínska medicína boli skúmaé dlhé roky a vyvrátené niekoľko krát ako blud.
@luna379 a samozrejme aj inych kanabinoidov.Ludia sa zameriavaju iba na tieto dva,ale ich je ovela viac..Je to cela veda...to len pre tych,ktorí by nahodou si zmysleli,že si objednaju nejake pripravky alebo neviem co s vysokym obsahom kanabidiolu a problem tym zaženu
( napriklad taky CBD olej )...to su nepodložene informacie zamerane cisto na biznis a nie na liečbu
Ďakujem za prispevky, sodu som z adeptou na alternativnu liecbu vylucila 😉 Samozrejme, mama sa bude liečiť klasickou liečbou (operacia , vyzerata to, ze bez prvotnej chemo) .zatiaľ zmenila stravu, berie lanovy a graviolovy olej, semienka (konopne, lanove, tekvicove) Vylucila zo stravy cukor a muku. Tiez berie reishi a vit. B17. V utorok ju caka operacia, tak potom budeme vedieť viac. Ale ja verím, že to bude v poriadku.
@ingrid16 ahoj, myslím že ľanové semienka by nemala, takže tie vyradiť, ani ľanový olej.
stravu ak sa rozhodla zmeniť, tak meniť pomaly, nie nárazovo, lebo organizmus sa bude brániť.
po operácii sa stanový presná diagnóza a potom sa uvidí či treba aj chemo alebo sa budú podávať chemo tabletky.
držím palce.
@lalinko2010 prečo nie lanove semienka a olej?
@ingrid16 neoporúčajú sa, nie sú vhodné.
ja som ich tiež chcela pridať do stravy, ale onkologickým pacientom sa neodporúčajú, ale je dosť možné že na google sa dozvieš iné.
treba brať to čo lekár odporučí, ja som sa tiež s lekárkou radila a povedala mi že robte to čo si telo žiada, ono vám dá signál.
@lalinko2010 ale preco??? Ved lanove semienka su dobre na precistenie hrubeho creva, co mama potrebuje.
Tiez pomahaju pri liecbe rakoviny prsnika, hrub.creva,...
@lalinko2010
Mna to tiez zaujalo, lebo prave na nete je casto spominana studia, ktora dokazala, ze konzumacia lanov. semiacok s kyslomliecnymi produktami priaznivo vplyvala na ludi s onkolog. ochoreniami (uvadza sa myslim, ze doslo v mnohych pripadoch k zmenseniu nadoru). Ja som sice len po operacii, ale po nej som mala velke problemy s crevami, a ked som zacala pouzivat lanove semiacka, tak sa travenie upravilo a zbavila som sa krcov. Ja pre to na ne nedam dopustit. Akurat co viem, je vhodne ich pouzivat mlete, ale po mleti hned skonzumovat, lebo ak ostanu dlhsie na vzduchu po zomleti, tak oxiduju a vtedy su nebezpecne.

@aristka a čo odporúčam?