icon

Liečba rakoviny pomocou sódy bikarbóny

ingrid16
5. mar 2017

Dobrý deň, nájde sa tu niekto, kto ma skúsenosti s liečbou rakoviny pomocou sody bikarbony? Uvitam akukolvek skusenost, pomoc a radu, ďakujem

aristka
1. máj 2017

@beton to je hlupost uz dinosaury bez ohladu poznali rakovinu ,plus AS je vo velkej casti dedicna ,kedze priamo suvisi hypercholesteremiou a najnovsie hystorici ,geologovia zistili ze vobec nejde o civilizacnu dg.kedze vykopavky ukazuju ,ze akoze civilizacnymi chorobami trpeli uz v starom egypte ...jednoducho ako maja stihla znama vegetarianka s cholesterolom 12 ,dedicnost neoklames ...

beton
1. máj 2017

@ingrid16 tak na tie vitaminy urcite treba ovocie a zeleninu. Hlavne teda zeleninu, ale urcite by som Ccko a Dcko davala aj ako cistu formu, nie celaskon a vigantol, ani ziadne multivitaminy. Ccko vo velkych davkach. Ide hlavne o to, aby sa vylucil prijem zivocisnej stravy, ktora toto svinstvo pravdepodobne aj sposobuje, ale hlavne podporuje. Viaceri to tu uz pisali. Aj ked sa rozhodnete pre ziarenie, urcite zivocisne veci vylucit. V pohode sa na to da zvyknut, ak nieco nevies nahradit, pytaj sa, skusaj. Bez masa sa stravovat da. Zas v tom mase je urcite viac chemie a atb. ako v ovoci a zelenine. A tie ked poumyvas v teplej octovej vode, tak sa postrekov zbavis. Alebo kupovat z overeného zdroja, kto si doma pestuje. Maslo vies nahradit roznymi olejmi - kokosovy, olivovy a pod. Mlieko sa da tiez vyrobit z roznych rastlin - mak, mandle, soja, ryza, kokos. Co este zivocisne pouzivate a neviete najst inu alternativu?
Klobásou a slaninou by sa nemal napchavat nikto, ani zdravy, ani chory. To ani neberiem, ako odporucanie, to je fakt :o)) tiez mame v blízkej rodine tuto pliagu a poviem ti, ze aj zaryty slaninozrut a kazdodenny masozravec vie zatat zuby. Este nema definitivne vysledky, ale vyzera to, ze nateraz vyhral.... nech sa aj vam podari.

ingrid16
autor
1. máj 2017

@beton mama mlieko neznasa a nieje ani nejaky masozrut, preto tomu akosi neverim, ze rakovina vznika zlou stravou. Dokonca znamy, ktory sa zdravo stravuje, nemaju, nepije ..... ma rakovinu. Často nad tym teraz rozmýšľam, čo vlastne tu rakovinu spúšťa, ale neviem.

beton
1. máj 2017

@aristka ved dinosaury su masozrave, az na vynimky... takze nevylucili zivocisne bielkoviny. Ani ludia v praveku neboli prave vegani, ked lovily mamuty. Paleo je zivocisne, ci? Teda to nepopiera, ze zivocisne bielkoviny rakovine prospievaju. Vôbec si nemyslim, ze rakovina je civilizacna choroba. A tiez chapem, ze vegetarianka mohla mat rakovinu. A tiez nie z dedicnych dovodov. Ale preto, ze vylucila len maso a ostatne zivocisne bielkoviny nie. Rakovinu nepovazujem ani za civilizacnu chorobu, ani za dedicnu chorobu.....dedia sa stravovacie navyky a ine zlozvyky, nie samotna choroba. Zarodky mame v sebe v dosledku zivotneho prostredia, stylu a roznych ekologických katastrof vsetci. Ide o to, ktore telo to nakolko zvladne spracovat a ktore, zial, nie.

beton
1. máj 2017

@ingrid16 citaj moju odpoved vyssie. ja to vnimam takto.

alenkay7
1. máj 2017

j.....á

aristka
1. máj 2017

@beton cely moj prispevok si precitaj este raz ,pre porozumenie AS je ateroskleroza a tym padom sdrcovocievne choroby a moja vegetarianska znama ,stihla jak lalia mala cholesterol 12 a urcite to nebolo stravou ,vegani su zas chudokrvni tj.tiez piznam par expertiek ...v tomto pripade ,kde je Ca hrubeho creva ,moze byt cisto nazvyme veganska strava na skodu ,kedze crevo je po operacii v pozapalovom procese v rane ,pani ma urcite stomiu preto vsetko je striedmost na mieste ,ale urcite nie cisto len zelenina a ovocie ....uprimne ju to vyhladuje a nezvladne chemo ,ktora jej da zabrat ....z dinosaurov bolo kvantum bylinozravcov a fosilie nepustia ...apropo,poznam kvantum ludi ,ktori sa v poho z Ca hrub.creva dostali ,bez akychkolvek vymyslancov a poznam par ludi ,ktori vdaka veganstvu vyzeraj jak mrtvolky a dve si aj poserkali riadne zdravie ,vies my nie sme bylinozravce ,ale odjakziva vsezravce ,takze aj tie bielkoviny nam treba ...

beton
1. máj 2017

@aristka vegani su chudokrvni? napriek veganstvu je mozne zabezpecit rozmanitu stravu a vyvazenie vsetkych potrebných zivin. Maso predsa nie je jedinym zdrojom zeleza, ale napr. v strukovinách, a roznych tmavých zeleninach, melasa, pseno atd. vapnik takisto - mak, strukoviny. Ak niekto je vegansky a bez rozumu, tak ok. Ale to potom nie je vina veganskej stravy, ale toho jedinca, co si to nevie dobre vyskladat. To potom aj chudak bezdomovec, co je len suche rozky je vegan.... tema je o podpore k liecbe rakoviny. Podla mojich doterajsich vedomosti a skusenosti je nevyhnutnym alebo aspon vitanym krokom, ak postihnuty vyluci zivocisne bielkoviny a dosial nepostihnuty v cim vacsej miere tiez :o))

terezka1947
2. máj 2017

@beton
rakovina a celkovo,rozne nestastia sa nedaju vzdy vyriesit myslenim,stravou a sebadisciplinou
keby to tak bolo,rakovina nema taku moc

beton
2. máj 2017

@terezka1947 vsetky nie, ale pomoct sa tomu urcite da. Len ako vravim, sama poznam vacsinu pripadov, ze ved mi daju tabletky a nic menit nemusim.... stale ocakavame, ze pomoc pride zvonku a niekto druhy to vyriesi. Ale vela vieme spravit aj sami :o)) Tak do toho.

aristka
2. máj 2017

@beton no vidis ,asi tych veganov je viac co to nevedia ....kedze viem co je to Ca hrub.creva ,budem urcite rada ,ak sa pani bude riedit odporucaniami dr.a urcite k tomu veganstvo nepatri ...

ingrid16
autor
7. máj 2017

Ahojte, všetkými ďakujem za rady a prispevky.
Mama ma za sebou prvy tyzden radio a chemoterapie. Zvladla to super , bez akychkolvek neziaducich ucinkou, nabolo jej vobec zle, ....
Pribrala, je všetko, samozrejme sa snazi jesť viac ovocia a zeleniny. Ale je aj maso, .... neberie ziadne vitaminy vtabletkovej forme. Citisa dobre. V stredu ide na kontrolu.

anula
7. máj 2017

@ingrid16 nech sa drzi aj nadalej.

novana
29. júl 2017

@ingrid16, kto píše o sóde bikarbone? Vedeckí pracovníci alebo babky liečiteľky?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
novana
29. júl 2017

@teegreen, asi ušlo tvojej pozornosti, že jej mama sa normálne stravuje. Výzivové doplnky sú neni pod zdravotnickym dohľadom, nikto ich nekontroluje, ale biznis je biznis. Už som ti to písala a opakovane s tým nudíš. Jej mama nepotrebuje do seba pchať kdejakú chémiu!

sticker
teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
29. júl 2017

@teegreen tak nieco odporuc a este sa zaruc ,ze vyzivove doplnky obsahuju to co je napisane mozno na obale a kym su tie doplnky vobec kontrolovane a preco ich ma pac.vobec hltat za velke peniaze.

tslobik
29. júl 2017

Inak, čo sa týka tej stravy......Keď sa povie, že ten a ten sa stravuje zdravo a aj tak ochorie.....O akej strave sa dnes dá povedať, že je zdravá? Význam by to malo, hádam len ak by si človek dochoval a dopestoval všetko doma......aj to je diskutabilné nakoniec, lebo do pôdy a zo vzduchu sa dostáva všeličo..... Inak ma zaujíma už dlho jedna vec. Lekári tvrdia, že zdravý organizmus s dobrou imunitou neochorie na rakovinu....Teda aspon mne tak povedali, keď som tvrdila, že ako je možné že otec ochorel, keď bol celý život zdravý a nikdy nepotreboval lieky, tak som dostala odpoveď, že asi dobrú imunitu nemal....Ale ako je potom možné, že existuje xy ľudí (aj ich veľa poznám), že celý život majú všelijaké choroby (cukrovku, tlak, alergie, časté chrípky, a veľa veľa ďalších) a na rakovinu nikdy neochorejú.....To je to, čomu nerozumiem.......

marusia12
29. júl 2017

@ingrid16 Pane bože, prečo má niekto tak nas.... v hlave a ešte aj vychováva deti... prečooooo

ingrid16
autor
29. júl 2017

@marusia12 to akože patrí mne???

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
marusia12
29. júl 2017

@ingrid16 samozrejme.... tú otázku nemôžeš myslieť vážne, že nie?

aristka
29. júl 2017

@teegreen co si mam zistit ...budem rada ,ak poradis nicku s problemom ,plus preberies zodpovednost ,ze dany doplnok vyzivy obsahuje vobec nejjaku ucinnu latku ...mozno ich sama kontrolujes ...

dahra
29. júl 2017

@tslobik - aj lekári kadečo "múdre" povedia. By som vedela veľa napísať. Napr. môj ujo má rakovinu pľúc - nikdy nefajčil. /Jasné, že sú tam aj iné spúšťače./ No obvodný sa k tomu vyjadril asi nejako takto: "dlhodobo nezamestnaného človeka, ktorého to sužuje, často navštívi rakovina..." A ani on nebýval chorý, nepamätám si ho ani s nádchou....

ingrid16
autor
29. júl 2017

@marusia12 a prečo nie? Počula som o tom, tak som si zisťovala!!! Len zisťovala !!!! Ale keďže mám nasrate v hlave , tak som to neskusala. A chudatka moje deti, maju mamu, ktora sa snaží pomôcť ich babke, chudatka.

novana
29. júl 2017

@dahra, a preto si i ja, ako laik myslím, že je spúšťačom aj stres. Môj pradedo zomrel na rakovinu žalúdka, vtedy ešte pôda nebola znečistená ako dnes, všetko si sám vypestoval, vychoval...

domculik
29. júl 2017

@marusia12 prosim ta a ty si kto ze si trufas bez mihnutia oka autorku osocit ze ma "nasrate v hlave" ??? sa nehanbis ani trosku a este do toho pleties Boha ? bud rada ze nemas take problemy ako autorka, mozno by si skusala tiez hocico, aj nemozne...

mamusik999
29. júl 2017

Fenixove slzy? To by som skusila... Ja idem teraz do Holandska kvôli tomu lebo mužov otcim taktiež bojuje s rakovinou. Je to strašne... držím silno palce ❤