Liečba rakoviny pomocou sódy bikarbóny
Dobrý deň, nájde sa tu niekto, kto ma skúsenosti s liečbou rakoviny pomocou sody bikarbony? Uvitam akukolvek skusenost, pomoc a radu, ďakujem
@ingrid16 tak na tie vitaminy urcite treba ovocie a zeleninu. Hlavne teda zeleninu, ale urcite by som Ccko a Dcko davala aj ako cistu formu, nie celaskon a vigantol, ani ziadne multivitaminy. Ccko vo velkych davkach. Ide hlavne o to, aby sa vylucil prijem zivocisnej stravy, ktora toto svinstvo pravdepodobne aj sposobuje, ale hlavne podporuje. Viaceri to tu uz pisali. Aj ked sa rozhodnete pre ziarenie, urcite zivocisne veci vylucit. V pohode sa na to da zvyknut, ak nieco nevies nahradit, pytaj sa, skusaj. Bez masa sa stravovat da. Zas v tom mase je urcite viac chemie a atb. ako v ovoci a zelenine. A tie ked poumyvas v teplej octovej vode, tak sa postrekov zbavis. Alebo kupovat z overeného zdroja, kto si doma pestuje. Maslo vies nahradit roznymi olejmi - kokosovy, olivovy a pod. Mlieko sa da tiez vyrobit z roznych rastlin - mak, mandle, soja, ryza, kokos. Co este zivocisne pouzivate a neviete najst inu alternativu?
Klobásou a slaninou by sa nemal napchavat nikto, ani zdravy, ani chory. To ani neberiem, ako odporucanie, to je fakt :o)) tiez mame v blízkej rodine tuto pliagu a poviem ti, ze aj zaryty slaninozrut a kazdodenny masozravec vie zatat zuby. Este nema definitivne vysledky, ale vyzera to, ze nateraz vyhral.... nech sa aj vam podari.
@aristka ved dinosaury su masozrave, az na vynimky... takze nevylucili zivocisne bielkoviny. Ani ludia v praveku neboli prave vegani, ked lovily mamuty. Paleo je zivocisne, ci? Teda to nepopiera, ze zivocisne bielkoviny rakovine prospievaju. Vôbec si nemyslim, ze rakovina je civilizacna choroba. A tiez chapem, ze vegetarianka mohla mat rakovinu. A tiez nie z dedicnych dovodov. Ale preto, ze vylucila len maso a ostatne zivocisne bielkoviny nie. Rakovinu nepovazujem ani za civilizacnu chorobu, ani za dedicnu chorobu.....dedia sa stravovacie navyky a ine zlozvyky, nie samotna choroba. Zarodky mame v sebe v dosledku zivotneho prostredia, stylu a roznych ekologických katastrof vsetci. Ide o to, ktore telo to nakolko zvladne spracovat a ktore, zial, nie.
j.....á
@beton cely moj prispevok si precitaj este raz ,pre porozumenie AS je ateroskleroza a tym padom sdrcovocievne choroby a moja vegetarianska znama ,stihla jak lalia mala cholesterol 12 a urcite to nebolo stravou ,vegani su zas chudokrvni tj.tiez piznam par expertiek ...v tomto pripade ,kde je Ca hrubeho creva ,moze byt cisto nazvyme veganska strava na skodu ,kedze crevo je po operacii v pozapalovom procese v rane ,pani ma urcite stomiu preto vsetko je striedmost na mieste ,ale urcite nie cisto len zelenina a ovocie ....uprimne ju to vyhladuje a nezvladne chemo ,ktora jej da zabrat ....z dinosaurov bolo kvantum bylinozravcov a fosilie nepustia ...apropo,poznam kvantum ludi ,ktori sa v poho z Ca hrub.creva dostali ,bez akychkolvek vymyslancov a poznam par ludi ,ktori vdaka veganstvu vyzeraj jak mrtvolky a dve si aj poserkali riadne zdravie ,vies my nie sme bylinozravce ,ale odjakziva vsezravce ,takze aj tie bielkoviny nam treba ...
@aristka vegani su chudokrvni? napriek veganstvu je mozne zabezpecit rozmanitu stravu a vyvazenie vsetkych potrebných zivin. Maso predsa nie je jedinym zdrojom zeleza, ale napr. v strukovinách, a roznych tmavých zeleninach, melasa, pseno atd. vapnik takisto - mak, strukoviny. Ak niekto je vegansky a bez rozumu, tak ok. Ale to potom nie je vina veganskej stravy, ale toho jedinca, co si to nevie dobre vyskladat. To potom aj chudak bezdomovec, co je len suche rozky je vegan.... tema je o podpore k liecbe rakoviny. Podla mojich doterajsich vedomosti a skusenosti je nevyhnutnym alebo aspon vitanym krokom, ak postihnuty vyluci zivocisne bielkoviny a dosial nepostihnuty v cim vacsej miere tiez :o))
@beton
rakovina a celkovo,rozne nestastia sa nedaju vzdy vyriesit myslenim,stravou a sebadisciplinou
keby to tak bolo,rakovina nema taku moc
@terezka1947 vsetky nie, ale pomoct sa tomu urcite da. Len ako vravim, sama poznam vacsinu pripadov, ze ved mi daju tabletky a nic menit nemusim.... stale ocakavame, ze pomoc pride zvonku a niekto druhy to vyriesi. Ale vela vieme spravit aj sami :o)) Tak do toho.
Ahojte, všetkými ďakujem za rady a prispevky.
Mama ma za sebou prvy tyzden radio a chemoterapie. Zvladla to super , bez akychkolvek neziaducich ucinkou, nabolo jej vobec zle, ....
Pribrala, je všetko, samozrejme sa snazi jesť viac ovocia a zeleniny. Ale je aj maso, .... neberie ziadne vitaminy vtabletkovej forme. Citisa dobre. V stredu ide na kontrolu.
Inak, čo sa týka tej stravy......Keď sa povie, že ten a ten sa stravuje zdravo a aj tak ochorie.....O akej strave sa dnes dá povedať, že je zdravá? Význam by to malo, hádam len ak by si človek dochoval a dopestoval všetko doma......aj to je diskutabilné nakoniec, lebo do pôdy a zo vzduchu sa dostáva všeličo..... Inak ma zaujíma už dlho jedna vec. Lekári tvrdia, že zdravý organizmus s dobrou imunitou neochorie na rakovinu....Teda aspon mne tak povedali, keď som tvrdila, že ako je možné že otec ochorel, keď bol celý život zdravý a nikdy nepotreboval lieky, tak som dostala odpoveď, že asi dobrú imunitu nemal....Ale ako je potom možné, že existuje xy ľudí (aj ich veľa poznám), že celý život majú všelijaké choroby (cukrovku, tlak, alergie, časté chrípky, a veľa veľa ďalších) a na rakovinu nikdy neochorejú.....To je to, čomu nerozumiem.......
@tslobik - aj lekári kadečo "múdre" povedia. By som vedela veľa napísať. Napr. môj ujo má rakovinu pľúc - nikdy nefajčil. /Jasné, že sú tam aj iné spúšťače./ No obvodný sa k tomu vyjadril asi nejako takto: "dlhodobo nezamestnaného človeka, ktorého to sužuje, často navštívi rakovina..." A ani on nebýval chorý, nepamätám si ho ani s nádchou....
Fenixove slzy? To by som skusila... Ja idem teraz do Holandska kvôli tomu lebo mužov otcim taktiež bojuje s rakovinou. Je to strašne... držím silno palce ❤

@beton to je hlupost uz dinosaury bez ohladu poznali rakovinu ,plus AS je vo velkej casti dedicna ,kedze priamo suvisi hypercholesteremiou a najnovsie hystorici ,geologovia zistili ze vobec nejde o civilizacnu dg.kedze vykopavky ukazuju ,ze akoze civilizacnymi chorobami trpeli uz v starom egypte ...jednoducho ako maja stihla znama vegetarianka s cholesterolom 12 ,dedicnost neoklames ...