Liečba štítnej žľazy Acylpyrinom
Ahojte,mate niekto skúsenosť s liečením štítnej žlazy acylpirinom 500 mg? Vďaka🙏
@gombicka1 by som sa nezahravala. Riskujes obrovské zdravotné problémy. Mam graves basedowa, viem o com hovorím..
@gombicka1 a to jej prosím kto naordinoval????
@zdenka11081983 mudr.Dokupilova v nemocnici
@zdenka11081983 preto sa pytam lebo 1 lekar odporuči a 4 ďalši povedia ze oni by to nebrali
deti nemaju uzivat acylpirin dcera sa lieci na stitku od desat rokov a teda takto nie
@loginexistuje ona ma 29 rokov a 2 deti
áno,lieči sa tak zápal ŠZ. Je to dobrá liečba, neboj, Veľmi účinná. Do 2 týždňoch som mala pokoj.acylpyrín je dobrý liek, len trošku zaznávaný-že obyčajný...
ak ide o akútny zápal, tak je možné, že jej takú liečbu odporučili, ale nie som si istá tým acylpirínom.. no snáď lekár vie, čo robí... ja mám autoimunitný zápal, liečim sa naň viac ako 10 rokov a vždy mi dali lieky podľa hodnoty hormónov, a teda funkcie ŠZ (TSH, FT3 a FT4).. buď som mala hypo alebo hyper funkciu a podľa toho upravovali lieky (Euthyrox, Thyrozol)
nie, ja som prišla k doktorke až po zápale, nevedela som čo mi je, už to odznievalo. acylpyrín som už nebrala tak dlho.
presne aj mna zacali sanky bolieť neskutocne, ale už je lepšie
@bobsent mne endokrinologička povedala minuly tyzden ze mam subakútny, mam taky nepríjemný pocit v hrdle ako keby ma tam niečo tlačilo, sem tam ma bolí práva strana hrdla a zuby .. dala mi kortikoidy no nemalo by sa byt pri nich na slnku a momentalne som na dovolenke tak asi tiez vyskúšam najskor ten acylpyrín.. a liečite sa aj mimo toho zápalu na štítnu žľazu?

@gombicka1 A to akože má byť účinné na aký druh ochorenia ŠŽ?