icon

Liečebne patologického hráčstva

16. jan 2022

Ahojte. Ako som nedávno písala, odišla som od muža gemblera, mame zrušené BSM, no strach je tam vždy je v takých sračkach (s prepáčením), že už ho z toho nikto nedostane a teda sám povedal ze sa ide liečiť. No, lenže čo som počula od svokrovcov co čaká mňa po jeho liečbe a počas abstinnecie... Ja sa mam vzdať mobilu, nemám hrať žiadne hry čize ani spoločenské, mam sa prestať stretávať s kamarátmi, a ja som na toto není pripravená. Ja som mladá žena teda matka 2 krásnych deti ktoré máme spoločné mam život pred sebou a neviem si predstaviť aby som tiež takto trpela pri nom, no aj keď trpím teraz.
Mali sme obdobie, keď telefón chvíľku nemal pýtal si telefón odo mňa a keď som mu ho nechcela dat bol hrubý protivny a vulgárne mi nadával.. Ja toto nechcem prežívať, ja som ochotná pomôcť podporiť, detmk ho potešiť ale trpieť ešte viac no neviem ci som na taku budúcnosť pripravená...

Ešte otazka pre tých co sa liečili alebo poznajú niekoho že ktoré liečebné sú najlepšie, kolo trvá čakacia doba aký je postup a kolko trvá liečba?

Strana
z2
autor
21. jan 2022

Baby ešte mi prosím poraďte... Ja som si podala sama na súd, o úpravu práv a povinností na čas do rozvodu.. Ale v podstate rozvádzať sa zatiaľ nechcem, len chcem aby mi posielal výživne a aby boli deti zverené mne. Co mam robiť :/ muž má prosí aby som to zrušila... Ale ja to zrušiť nechcem, jednoducho chcem aby pred svojimi dlhmi uprodnsotil deti nie seba. Ide na liečenie do to počas liečenia bude platiť za neho?

luciakala
13. jan 2024

@maribell rada by som vám napisala

jednoduchomirka
25. feb 2025

Ahoj, môžem sa spýtať, ako si nakoniec po skoro troch rokoch dopadla?

cacianka
25. feb 2025

@jednoduchomirka práve mi diskusia vyskočila, prečítala som si ju, a veľmi vo mne zarezonovala. poznám skupinu abstinujúcich, teda viac alkoholikov ako gemblerov, už 20 rokov, ale ako som čítala rady od žien, tak sú super. aj preto ma ľudsky zaujíma, ako pokračuje tento príbeh.

Strana
z2