icon

Lieky na bolesť pri užívaní antidepresív

21. júl 2025

Ahojte, rada by som sa poradila aké lieky na bolesť užívate ak užívate antidepresíva. Trpím bolestivou menštruáciou a prvý deň som si stále musela dať tabletku, flector alebo nejaký panadol. Čítala som ale že popri ad sa lieky na bolesť nesmú. Čo mám teraz robiť? Prvý deň ms stále tabletku potrebujem :(

anonym_249205
21. júl 2025

@anonym_autor ja uzivam citalec a karbamazephin a lieky na bolest zakazane nemam. pozri pribalovy letak,
a opytaj sa lekara, ktory ti antidepresiva predpisal.

koniarova
21. júl 2025

Môžu sa v normálnom množstve. Pri vysokej teplote synovi odporučila jeden deň vynechať.

stellarstar
21. júl 2025

V príbalovom letáku ad je napísané s akými liekmi sa nesmie kombo

anonym_7ed2f9
21. júl 2025

Užívam buď novalgin, alebo algifen, paralen, prípadne diompraz. Snažim sa neužívať NSAD a teda napríkad ibuprofen apd. Ale už som si dala aj flector.

patulik0706
21. júl 2025

Užívala som AD sertralin aktavis a popri ňom som mohla užívať algifenové kvapky (jedine tie mi zaberajú na menštruačné kŕče) prvé tri dni vždy užívam tieto kvapky a zatiaľ mi žiadna dr. ani magistra v lekárni nepovedala že sa to nesmie kombinovať.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
euka210
21. júl 2025

@anonym_autor flektor je dost silny. Skor Panadol, paralen. Mne v lekarni povedali, ze Ibalgin by som nemala s mojimi liekmi...kvoli zatazi na zaludok. Ale tiez mi lepsie zabera pri bolestiach pri mens.ako taky Panadol.