Lieky na bolesť pri užívaní antidepresív
Ahojte, rada by som sa poradila aké lieky na bolesť užívate ak užívate antidepresíva. Trpím bolestivou menštruáciou a prvý deň som si stále musela dať tabletku, flector alebo nejaký panadol. Čítala som ale že popri ad sa lieky na bolesť nesmú. Čo mám teraz robiť? Prvý deň ms stále tabletku potrebujem :(
Môžu sa v normálnom množstve. Pri vysokej teplote synovi odporučila jeden deň vynechať.
V príbalovom letáku ad je napísané s akými liekmi sa nesmie kombo
Užívam buď novalgin, alebo algifen, paralen, prípadne diompraz. Snažim sa neužívať NSAD a teda napríkad ibuprofen apd. Ale už som si dala aj flector.
Užívala som AD sertralin aktavis a popri ňom som mohla užívať algifenové kvapky (jedine tie mi zaberajú na menštruačné kŕče) prvé tri dni vždy užívam tieto kvapky a zatiaľ mi žiadna dr. ani magistra v lekárni nepovedala že sa to nesmie kombinovať.
@anonym_autor flektor je dost silny. Skor Panadol, paralen. Mne v lekarni povedali, ze Ibalgin by som nemala s mojimi liekmi...kvoli zatazi na zaludok. Ale tiez mi lepsie zabera pri bolestiach pri mens.ako taky Panadol.

@anonym_autor ja uzivam citalec a karbamazephin a lieky na bolest zakazane nemam. pozri pribalovy letak,
a opytaj sa lekara, ktory ti antidepresiva predpisal.