Liposukcia

nela1916
18. júl 2016

Ahojte!

Uvažujem o liposukcii (ide skôr o estetický problém, nie rýchle riešenie zlej životosprávy) a zaujímalo by ma, či tu má niekto skúsenosť. Kde je možné takýto zákrok podstúpiť, resp. ktorej klinike sa mám radšej vyhnúť? Tiež by ma zaujímali prípadné riziká z pohľadu niekoho, kto zákrok podstúpil.

henika32
18. júl 2016

Ahoj. Bola som na liposukcii v kosiciach. Dala som si robit stehna. Nie som ziadna modelka a ani zo mna nikdy nebude. Od malicka som mala tlustejsie stehna a stale som aj oblecenie suchala medzi nohami. A to som sportovy typ. Tak som sa pred 5 rokmi rozhodla a zasla na konzultaciu k dr. Jurasek do kosic a nelutujem. Stehna mi pekne opravil a tuk sa mi na ne nevratil. A to som po 1 tehu a teraz druhe tehu. Zakrok som podstupila v lokalnej anesteze. Nebolelo to odsavanie len stipala inekcia na umrtvenie. Ale inak velka spokojnost. Bol to typ radiofrekvencna liposukcia.

nela1916
autor
18. júl 2016

@henika32 Ejha? Tak na Košice som ani nepomyslela, ďakujem za typ. Dosť potešila informácia, že tuky sa už nevrátili do pôvodného stavu. Injekcie nevadia, tých prežijem aj tony. 🙂 Ale ako dlho si na zákrok musela čakať? Je to niečo také, že objednávačky o pol roka a tak? Alebo pri platených veciach je to iné?

henika32
18. júl 2016

Je to na dohode s dr. Najprv konzultacia a podla velkosti zakroku. Ja som vtedy bola zaciatkom decembra na konzultacii a dohodli sme sa na januar viem ze to bolo po troch kraloch.

nela1916
autor
18. júl 2016

@henika32 ďakujem! Veľmi si mi pomohla. Ešte sa poobzerám, ale asi to idem čoskoro seriózne riešiť.

henika32
18. júl 2016

Ja som sa tiez dlho rozhodovala.vobec to nelutujem. Len ti este chcem napisat ze po tej radiofrekvencnej metode nie je vela modrin a skor sa zhoji. Ja som ale stahovacie gate nosila tak 4-5 mesiacov.a mazala a masirovala.

nela1916
autor
19. júl 2016

@henika32 Nooooo ja už mám zo svojich tukov celkom dobrú depku, takže teraz som v rozpoložení, že tie gate budem nosiť pokojne aj rok. 🙂 NO modriny a jazvy sú už iná kapitola, tých mám až hrôza, takže sama som zvedavá na výsledok konzultácie a ak viditeľný výsledok nie je horší od klasickej operácie, aj to poteší.

zuzkaz91
3. apr 2018

Prosím vás, boli ste niektorá na laserovej liposukcii ako je slim lipo alebo water-jet? A vrátil sa vám tuk na to miesto,či to má význam podstúpiť.

henika32
8. apr 2018

@zuzkaz91 ide o to kolko tuku potrebujes odstranit. Ja som mala od malicka vela tuku vo vnutornych stehnach.cvicila som ako blazon a nic.ono aj ked som schudla tak koza ostala ta sa nestahovala.tak som si dala robit tumescentnu lipisukciu a vysledok 100% spokojnost.ked chces dat prec tuk tak chod do liposukcie.a ked to prepocitas si na tom rovnako.

zuzkaz91
9. apr 2018

@henika32 ahoj,aká je to tumescentna?myslíš normálnu abno?ja chcem slimlipo+ miniabno.Ale diéty nedrzim lebo inak nepotrebujem.Tak neviem či má význam slimlipo.

zuzkaz91
9. apr 2018

Aha ty si si dala stehná,a brucho vôbec nie?

henika32
11. apr 2018

Co sa tyka brucha tak pri abdom by sa lipo nemala robit.lebo sa velmi oslabi koza.

djgirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkaz91
24. aug 2018

@djgirl ahoj,ale tak výsledok je dobrý?koľko tá to stalo? A koľko partií?

danajahotkova
24. aug 2018

@djgirl To je smutné, že ťa neinformovali. Myslím, že to je to dôležité.

djgirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkaz91
24. aug 2018

@djgirl a stiahlo ti to aj kožu? Aj ja mám po pôrodoch a neviem či by stačilo slim lipo.

djgirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkaz91
25. aug 2018

@djgirl a keď si sadnes,koža sa ti nenahuzve na kopu? Ja som v stoji ok,ale keď sa zohnem a sadnem tak je to na kope,tak uvažujem či to aj dať odrezať s kože.

djgirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danajahotkova
30. aug 2018

@djgirl Podstatné je u teba to, že už to máš za sebou. Ja nerozumiem tomu ako tí lekári môžu takto fungovať. Ak keby sa nevedeli vcítiť do pacienta. Že teda je vhodné so všetkým oboznámiť, ako sa darí, ako sa to hojí, ako dlho bude zotavovanie trvať, čoho sa vyvarovať tie prvé týždne a podobné veci. A ešte k tomu človek si za to zaplatí tak by aj očakával taký trochu ľudský prístup a viac informovanosti, to ti verím ☹

shanin
20. sep 2018

@djgirl Ahoj ja som práve druhý deň po slim lipo a podľa popisu som si to dala robiť na rovnakej klinike ako ty..moje pocity sú trošku rozpačité, najprv sa mi zdali všetci veľmi milý, konzultovala som dva zákroky slim lipo a prsníky..je pravda že na tej konzultácii sa viac doktor venoval prsiam a o lipo som sa dozvedela všetko až za pochodu na sále, bolo tam niekoľko nemilých prekvapení, všetko som sa dozvedela hlavne od sestričky ktorá asistovala doktorovi pri zákroku bola veeeľmi veľmi milá ochotná aj doktor bol priateľský len by som ocenila z jeho strany viac záujmu a informácií, ako celkove som spokojná jediné čo by som vitkla je, že tie informácie mal podať doktor vopred na konzultácií a nie za pochodu sestrička a všetko by bolo vporiadku 🙂 veď aj tak aj tak by som prišla :D chcela som sa ťa spýtať na to hojenie, či by si mi trošku viac nepopísala ako ti to prebiehalo, kedy sa ti začal strácať opuch (lebo teraz som tučnejšia ako pred lipo :D) bruško je ako kameň a modrinu mám len jednu v oblasti podbruška ale zato statočnú..hovorili aj tebe aby si si dávala pozor na sedenie? dokedy? Akedy sa začneš cítiť normálne? Keď je to brucho tak dlho tvrdé?...ozaj a intímna otázka..kedy je možné začať s manželom fungovať..veď vieš :D Bola by som veľmi vďačná ak by si mi to trošku popísala 🙂
ďakujem

djgirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
djgirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
djgirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
djgirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
shanin
25. sep 2018

@djgirl ahoj ďakujem veľmi pekne za super odpoveď!! teraz si už viem predstaviť čo a ako ma čaká! No ja som akurát včera telefonovala na kliniku tej milej sestričke, ona vravela že kedykoľvek jej mám zavolať..lebo som sa zľakla aj mne sa stalo to čo tebe, len som si nedala rifle ale len obyč. tepláky s mäkkou širokou gumou a taaak som zmodrela v podbrušku a dokonca aj nižšie..veľmi som sa vydesila a tiež budem teraz len šaty nosiť 🙂 inak ja som jej pýtala na wobenzym a lymfatické čaje...tie čaje odporučila určite a wobenzym že niekomu pomáha a niekomu nie ale že skúsiť môžem. ty si niečo brala na rýchlejšiu rekonvalescenciu alebo aj nie? Už som dnes presne týždeň..no zatiaľ mi to ešte neodpúcha stále som 3-4 cm väčšia v páse ako pred lipo:D ale že vraj je to skoro..prsia si idem dať robiť v novembri keď sa zahojím..som si to chcela dať spraviť naraz ale doktor ma odhovoril, že to by už bolo pridlho v anestéze a celkove veľká záťaž 🙂 nejdem na mammoplastiku ale mám opačný problém (aj košíček veľkosti A je pri mne prázdny :D), tak na augmentáciu..ale takým prirodzeným implantátom žiadne balóny :D

djgirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
shanin
26. sep 2018

@djgirl Ahoj ďakujem určite sa ozvem..aj aké to bolo na operácii a tak a aj ako to dopadlo s bruškom 🙂 a ešte raz ďakujem za odpovede dosť mi to pomohlo pre predstave že čo ma vlastne ešte čaká 🙂

djgirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moniq
30. mar 2019

@shanin ahoj 🙂
ja som bola pred pár dňami na laserovej lipo, a teda cítim sa ako keby ma požulo a vyplulo ;)
mohla by si mi napísať, kedy si začala fungovať normálne, či si mala neaké komplikácie, či si štíhla podľa predstáv....? ja som bola na brušku a bokov, a teda odsali mi toho dosť, tž by som mala vidieť veľkú zmenu, ale teraz ešte ubolená, napuchnutá ....ďakujem Ti ak si nájdeš chvílku 🙂