Má aj vaša rodina črevnú virózu?
Teraz nie. Pred pár mesiacmi sme ale strávili na záchode týždeň bez prestávky, doslova nám len lietali hajzlikove dvere, odišiel nám aj ventilátor čo išiel bez prestávky...😅nebola to sranda a fakt už som rozmýšľala že ideme na urgent čo sme chodili fakt každých 5min v priebehu celého týždňa 😬takže držím palce nech to čím skôr odide
my sme sa pred tyzdnom dali do poriadku.... Zacal muz len hnačkou (ale total to z neho islo) a totalnou slabostou vo stvrtok, piatok cely prespal. V nedelu ráno uz isiel syn - vrchom aj spodom, od vycerpania zaspal v kupelni na zemi ( isla som este nieco spratat, uz isiel ze ide spat a ostal v kupelni 🤦). V pondelok rano pokracovala dcera, tiez spodom aj vrchom a nakoniec v pondelok vecer ja. Tiez "len" hnacka ako muz ale ani postavit som sa nevladala...
Ako fakt sme takto nikdy neboli
Nas to tiez chytilo. Z desiatich clenov rodiny(prazdninujeme spolu) nas to zatial dvoch minulo. Zaujimave, ze sme to nemali naraz, ale kazdy den niekto, max.dvaja.
Trva to tak 12 hodin, horucky, vracanie a hnacky.
Nas to tiez chytilo. Z desiatich clenov rodiny(prazdninujeme spolu) nas to zatial dvoch minulo. Zaujimave, ze sme to nemali naraz, ale kazdy den niekto, max.dvaja.
Trva to tak 12 hodin, horucky, vracanie a hnacky.
@oliolijanka u nas tiez postupne, zaujimave.

Nie.