icon

Má ginko čaj účinnosť na materskú demenciu?

25. mar 2025

Zdravim. Vie mi niekto poradiť nejaký "liek" na materskú demenciu ? 😂 Ja som rozmýšľala nad ginko čajom ale neviem či má nejakú účinnosť. Ďakujem ☺️

marca12
25. mar 2025

Skus acutil ten obsahuje aj ginko. Ja ho uzivam takto po zime,lebo sa tiez citim nejaka vymlena,nepali mi to tak ako v lete.

tundra
25. mar 2025

@marca12 skús vymenit sviečky🤭😂

zooeynka
25. mar 2025

Dobre sa vyspat.

autor
25. mar 2025

@tundra 😂😂😂 a to ako ?

autor
25. mar 2025

@zooeynka Necítim sa nevyspata. Cca tých 8 hodín vyspím. Ale zabúdam názvy veci, alebo čo sa dialo vcera a podobne .

tundra
25. mar 2025

Na aute,ked to dobre nepali,treba vymenit sviečky😉.To bol len tip,ako na to, necham na vas🙈

marca12
25. mar 2025

@tundra 😄😄😄

tundra
25. mar 2025

Nechajte si skontrolovat hladinu vitaminu B12.
Na preventivke som mal pod normu a vraj nizka hladina B12 v produktivnom veku,je zodpovedna za Alzhaimra a demenciu vo vysokom veku...80+

danica2711
25. mar 2025

trénuj mozog, krížovky, vedomostné súťaže, čítanie, proste psychická aktivita namiesto čajov a napchávania sa medikamentmi. Môžeš do seba napchať čokoľvek, ak necháš mozog spať, nepomôže

michaelajednorozec
25. mar 2025

Suplementacia omega a kreatin.

vakatko
25. mar 2025

Obmedz cukor a sacharidy, pridaj zdravé tuky + omega3, veľa zeleniny, vitamín D, ginko. Kurkuma, zelená listová zelenina, kapustová zelenina, vlašské orechy, chia semienka, losos, hovädzina, vajcia, avokádo, domáce tahini, olive a kokos olej... sú dobré na pamäť.
Skús na pár týždňov Keto diétu, je dobrá na pamäť a prevenciu demencie.