Má liečba kurieho oka náplasťami zmysel?
Pekný večer, chcem sa popýtať, ma to takto vyzerať pri liečení kurieho oka náplasťami? Zatial som ich na ňom mala 4 krat. Neviem či sa to prikláňa k lepšiemu alebo to vie zachrániť iba chirurg😏

Aj synove tak casom vyzeralo,ale naplaste uplne ho neznicili. Odpadla mu vrchna cast a zvysok nie. Zbavili sme sa ho az s tymto-koloidum forte
@petulda333 to samé neodpadne,treba to vytiahnuť
@petulda333 tiež mám dobrú skúsenosť s Kolodium Forte.
To je myslím teraz už na predpis, že?
@petulda333 prosím vás ,je to na predpis alebo voľnopredajné?
@rozculena no synovi som dala koloidum forte a zislo cele dole. Uz nema ani stopy po kurom oku
@lenkakravcova pokial viem je volno predajne
Volno predajne
@petulda333 ešte sa môžem opýtať ako dlho mal to kurie oko? Lebo keďže ja ho už mam dosť dlho bojim sa ze mi nic nepomôže okrem toho aby mi to chirurg vyrezal ( z čoho mam strach😏)
4-5m minimalne. On nam dlho nechcel povedat,lebo sa bal,ze pojde k lekarke a budu mu to rezat. Mne ako dietatu vyberali operacne. Mala som zospodu chodila 2 obrovske
Aj niektore pedikerky vedia odstranit,nie je to nic hrozne. Ja som pri zakroku nic necitila. Napichali mi nohu a pocas toho somnou kecali
@petulda333 ja mam na jednej nohe tak ako som fotila na maličku, na druhej tiež na maličku a takisto pod maličkom zo spodu..budú mi to robiť všetko naraz? Neviem ako to je po zakroku,mala som kamošku ktorej tiez chirurg vyberal to kurie oko s malíčka a nemohla veľmi chodiť.
Ahoj... Dá sa aj u kožného zmraziť tekutým dusikom a po 2 -3 dňoch vybrať. Ale čím dlhšie je kurie oko, tým je viac zakorenené. Tiež som mala na malíčku a používala som najskôr kolodium, potom kožený, znova kolodium, no celé to trvalo možno aj viac ako 2 roky. Teraz je pokoj, uvidím dokedy...
Ja neviem ci ti budu robit vsetko spolu. Za mna skus este sama a mozno oslov pedikerku a uvidis. Mne napr to zmrazenie dusikom nepomohlo. Po zakroku sa mi horsie chodilo ale nic hrozne. Lenze ja som to mala skoro pod vsetkymi prstami