icon

Má niekto chrípku a aké sú príznaky?

satalovaj
5. jan 2025

Ahojte. Chcem sa len opytat ci niekto v tomto obdobi neprechadzate chripkou. A ak ano kolko s nou uz bojujete a ake mate priznaky? Dakujem za vsetky odpovede 😀

zuzpar
1. apr 2025

@diankadop ved inak sa to si myslim ani neda. Akoze kedysi som bola ze proti liekom a radsej som pretrpela len na bylinkach apod. ale v konecnom dosledku sa mi to moc nevyplatilo. Ja potrebujem byt fit v co najkratsom case.

gdulskadarina
2. apr 2025

@zuzpar myslim si ze to asi kazdy, hlavne zeny, lebo by ta domacnost bez nej niekedy nevyzerala ani ako domacnost 🙈 ja nehovorim ze chlap nepoprace, ale napriklad na taky hlbsi poriadok asi nie je kazdy 😅 no a ja si teda neviem predstavit ze by som mala cakat na ucinky byliniek 🙈

micha1linka
3. apr 2025

@kaki3 len zase nie vsetci oblubuju tabletky, vela ludi ich nevie prehltat. ja nastastie taky problem nemam ale svokra si musi tabletku bud rozdrvit alebo dat aspon na polovicu a tak na dvakrat. ale hej co sa tyka expiracie tak ti to dlhsie vydrzi.

nurse0
3. apr 2025

@satalovaj choroba ustupila ale už mesiac bez čuchu

diankadop
7. apr 2025

@micha1linka tak to chapem, nie kazdemu to ide "dolu krkom" 😀 ale vies co pokial maju tie tabletky taku tu drazku na rozpolenie ze ti to nelieta po kuchyni a nesmyka sa to pod nozom tak je to fajn.

kaki3
9. apr 2025

@micha1linka ja si myslim ze toto je uz najmensi problem 😀 Podstatne je ze to do seba dostanes a ze ti liek zaberie. A hlavne rychlejsie. A presne ako spomenula diankadop - od toho su tie drazky na nich.

zuzpar
10. apr 2025

@gdulskadarina tak zase bylinky su na nieco dobre to zas o tom potom..no tie by si mala v podstate uzivat kazdy den a asi na nejakej baze kury alebo coho a na to uprimne ja cas nemam - teda cas by bol ale nenapadlo by mi to dodrziavat 😅 takze to radsej vyriesim takto jednorazovo.

gdulskadarina
11. apr 2025

@zuzpar jasne jedna tabletka na vsetko - to je najlepsie co moze clovek urobit 😀

diankadop
15. apr 2025

@gdulskadarina Tak s takymi som sa ja osobne stretla uz s viacerimi, co slubovali ze zaberaju komplexne na vsetko, ale nezaberali dostatocne iba tak "light".

kaki3
28. apr 2025
@diankadop

@gdulskadarina Tak s takymi som sa ja osobne stretla uz s viacerimi, co slubovali ze zaberaju komplexne na vsetko, ale nezaberali dostatocne iba tak "light".

@diankadop hej hej to poznam tiez velmi dobre. Ale co sa mne za poslednu dobu najviac osvedcil tak je Cetalgen. Ten je tiez vsetranny, ale realne ho viem vyuzit aj ja aj muz pri bolestiach i teplote.

micha1linka
5. máj 2025
@kaki3

@micha1linka ja si myslim ze toto je uz najmensi problem 😀 Podstatne je ze to do seba dostanes a ze ti liek zaberie. A hlavne rychlejsie. A presne ako spomenula diankadop - od toho su tie drazky na nich.

@diankadop @kaki3 a myslite ze je tam rozdiel medzi tabletkami a kvapkami alebo sirupom? Myslim co sa ucinnosti tyka. Minule som nad tym tak premyslala..

zuzpar
6. máj 2025
@micha1linka

@diankadop @kaki3 a myslite ze je tam rozdiel medzi tabletkami a kvapkami alebo sirupom? Myslim co sa ucinnosti tyka. Minule som nad tym tak premyslala..

@micha1linka No podla mna je. Myslim si ze kvapky alebo sirup ti tak dobre a rychlo nezaberu ako tabletky. Napriklad aj nasa detska lekarka radsej predpisuje tabletky deckam pokial je to teda mozne ze sa daju rozpolit, rozdrvit a podobne.

gdulskadarina
7. máj 2025
@diankadop

@diankadop Netreba hadzat vsetko do jedneho vreca 🙂 Citala si si aj niekedy ich zlozenie? Mozno potom by si vedela posudit preco niektore zaberali len tak light 😉

diankadop
13. máj 2025
@gdulskadarina

@diankadop Netreba hadzat vsetko do jedneho vreca 🙂 Citala si si aj niekedy ich zlozenie? Mozno potom by si vedela posudit preco niektore zaberali len tak light 😉

@gdulskadarina no je pravda ze zlozenie malokedy citam aj co sa potravin tyka, nie som zas nejaka eko mamicka ako niektore ine zeny tu 😅🙈 akoze jasne ze sa snazime jest zdravsie, viac zeleniny ovocia apod., ale pri liekoch mi to teda nenapadlo citat. Sa tak skor spolieham na to co mi v lekarni poradia 😅

zuzizu2
14. máj 2025
@diankadop

@gdulskadarina no je pravda ze zlozenie malokedy citam aj co sa potravin tyka, nie som zas nejaka eko mamicka ako niektore ine zeny tu 😅🙈 akoze jasne ze sa snazime jest zdravsie, viac zeleniny ovocia apod., ale pri liekoch mi to teda nenapadlo citat. Sa tak skor spolieham na to co mi v lekarni poradia 😅

@diankadop To asi nie je moc dobre 😀 Neviem podla mna ti poradia cenovo co je najdrahsie..Radsej si prestuduj asi dopredu na internete o tych liekoch a ked tak hladaj vhodnu alternativu. Ja to tak robievam.

kaki3
16. máj 2025
@micha1linka

@micha1linka no ja osobne mam teda taku skusenost ze rozdiel tam je. Napriklad aj od kasla ked mas na vyber sirup, kvapky, tabletky tak ber radsej tabletky a ked inak nie kvapky. Tie sirupy, co ja viem, to je asi take pre babatka 😀

micha1linka
20. máj 2025
@kaki3

@micha1linka no ja osobne mam teda taku skusenost ze rozdiel tam je. Napriklad aj od kasla ked mas na vyber sirup, kvapky, tabletky tak ber radsej tabletky a ked inak nie kvapky. Tie sirupy, co ja viem, to je asi take pre babatka 😀

@kaki3 Ze? Lebo som tak stala minule v lekarni a sestra chcela pre malu od teploty a som premyslala ci sirup ci tabletky..Ja este v tychto mamickovskych veciach nechodim kedze sa o babatko len snazime, tak som zostala taka zaskocena celkom.

helena1982
21. máj 2025

ahojte baby, neviem ci aktualne niekto je chory v tomto obodobi, ale nas to doma akosi zmohlo. najskor som si myslela ze to bude z alergie lebo presne tie prvotne priznaky boli take a kedze teraz vsetko kvitne tak som to pripisovala tomu..

gdulskadarina
22. máj 2025
@helena1982

ahojte baby, neviem ci aktualne niekto je chory v tomto obodobi, ale nas to doma akosi zmohlo. najskor som si myslela ze to bude z alergie lebo presne tie prvotne priznaky boli take a kedze teraz vsetko kvitne tak som to pripisovala tomu..

@helena1982 vdakabohu aktualne nie a dufam ze to vydrzi aj cez prazdniny a nic nas uz neprekvapi. a co vam je? nieco vazne?

diankadop
23. máj 2025
@helena1982

@helena1982 akoze aj decka ci iba ty s muzom? boze dufam ze nebude nejaka dalsia viroza vo vzduchu, lebo ma uz realne porazi 🙈

zuzizu2
26. máj 2025
@diankadop

@helena1982 akoze aj decka ci iba ty s muzom? boze dufam ze nebude nejaka dalsia viroza vo vzduchu, lebo ma uz realne porazi 🙈

@diankadop sklamem ta - je nieco vo vzduchu..mne uz mala sopli, kasle, teplotu mala zvysenu a ja veru tiez nie som na tom dva razy najlepsie. Normalne uz citim, ze na mna nieco lezie, spala by som furt, taka aj zoslabnuta som.

kaki3
27. máj 2025
@zuzizu2

@diankadop sklamem ta - je nieco vo vzduchu..mne uz mala sopli, kasle, teplotu mala zvysenu a ja veru tiez nie som na tom dva razy najlepsie. Normalne uz citim, ze na mna nieco lezie, spala by som furt, taka aj zoslabnuta som.

@zuzizu2 tak sup k doktorke alebo aspon nasadit lieky. Netreba to podcenovat. Uz sa ma konecne oteplit a ja verim ze to tak aj zostane a ze uz konecne postupne zacne leto a teplucko.

helena1982
28. máj 2025
@diankadop

@gdulskadarina @diankadop no mala zase nieco dopratala zo skolky. tam akoze lieky mame uz nejake osvedcene overene, co viem ze ked jej vcas nasadim tak mame pokoj. tak je tomu aj teraz. uz jej to odznieva po tyzdni. mala sople, kasel, teploty.. akoze mne sa u nej osvedcila kaloba a cibulovy sirup, len nam "velkym" to akosi nezabera 😀 muz aj ja sme doma chori, akosi sa nevieme toho zbavit.

zuzpar
29. máj 2025
@helena1982

@gdulskadarina @diankadop no mala zase nieco dopratala zo skolky. tam akoze lieky mame uz nejake osvedcene overene, co viem ze ked jej vcas nasadim tak mame pokoj. tak je tomu aj teraz. uz jej to odznieva po tyzdni. mala sople, kasel, teploty.. akoze mne sa u nej osvedcila kaloba a cibulovy sirup, len nam "velkym" to akosi nezabera 😀 muz aj ja sme doma chori, akosi sa nevieme toho zbavit.

@helena1982 no pri tych detoch to je mozno niekedy jednoduchsie este nemaju taku tu "imunitu" na lieky 😅 kdezto u nas sa to velmi povedat neda. My sme tiez tak kedysi si nevedeli dat uz rady, lebo vsetko nam zaberalo bud slabo alebo len na kratku dobu.

micha1linka
6. jún 2025
@helena1982

@helena1982 tak ale chapes pri nas je to take, ze si mozes dat v podstate cokolvek pokial nemas vyslovene nejaku alergiu na lieky alebo na nejake lieciva v lieku. tam mas potom tolko moznosti 😀

diankadop
11. jún 2025
@helena1982

@helena1982 a inak co si take davate akoze napriklad pri teplote a bolestiach hlavy alebo celkovo celeho tela pri chorobe? len toto? to sa ani necudujem ze vam to nezabera 😀 to by som asi marodila cely mesiac takto 😀

helena1982
12. jún 2025
@zuzpar

@helena1982 no pri tych detoch to je mozno niekedy jednoduchsie este nemaju taku tu "imunitu" na lieky 😅 kdezto u nas sa to velmi povedat neda. My sme tiez tak kedysi si nevedeli dat uz rady, lebo vsetko nam zaberalo bud slabo alebo len na kratku dobu.

@diankadop @micha1linka @zuzpar my si ficime ked tak na paralene a theraflu 😀 no a este odstavujeme veeela pomarancov 😀

micha1linka
18. jún 2025
@helena1982

@diankadop @micha1linka @zuzpar my si ficime ked tak na paralene a theraflu 😀 no a este odstavujeme veeela pomarancov 😀

@helena1982 Jasne to je taka overena klasika, co si myslim ze mame kazdy doma v lekarnicke. A pomarance maju sice vela vitaminov, no nemyslim si ze to ma nejaku velku zasluhu na tom ked sa vyliecis.

diankadop
19. jún 2025
@micha1linka

@helena1982 Jasne to je taka overena klasika, co si myslim ze mame kazdy doma v lekarnicke. A pomarance maju sice vela vitaminov, no nemyslim si ze to ma nejaku velku zasluhu na tom ked sa vyliecis.

@micha1linka V zivote by som sa nevyliecila poriadne z choroby len vdaka pomarancom 😀 Paraleny boli samozrejmostou, potom prislo aj to Theraflu, ale vraj to je uplny sajrajt, tak to radsej uz ani nekupujeme domov.

gdulskadarina
19. jún 2025
@diankadop

@micha1linka V zivote by som sa nevyliecila poriadne z choroby len vdaka pomarancom 😀 Paraleny boli samozrejmostou, potom prislo aj to Theraflu, ale vraj to je uplny sajrajt, tak to radsej uz ani nekupujeme domov.

@diankadop Tak priznajme si nieco na tom bude ked ta to az hentak vyslovene postavi n nohy z takeho tazkeho chorobneho stavu. Aj sople zmiznu, aj upchaty nos, aj horucka, aj bolesti hlavy ci tela.. A uprimne nie je to najlacnejsia moznost 😀