Má niekto chrípku a aké sú príznaky?
Ahojte. Chcem sa len opytat ci niekto v tomto obdobi neprechadzate chripkou. A ak ano kolko s nou uz bojujete a ake mate priznaky? Dakujem za vsetky odpovede 😀
@kaki3 Bohuzial je to tak. To mi aj manzel pomaly kazdy den hovori teraz, ze ten bol soplavy v robote, henta mala cerveny nos od smrkania, dalsi sa tam drhne pol dna... Oni maju napriklad aj ze dochadzkovy bonus a ked vymeska nejake dni, tak on pride. Takze ja tomu aj na jednej strane rozumiem, preco chodia takto do prace...
@gdulskadarina Akoze tak ti poviem, ze sa ani necudujem. Akurat vcera sme sa o tom bavili so susedkami, ze teraz je chripka rozmohnuta, hentam maju pre zmenu vsi v skolke, dalsi nejaky zapal, co aj oci a usi chyta.... Akoze jedna radost. Uz nech sa ochladi, nech je zima, aspon tieto choroby sa vytratia.
@gdulskadarina Ale vsak zbehni aj inde, co si jak 😀 Teraz maju v Lidli akciu na mandarinky 😀 To nesuvisi absolutne nijak, len mi to napadlo na margo toho, co si napisala, ze si v lekarni castejsie ako v inych obchodoch. Ale tak aj tie mandarinky vedia pri chripke do istej miery pomoct 😀
@helena1982 Ako doplnok dobre, ale nevyliecia ju. Viete ako to myslim. Tie lieky si s tym poradia najrychlejsie. A myslim, ze v tejto dobe ide ludom hlavne o to. Co najrychlejsie byt schopni fungovania.
@zuzizu2 ja myslim, ze nie je, ale co ja zmozem 😀 doktorovi ist nechce, lebo sa boji, ze ho necha doma a nechce v praci vymeskat. povedal, ze to v pohode zvlada, ked si da nejake lieky, ked citi, ze to nanho ide. akoze na nom nie je na prvy pohlad poznat. uvidime, ci ho to skor dostane alebo sa z toho uplne vystrebe. prijimam stavky 😀
@helena1982 Skoda, ze to az teraz citam 😀 Ale tak jasne, ze aj inam chodim 😀
@diankadop Ten je fajn, ja si ho tiez davam, ked na mna nieco lezie. On obsahuje viacero tych zloziek, ze viacerymi smermi ucinkuje.
@zuzizu2 Ved jasne, ja som to len vtedy zachytila, tak som to tu vyuzila. Ale je pravda, ze u nas v takomto zimnom obdobi je doma zakazdym viacej ovocia ako v lete. A pritom v lete je to ovocie praveze aj dostupnejsie. To je mi zahada 😀
@gdulskadarina To nic, oni su totiz zase 😂
@helena1982 Haha dobre vediet. Zastavim sa, ked pojdem na postu 😀
Inak musim zaklopat, ale my sa momentalne drzime teraz a nikto ani len neposmrkava. U vas ako?
@kaki3 Akoze ja to na jednej strane aj chapem, ale na druhej strane si hovorim, ze chory clovek nema medzi zdravymi co robit. A dopadlo to teda ako? Ustal to?
@helena1982 Mozno sme nauceni este od kedysi, ze nie vzdy bolo vsetko dostupne. Ale teraz vies kupit aj ananas v lete, hrozne po cely rok...

@gdulskadarina To je stale este ten lepsi pripad 😀