icon

Má niekto chrípku a aké sú príznaky?

satalovaj
5. jan 2025

Ahojte. Chcem sa len opytat ci niekto v tomto obdobi neprechadzate chripkou. A ak ano kolko s nou uz bojujete a ake mate priznaky? Dakujem za vsetky odpovede 😀

Strana
z5
zuzpar
22. okt 2025

@gdulskadarina To je stale este ten lepsi pripad 😀

micha1linka
23. okt 2025

@kaki3 Bohuzial je to tak. To mi aj manzel pomaly kazdy den hovori teraz, ze ten bol soplavy v robote, henta mala cerveny nos od smrkania, dalsi sa tam drhne pol dna... Oni maju napriklad aj ze dochadzkovy bonus a ked vymeska nejake dni, tak on pride. Takze ja tomu aj na jednej strane rozumiem, preco chodia takto do prace...

zuzizu2
3. nov 2025

@kaki3 No ale aj tak to asi nie je dobre, nie? Ked sa mu to takto vracia, tak to podla mna bude mat nejaky bacil, ktory len utlmi na nejaky cas, ale v tele stale ostava.

helena1982
5. nov 2025

@gdulskadarina Akoze tak ti poviem, ze sa ani necudujem. Akurat vcera sme sa o tom bavili so susedkami, ze teraz je chripka rozmohnuta, hentam maju pre zmenu vsi v skolke, dalsi nejaky zapal, co aj oci a usi chyta.... Akoze jedna radost. Uz nech sa ochladi, nech je zima, aspon tieto choroby sa vytratia.

helena1982
12. nov 2025

@gdulskadarina Ale vsak zbehni aj inde, co si jak 😀 Teraz maju v Lidli akciu na mandarinky 😀 To nesuvisi absolutne nijak, len mi to napadlo na margo toho, co si napisala, ze si v lekarni castejsie ako v inych obchodoch. Ale tak aj tie mandarinky vedia pri chripke do istej miery pomoct 😀

zuzizu2
18. nov 2025

@helena1982 Ako doplnok dobre, ale nevyliecia ju. Viete ako to myslim. Tie lieky si s tym poradia najrychlejsie. A myslim, ze v tejto dobe ide ludom hlavne o to. Co najrychlejsie byt schopni fungovania.

kaki3
20. nov 2025

@zuzizu2 ja myslim, ze nie je, ale co ja zmozem 😀 doktorovi ist nechce, lebo sa boji, ze ho necha doma a nechce v praci vymeskat. povedal, ze to v pohode zvlada, ked si da nejake lieky, ked citi, ze to nanho ide. akoze na nom nie je na prvy pohlad poznat. uvidime, ci ho to skor dostane alebo sa z toho uplne vystrebe. prijimam stavky 😀

gdulskadarina
28. nov 2025

@helena1982 Skoda, ze to az teraz citam 😀 Ale tak jasne, ze aj inam chodim 😀

zuzpar
1. dec 2025

@kaki3 Ak by som mala sudit podla mojho chlapa v poslednej dobe, tak sa z toho dostane, ani nebudes vediet ako. Ten moj umieral naposledy ukrutne dva dni a potom vstal, ze je v pohode a ide do posilky. Tak co ti poviem. Uz asi neplati to, ze ich dorazi aj soplik 😀

diankadop
2. dec 2025

@zuzpar Toto inak presne aj moj. Ten si naposledy nadelil dva Cetalgeny, takto si daval pocas vikendu, no vlastne uz v piatok na noc, ako prisiel z prace a v pondelok rano v stal do prace ako rybicka. Asi sa ten trend zabijackeho soplika ozaj meni 😀

kaki3
4. dec 2025

@zuzpar tak to je dobry, to sa tak casto nevidi 😂

micha1linka
5. dec 2025

@diankadop Ten je fajn, ja si ho tiez davam, ked na mna nieco lezie. On obsahuje viacero tych zloziek, ze viacerymi smermi ucinkuje.

helena1982
9. dec 2025

@zuzizu2 Ved jasne, ja som to len vtedy zachytila, tak som to tu vyuzila. Ale je pravda, ze u nas v takomto zimnom obdobi je doma zakazdym viacej ovocia ako v lete. A pritom v lete je to ovocie praveze aj dostupnejsie. To je mi zahada 😀
@gdulskadarina To nic, oni su totiz zase 😂

gdulskadarina
10. dec 2025

@helena1982 Haha dobre vediet. Zastavim sa, ked pojdem na postu 😀
Inak musim zaklopat, ale my sa momentalne drzime teraz a nikto ani len neposmrkava. U vas ako?

zuzizu2
16. dec 2025

@kaki3 Akoze ja to na jednej strane aj chapem, ale na druhej strane si hovorim, ze chory clovek nema medzi zdravymi co robit. A dopadlo to teda ako? Ustal to?
@helena1982 Mozno sme nauceni este od kedysi, ze nie vzdy bolo vsetko dostupne. Ale teraz vies kupit aj ananas v lete, hrozne po cely rok...

kaki3
17. dec 2025

@zuzizu2 ale hej, nadopoval sa a potom to v pohode uz preslo a nevratilo sa. ale teraz co sledujem, tak zase nejaka anglicka ci aka chripka. tak som velmi zvedava, ako nas to postihne vsetkych a ci sa tomu vyhneme napriklad. co by bolo akoze idealne 😀

Strana
z5