Má niekto "dieru" v stehne?
9. mar 2014
Ahojte. Vsimla som si na svojom stehne ako keby dieru, akoby chybal kus svalu ale nieco take. Je to tazke popisat. Neboli ma tam iba vecer ked si lahnem troska cotim tupu bolest. Vie niekto o co sa jedna? Stretol sa s tym uz niekto?
Vdaka moc!
Predošlá
Strana
z2
Ahojte, uz starsia diakisia, no pre mna aktualne. Mam ma stehne jamku, ppd tym aj stvrdnutu hrcku, uz to ma skoro rok. Od kedy mam sedave zamestnanie l, neboli ma to ani nic, len je to neesteticke. A mam to ako keby zvrtnute alebo co. Niekto skusenosti. Urcite idem k dr., len na co sa mam pripravit
Predošlá
Strana
z2

@samkoakarli ja to isté. Na jednej viac a na druhej menej. Teraz už je to lepšie, prišla som na to z čoho to mám. Jednoducho ako som s malým teraz doma často tak to mám z opierania sa. Pri umývadle v kupelni, v kuchyni a pri sporáku. Presne v tej výške a presne to sedí na tie diery. Odkedy sa pri tom kontrolujem tak sa to zlepšuje 😊 takže naozaj to može byť z toho, cez deň si odsleduj kde na akom mieste sa často opieras a či ti na to niečo netlačí. Už mňa sú to držiaky na suflikoch 🤦