icon

Má niekto "dieru" v stehne?

olinka123
9. mar 2014

Ahojte. Vsimla som si na svojom stehne ako keby dieru, akoby chybal kus svalu ale nieco take. Je to tazke popisat. Neboli ma tam iba vecer ked si lahnem troska cotim tupu bolest. Vie niekto o co sa jedna? Stretol sa s tym uz niekto?
Vdaka moc!

Strana
z2
anatalia77
9. mar 2014

Tak ja mam dieru pri stehne,teda medzi stehnami... 🙂

tinach
9. mar 2014

Olinka a nie je to diera medzi stenami 😅 ? Nepomylila si sa?!

januliku
10. mar 2014

Žeby celulitída ?

monikatn
10. mar 2014

Môj manžel to má a je to niečo so svalom, utrhnutý alebo ničo také, ale funguje s tým normálne.

spendlik3
10. mar 2014

Ahoj, mne sa také niečo objavilo pred pár rokmi, tiež som na začiatku pociťovala tupú bolesť. Teraz však už nič necítim a mám pocit, že je tá priehlbina menšia. Myslím, že to nie je nič vážne🙂

tunylyk
10. mar 2014

nezvyknem reagovat,no zienky ak sa nerozumiete,tak si svoje sproste komentare povedzte pre seba a nepiste to hned ☹ @anatalia77, @tinach
suvisi to s ochabnutim svalstva,mam osobnu skusenost

barnica
11. mar 2014

Mne sa takisto niečo podobné objavilo a samo aj zmizlo asi pred dvoma rokmi... Neriešila som to pravdu povediac lekárka mi povedala že to bol asi utrhnutý sval. A ženy ako súdnosť vám chýba veru a riadne nad niektorými reakciami sa mi rozum zastavuje. Sa divím ako ste mohli klesnúť na úroveň pouličných slečien. A ak ste si mysleli že ste vtipné tak vám to ale sakra nevyšlo. Uvedomte si vlastnú trápnosť týchto reakcií

janka7177
14. mar 2014

Mne sa to stalo tiež, neviem ako, lebo to nebolelo. Išla som k doktorovi a mala som natrhnutý sval. Intenzívne som behala, tak som si musela dať chvíľu pauzu. Samé to zmizlo.

misaelka84
12. jan 2017

@olinka123 viem,ze diskusia je starsia,ale mozes nam povedat, co to bolo? Mam podobnu priehlbeninku na stehne. Boliet to vobec neboli a netusim kedy to stalo.

misaelka84
12. jan 2017

@tunylyk bola si s tym u lekara? Bolelo to?

kaya60
2. feb 2017

mam presne to iste, z vonkajsej strany taku priehlbinu, a nad nou mam stehno cca o 1 cm v obvode sirsie ako na druhej nohe. Proste ked sa postavim pred zrkadlo, vidim ze jedno stehno mam uplne inak tvarovane. Ja som zacala dost intenzivne cvicit vo fitku asi pred pol rokom a neviem ci to nemam z toho cvicenia, ci som si nesposobila nejaky uraz svalu alebo nieco podobne.

misaelka84
2. feb 2017

@kaya60 tak to mame to iste... zvazujem,ci s tym ist k lekarke alebo co. Dufala som,ze sa to samo upravi.

kaya60
2. feb 2017

@misaelka84 ja neviem veru, sa mi zda ze sa to vobec nemeni, ani naznak zlepsovania. Mozno este pockam do jari, zacnem viac byciklovat a potom plavat v lete a ked sa to nezmeni, zacnem to riesit

misulka87
11. feb 2017

Ja som si to tiež na sebe všimla , keď som začala cvičiť, mám to v polovici stehna asi na pol stehna. trošku to pobolieva, zatiaľ nič hrozne. uvidím neskôr. Ak by ste mali nové informácie čo sa tým, podeľte sa😉

anickaaa6aaa
11. feb 2017

Na stehne mam aj ja takú priehlbinu a už niekoľko rokov ani neviem ako sa to stalo lebo ma nič nebolelo. Mam to stále. Co to vlastně je?

misaelka84
17. feb 2017

@kaya60
@misulka87 ahojte,tak vcera som bola u obvodnej a opytala som sa na to stehno,takze je to pretrhnuty sval. Odporucila mi Heparoid mast s tym,ze to trebalo riesit hned a teraz je uz neskoro. Vraj ani na traumatologii by mi s tym uz nepomohli. Moze sa to zmiernit casom....

anickaaa6aaa
17. feb 2017

@misaelka84 Aspoň aj ja viem čo to vlastne mam....

tilly
17. feb 2017

a to sa ti len tak stalo? ja mam tiez dieru v stehne, asi pretrhnuty sval, ale ja to mam nasledkom padu na lyziach a nieco mi seklo po stehne, neviem, ci lyza, ci palica, ktoru som zramovala. Mam to uz vyse roka, ale na zaciatku som to neriesila, kedze tam bola velka modrina, ktora len pomaly mizla, tak som myslela, ze to zmizne tiez, kedze ma to nebolelo, normalne som s tym behala, cvicila... potom mi zistili rakovinu, tak som stehno neriesila, ale chcem to zacat riesit teraz s chirurgom po zime. Uz s tym nic neporiesi?

misaelka84
17. feb 2017

@tilly neviem kedy a ako sa to stalo. Muselo pri beznej cinnosti a vobec to nebolelo,bez akejkolvek modriny. Vsimla som si to niekedy pocas decembra. V tom case som nebehala ana necvicila.

tilly
17. feb 2017

@misaelka84 tak to je zvláštne. Nebude to lipom? Mňa to bolelo veľmi.

kaya60
17. feb 2017

@misaelka84 ano, aj ja ze to mam natrhnuty vlastne obal svalu a ten sval akoby povolil tam, svalova hernia. Tiez neviem ani kedy sa mi to stalo, zrejme pri cviceni. A tiez ze to uz budem mat tak stale, s tym sa uz nic neda robit:(

misulka87
8. mar 2017

@misaelka84
ja som si to natierala thajskou masťou, bolesť ustúpila, k lekárke som sa nedostala a teraz viem, že už ani nemusím 🙂 keď píšeš, že sa s tým U nedá nič robiť. Ďakujem za info 😉 snáď už nebude robiť sarapatu🙂

alenkay7
8. mar 2017

Môže to byt aj rakovina, moja teta to mala a doktorka jej tiež povedala že je to natrhnuty sval a dala jej mast. po roku sa to nepatrne zhoršilo a na liečbu bolo neskoro metastázy mala po celom tele😢

alenkay7
8. mar 2017

a okrem toho ked by si mala natrhnuty sval tak by ta to hned bolelo ako sa ti to stalo, to by si určite zbadala

andula77
23. júl 2018

@tilly ahoj. Trosku staršia diskusia, ale chcem sa spýtať ci nejako ďalej riešila tu priehlbina v stehennom s ale. Ja mam čosi podobné. Na jar som spadla v lese na veľký kmeň stromu. Chcela som preniesť dcérku nech sa ona nepodkne a spadli sme obe... Ja som tým stehno tlmils pád a tiež som mala v momente modrinu. Veľká skoro ako moja dlaň. Ešte teraz po asi 3 mes. Odvtedy vidím mapu kde modrinu bola a zostala mi viditeľná priehlbina. V podstate nič hrozné, skôr chcem zistiť ci to nejako neovplyvní sval do budúcna.. Vďaka

tilly
23. júl 2018

@andula77 ja som to neriešila. Mám dieru v stehne?

andula77
24. júl 2018

@tilly OK, vďaka! Si písala, že to chceš riešiť s chirurgom, tak preto som sa pýtala... Pekný deň

tilly
24. júl 2018

@andula77 no, ja som bola s chirurgom, ale nic mi s tym neurobil, tak s tym zijem...

dadus_ka
12. dec 2019

Ahojte, je to stara diskusia ale mate nejake nove info? Ja som skoro 11m po porode a na oboch stehnach mam priehlbinu. Teraz som to objavila, na kazdom stehne je na rovnakom mieste, neboli to a ani som nemala úraz. Nechapem z coho to mam. Pocas tehotenstva som ani nejak extra nepribrala a teraz mam 55kg. Tie diery moc nevidno ale ked prejdem rukou tak ich citim. K akemu dr mozem zajst alebo co stym?

samkoakarli
23. feb 2020

@dadus_ka ja to mám tiež, som ešte v 32tt tak nechcem to riešiť pokial som tehu.... ale na oboch stehnách bez úrazu to mám aj ja. Na jednom viac, na druhom menej 😳 dúfam že je to ok, nebola ste s tým u dr?

Strana
z2