icon

Má niekto epilátor Remington Ipl 5000?

novomamina
4. jan 2012

ahojte ma niekto vyskusany epilator remington ipl 5000? kedy vam to zabralo?

Strana
z4
kosta123
27. apr 2016

http://www.pristroje24.sk/kozmeticke-pristroje/...
Rozumie sa tu niekto tomuto kocky? Ci bude dobry???

matka86
11. máj 2016
Používateľ matka86 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matka86.

Hľadám epilátor a rady skúsenejších. Zatiaľ rozmýšľam nad Philips SC 2009/00 ale nie som si istá výberom, navyše je dosť drahý, tak by ma zaujímalo, či má niekto s ním skúsenosti. Našla som naň aspoň nejakú zľavu cez http://www.kuponyzdarma.sk/tpd-sk/ ale je to aj tak dosť.

maladada
24. máj 2016

Ahoj dievcata, mna by zaujaimalo ci zmiznu natrvalo tie chlpky,alebo po case zas narastu.Myslim ked uz trebárs nerastu po pouzivani pristorja,ale trebárs za pol roka ked sa prestane pouzvat narastu zas,alebo o rok a tak.Ako to je? To som sa nikde nedocitala ci to je trvalo,alebo le dlhodobejsie prestanu rast,lebo ked ma urcitu zivotnost pristroj,treba potom asi novy zas kupovat.Dakujem.
A ked to tak pichne je to ok,alebo mam znizit stupen,lebo prvýkrát som stupen znizila ale tam kde som dala nizsi stupen ucinok nieje skoro ziadny,tam kde som svietila stupen 4 je to vidno uz po prvom raze.

maladada
24. máj 2016

A este otazocka,na nete som sa docitala ze IPL pristroj je vhodny na tie rozsisene cievky,take akoby vejariky mam na nohách a ze to zmizne,ale v navode pisu ze tam sa nema svietit,tak teraz neviem co je pravda.Moze sa pouzit na miesta kde su tie cievne vejariky pripadne krcove zily,alebo nie?

veronika3426
2. jún 2016

@matka86 mam na predaj philips lumea sc2009/00 kupeny v apriliv2016 je v zaruke za 300€ z financnych dovodov

sova76
19. jún 2016

@maladada Myslim, ze ziadny pristroj Ti nezaruci uplne odstranenie chlpkov. Kedysi kamaratke pomohol laser natrvalo, ale to bolo na tvari. Pouzivam klasicky depilator a chlpky takmer nerastu a ak, tak velmi jemne a bleducke a take mi neprekazaju. Myslim, ze to treba odskusat. Cez leto pouzivat, pokym potrebujes, a potom si dat pauzu a uvidis.

katamik
26. jún 2016

@sova76 Prosim ta, vedela by si poradit kde bola kamaratka na laseri? Tiez mam na tvari a zhanam nieco trvale, dakujem

sisinka78
26. jún 2016

@veronika3426 je predaj este aktualny? Vdaka

sova76
29. jún 2016

@katamik som momentalne mi.o rep., vratim sa okolo 7. jula.. a spytam sa. Ale niekde v Ziline to bolo.

kkaattkka
5. okt 2016

Ahojte dievčatá ja mám Ipl 6500 Remington a vrelo ho doporučujem. Ja som mala tmavé chĺpky a veľmi som tým trpela - stále dookola epilovat strojčekom. Za svoj život som doslova zodrala 3 epilatory. Nakoniec som sa rozhodla investovať do Ipl a nelutujem. Mam ho už viac ako rok a pol. Zničilo mi to 70% chlkov a to čo narastie je úplne jemnulinke a bledé. Toto leto som sa hádam ani neholila. Používam aj na oblasť bikín. Len musíte byť trpezlivé. Naozaj také trvalejšie výsledky boli u mňa až po 12 ošetrení alebo bliknutí. Pre mňa super!!!!!

ankiye
28. nov 2016

Ahojte 🙂 Keďže som v tomto po otcovi bohužiaľ, tak čierne ochlpenie mi rástlo na bledej pokožke nonstop.Hlavne na nohách, a žiletka nepomohla, depilátor len na týžden cca.,tak som skúsila IPL. Kúpila som si Remington IPL 6250 a som maximálne spokojná s výsledkom :D Síce mi chĺpky rastú,ale len pár a sú jemné,takže ich aj tak nevidno 🙂 Nič nie je samozrejme trvalé,ale teraz mi stačí sa preventívne tak raz za dva-tri mesiace oblýskať 🙂 a zase pokoj. Dokonca na dovolenku som mohla ísť úplne bez všetkého holiaceho príslušenstva.Tak ja som maximálne spokojná.Keby to bolo navždy,tak ešte lepšie. Každému to však nemusí pomôcť. A hlavne to chce naozaj trpezlivosť....niekedy sa mi vážne nechce...hlavne tie nohy dlho trvajú 🙂

katkabridova
25. feb 2017

@povazska zdravim Vas
.no mam ten isty problem ako vy.Ze denne pred zrkadlom.Aj na tej ihle som uz bola .A Vy ste nieco skusala na to aj Vam daco pomohlo?dakujem

Strana
z4