icon

Má ricínový olej na vlasy pozitívne účinky?

12. jún 2021

Mate ho odskúšaný na vlasy? Ma nejaké pozitívne účinky? 🙂

lorin29
12. jún 2021

Ja som dávnejšie skúšala a je to super aj rýchlejšie vlasy rástli, aj mihalnice a taktiež obocie☺️

mmbudiakova
12. jún 2021

Ricínový olej je veľmi dobrý. Ja som sa snažila cca o 3 kúry v priebehu 2 týždňov, vždy pred umytím vlasov. Odporúčám ti miešať s inými olejmi z toho dôvodu, lebo je hustý a tažšie sa vymýva z vlasov. Moje vlasy sú zdravšie a menej vypadávajú. Určite stojí za vyskúšanie.

autor
12. jún 2021

@mmbudiakova ďakujem a s akými olejmi si ešte riedila? 🙂 neboli potom vlasy moc mastné?

number19
12. jún 2021

Na vlasy je dobry aj arganovy a kokosovy olej sa mne osvedcil najviac. Ricinovy ja radsej pouzivam na plet...

zirafienka
12. jún 2021

@lorin29 ako si ho aplikovala na mihalnice?

lorin29
12. jún 2021

@zirafienka bud som si dala kvapku medzi 2 prsty a jemne potrela alebo keď som mala starú umytú kefku zo špirály tak pomocou nej ale len máličko aby bola namocena

daridari11
12. jún 2021

Odskúšané veľa krát, riedila som s olivovým alebo kokosovým, čo som mala po ruke. Plus jedno žĺtko a trochu medu. Zásada je, nedávať to na suché vlasy, ale trochu navlhčiť. Naniesť, zabaliť do igelitu a uteráku, nech je to v teple. Nechať na hlave čo najdlhšie. Toto zopakovať aj pri nasledujúcom umývaní vlasov o niekoľko dní , a môžem Ti povedať, že lepší efekt mi neurobilo ani použitie dosť drahých prípravkov. Tým, že sa po druhý krát už vlas naozaj doslova napije toho oleja, efekt vydrží dosť dlho. Za mňa jediné mínus je, že aj po opláchnutí šampónom a kondicionérom, cítiť ten typický pach....nikto to určite z okolia necíti, ale ja sama z vlasov áno. Ale stojí to za to.

miriam_s
12. jún 2021

@daridari11 isto do vlhkých? Mne bolo povedané že nemôžem do vlhkých si dať lebo by ten olej neprešiel do vlasov kvôli vode 🤷

kubkovamama
12. jún 2021

Z vlasov som ho nevedela dostať,resp.skor som nemala trpezlivosť najst ten spravny tip ako to aplikovat.Davala som na obocie a mihy,zabral veľmi dobre.Mihy ani tak nevidno,ale obocko fakt rozdiel

number19
12. jún 2021

@miriam_s Ja tiez stale len do suchych vlasov, a potom ich mat v teple...doslova to vpiju...

daridari11
12. jún 2021

@miriam_s Ja som dávala najprv do suchým a potom som viackrát čítala, že oleje do navlhčených vlasov treba aplikovať , takisto na tvár najprv navlhčiť pokožku až potom dávať oleje. Ale fakt neviem, kde je teda pravda

miirka123
12. jún 2021

Ja som tiež používala a zdalo sa mi že som mala lepšiu štruktúru vlasu len treba si to dávať pred umytím a nechať pôsobiť a na to som ja vždy zabudla takze to málokedy používam

akinom0077
12. jún 2021

@mmbudiakova ako ste ho aplikovali do vlasov konkretne?

mmbudiakova
Autor odpoveď zmazal
akinom0077
12. jún 2021

@mmbudiakova dakujem pekne pozriem