icon

Magnézium a hnačka

pufinkaaa
22. nov 2022

Ahojte mate niekto podobny problém ze po magneziu hnacky? Skúste poradiť nejake i ked podla mna som uz vsetky poskusala a rovnaky dopad to malo 🚽🙆🏻‍♀️ mavam strasne trpnutia celeho tela najhorise asi vrch hlavy a najmä v noci 😵‍💫

trgypadl
22. nov 2022

@pufinkaaa zial niekedy je pri nadmernom uzivani NU hnacka, treba vyksusat rozne preparaty,alebo ine moznosti

vsauce_
22. nov 2022

Buď berieš vysoké dávky, alebo si skús pozrieť, ktoré jedla majú magnézia/horčíka dostatok a zapojiť to do jedálnička. Napr avokádo, kakao, tekvicové semiačka, kešu, čierne fazule, banány, tuniak,..

irusa
22. nov 2022

Magnézium chelat a citrat

nelca84
22. nov 2022

@pufinkaaa a ake magnezium uzivas? Ak je vo forme oxidu horecnateho, ten ma prehanave ucinky. Kup si chelatovu formu.

pufinkaaa
autor
22. nov 2022

@nelca84 teraz nijake ale z minulosti ozaj jedno ake a stacilo aj jedno uzitie....magne b6, magnosolv, magnerot, to tekute v ampulkach....

busybeelady
22. nov 2022

Mne sa to stávalo keď som užívala magnex 375 mg ale nevstrebaval sa, proste len cezo mňa prešiel. Teraz mam magnosolv, ten sa úžasne vstrebáva, tiež je asi 375 a žiadne hnačky.

nevenka
22. nov 2022

@pufinkaaa toto uzivam kvoli tlaku a fajn, ani ma neprehana z neho. Stacia 3 tobolky denne. https://gymbeam.com/chelated-magnesium-gymbeam....

nevenka
22. nov 2022

@busybeelady no ja som sa regulerne z neho zosr...la zakazdym. Ma tam magnezium vo forme oxidu, takze o uzasnom vstrebavani radsej pomlcim.

nevenka
22. nov 2022

@irusa
@nelca84 ano, uzivam magnesium bisglycinate, chelatovane magnezium, neprehana ma a ucinkuje ako ma.

biankaaaa
22. nov 2022

Áno,mne sa to stávalo pri šumivom

pufinkaaa
autor
23. nov 2022

@nevenka ďakujem idem to objednat a teda uz aj ine doplnky vitamíny pozeram tam