Magnosolv - magnézium chelat vysvetlenie
Prosim o vysvetlenie v zložení. Kde je viac magnezia.
A ktoré z nich by bolo lepšie proti únave a na lepší spanok .

@banderaska29 Ahoj ja ten magnoslov užívam kvoli tetanii a pomáha mi len ma vylakalo to že či to je naozaj pravda čo pises
@banderaska29 Ako ti pokazilo trávenie užívam ho aj ha a zaujímalo by mato mas nejaku nahradu
@natty0987 ahoj, vieščo je to individualne, priatel ho berie pravidelne a je ok, ja osm mala hnačky a ako keby zapáchajúcu stolicu, prepáč mi za to ako to poviem, ale ako do vajcoveho zapachu. upravilo sa mi ked som dobrala, ale čo sa tyka doplnenia magnezia tam to fungovalo
@banderaska29 Ďakujem za odpoveď takže ak nemam ťažkosti tak ho môžem užívať lebo niektoré tu píšu take veci že to vo mne vyvolalo neistotu
@veverickav Ahoj, síce neskôr. Ale poslala by si mi fotku toho multi magnézia, ktoré užívaš? Tiež mám tetaniu
@kristinap17 Ahoj, jasne
@veverickav Ďakujem krásne, určite vyskúšam! 😊
Magnosolv je na predpis =liek, druhe je výživový doplnok, ktory musi byt len zdravotne nezavadny, nikto negarantuje ze obsah latok je taky ako píšu. Skúsenosť nemam ale volila by som Magnosolv
@e1i Ja pijem magnoaolv už asi 2. Rok pomohol mi neskutočne. Pijem ho v 1,5- 2 l. Fľaše vody počas dňa s jedlom alebo bez postupne. Asi toto vám veľa lekárov nevysvetlí. Nepije sa šup do pohára 🙈samozrejme vás to preženie je veľmi silný. Mne pomohol po veľmi náročnom období, kde som trpela tikmi, zašklbmi, úzkosťou, až záchvatmi.
Mne kardiológ zakázal užívať magnosolv..vraj obsahuje veľa sodíka,čo sa u nás neuvádza...a bol zhrozený prečo mi ho obvodný toľko predpisuje...predpisovali mi ho na odporúčanie neurológa kvôli tetanii...vraj to nemám užívať pre vlastné dobro 😁
@irusa prečo ti ho zakázal užívať? Veď to mg pomáha pri problémoch zo srdcom
ja užívam už dva roky toto od gymbeam a som spokojná, dávam si ho aj pred spaním, niekedy aj o 1 v noci. a to mám bežne nízky tlak, nič mi to nerobí. bisglycinat ma najlepšiu vstrebatelnosť, okolo 80%.

Mne kardiológ zakázal užívať magnosolv..vraj obsahuje veľa sodíka,čo sa u nás neuvádza...a bol zhrozený prečo mi ho obvodný toľko predpisuje...predpisovali mi ho na odporúčanie neurológa kvôli tetanii...vraj to nemám užívať pre vlastné dobro 😁