Majú vaši rodičia rovnakého lekára ako vy?
Ahojte,
maju vasi rodicia rovnakeho lekara ako vy? Totizto mam 18 rocnu dceru kt sa rozhodla ze zmeni lekara (nvm preco). Pritom k tejto obvodnej lekarke chodim ja uz roky tak sla aj ona no trz si zmyslela ze zmeni lekara 🫣 spytala som sa jej ze ci by nevzala aj mna tak mi povedala ze mam ostat u "starej" ak sa mi paci no chcem aby sme mali lekarku spolocnu. Kedze chodi do posledneho rocnika na SŠ tak som mala s doktorkou dohodu ze ked dcera k nej pride tak mi bude volat aby to nezneuzivala.
@ullala ja o tom viem ze tam bola nakolko byvame spolu.
Kľudne mohla ostať ešte u detskej keďže má 18 a ešte stredná škola . Ďalšia vec je že je edupage nie ? Takže keď nebude v škole tak ti to pípne . A nech si ide ku komu chce a ty za ňou nechoď fakt sa to nehodí
Čítam tvoje komentáre . Teba by som za mamu nechcela teda mať
@minutka už druhý rok je nový zákon, deti môžu byť u pediatra len do 18 rokov
@mariska1989 ona je teda bola u nej dlhsie uz. No ako odbili jej 18te narodeniny tak ze ona ide inde a ked som sa jej pytala ze preco tak ze moze ist kde chce kedze ma 18 a aj citala na internete ze obvodny lekar sa da zmenit kedykolvek.
@veronika1754 vzdy to platilo ak ma lekar atestaciu z pediatrie do 28+364 dni a ak atestoval aj z dorastoveho tak do 26 ale nemohol vypisovat PN.
Dcera ak nemala 18 akoto ze nechodila k pediatrovi?
@natalka13 chodila nirmalne k dr akurat dr nevypisovala pn ale normalne dceru vypisala
Je to jej rozhodnutie koho chce mať a ty ju nesleduj. Tvoje slová dôveruj ale preveruj sú fakt hnusne ty ju podľa všetkého kontroluješ všade. . Vživote toto svojej dcére neurobím . Dohodnúť sa s dr že keď odíde moja dcéra z ordinácie až zavolá to je už cez čiaru teda .
@natalka13 tak ci onak, dr mi volala ze dcera zmenila doktorku ze bola vcera poobede pre kartu. Teda doniesla vymenny listok. Dr posle kartu vraj postou. Ze ziadne slusne spravanie, zaklopala, vysla sestricka a dala jej do ruky listok, so slovami ze ona nic nepotrebuje iba ma listok ze nech sa paci otocila sa a odisla ... hanbim sa. 🫣
Ak popritom pozdravila, nič strašné sa nestalo, okrem toho, že dr. nemá právo podavat taketo informácie.
Ty sa hanbi za seba
Za co sa hanbis? Povedala nech sa paci, odisla. Nezdrzovala. Co sa mala o com vykecavat?
Ked som menila lekarku ani som k nej nesla s listkom, vsetko vybavila nova lekarka.
A čo im tam mala skladať ódy ?! Normálne podala lístok do ruky, oznámila že nič iné nepotrebuje a odišla. Buď rada že tam nezačala hucat v čakárni pred pacientmi, že lekárka je nekompetentna a neseriózna, vysoko neprofesionálna, že roztrubuje informácie o pacientoch verejné a udá ju na komoru lekárov.
Hanbíte sa vy dve, ty a lekárka !
Ja ako nechapem. Fakt. Hanbis sa za dceru ? Skor za seba. Ako sorry. Dcera je dospela. A ocividne vie velmi dobre kolka tu bije alebo minimalne tusi a asi sa jej ani nepaci, ze mate rovnakú dr. A co. Je uz dospela. Moze mat lekara akeho len chce. A lekar nema co kvakat o tom, ze tam bola vtedy a vtedy, a ze chce odist k inemu dr. Co ti to hned volala ? Nema dost roboty aj bez toho ? Este stiha vyvolavat matkam dospelych deti, ze u nej boli ? Naco toto ? Ze mas dokaz, ze tam bola, ze neblicovala? No vidis. Ocividne nie, kedze tam naozaj bola. Tak ju nechaj dychat.
Ja na mieste tvojej dcéry by som ešte osobne išla lekárke vyčistiť zaludok a ešte len potom by si mala dovod sa hanbiť. No to čo vy dve s lekarkou stvarate sa tvoja dcéra ešte veeelmi slušne spravala.
A teraz autorka tiez prejde k dcerinej novej doktorke 🙂
Autorka, ty vazne premyslaj nad psychiatrom a nie novym obvodnym lekarom, inak sa dcera odstahuje, zmeni si cislo a neda ti ani nove cislo, ani novu adresu.
Inak, tato tema musi byt vymyslena a niekto sa dobre bavi, lebo neverim, ze je nejaky clovek takyto blby.
Ved naco ti to mala hovorit. Aj tak to vies. A z prvej ruky.... takze ti dr povedala aj k akej novej dcera ide? Alebo ako vies kam ide ? Nechaj ju. Nechces novu dr lebo chces novu ale aby si mohla kontrolovat dceru. Takze aj s touto mienis urobit dohodu, ze ti ma vyvolavat ? A co, ked nebude chciet ?
Toto ozaj nemoze byt uz pravda...
Síce mám 37r, ale s mojimi rodičmi máme rovnakú obvodnú. Aj môj muž k nej chce prestúpiť. Už len z toho dôvodu, že si nás vie spojiť ako príbuzných, takže vie rodinnú anamnézu. A celá rodina aj so sesternicami, rodičmi, babkou, bratovou rodinou,... máme aj rovnakého zubára, takže tiež o nás takto všetko vie.
@beloved nie je to vymyslene naozaj mi volala dr. Dcery sa dnes spytam ze k akej novej sla a uvidim mozno k nej nepojdem ale zavolam jej
@ns994 ak nebude suhlasit tak to ptm budem riesit
A ako, prosim ta ? Donutis dr nech ti vyvolava ? Ako? A ako dlho ti ma vyvolavat ? Kym nebude mat 35 alebo aj potom ? A ano jasne, spytaj sa dcery nech ti povie aku ma novu dr. Urcite bude nadsena a povie ti, a hlavne sa prezradis. Ved dcera o nicom nevie,tvoje slova, ze to nema odkial vediet, ze ti dr vola a ona ti nepovedala, ze dr meni... cize...jej to len potvrdis...
S mamou mam rovnaku gynekologicku. Ale nevyvolava jej, a uz vobec nie co len paty vytiahnem z ordinacie.
@autorka ty nie si normálna. Daj svojej dcére pokoj a nechaj ju žiť svoj život. Lebo keď budeš takto pokračovať tak dopadnes veľmi zle. A prídeš o dcéru.
A ako to budes riesit, ked nebude suhlasit? To som velmi zvedava 😀
@ns994 ako? Poviem jej ze rano som bola u dr a ta mi povedala ze vcera bola pre kartu

@malasandrika to píšeš fakt mne?