Majú vaši rodičia rovnakého lekára ako vy?
Ahojte,
maju vasi rodicia rovnakeho lekara ako vy? Totizto mam 18 rocnu dceru kt sa rozhodla ze zmeni lekara (nvm preco). Pritom k tejto obvodnej lekarke chodim ja uz roky tak sla aj ona no trz si zmyslela ze zmeni lekara 🫣 spytala som sa jej ze ci by nevzala aj mna tak mi povedala ze mam ostat u "starej" ak sa mi paci no chcem aby sme mali lekarku spolocnu. Kedze chodi do posledneho rocnika na SŠ tak som mala s doktorkou dohodu ze ked dcera k nej pride tak mi bude volat aby to nezneuzivala.
Načo je dobré ju takto kontrolovať?
Dúfam že tvoja dcéra tu toto číta, a spozná ťa. Hneď jej bude všetko jasné.
Chúďa tvoja dcéra. Akože fakt. Myslím si, že hneď ako doštuduje odíde od teba aspoň o 300 km ďalej. Si hrozná mater.
@bielasovicka nechodi na konika
Každá normálna doktorka ťa s touto požiadavkou pošle preč. Ešte aj dcére povie o čo si ju bola žiadať.
Len sa takto správaj ďalej a uvidíš aký "úžasný" vzťah budeš mať s dcérou.
Ty musis byt troll, takto dospela zena nemoze rozmyslat.
To si len myslíš
Vymyslené, hlavne podľa reakcii autorky, iba sa snaží, aby diskusia neskapala
Ty kokos, grciam z teba... realne grciam.. este cakam ze ked si mlada najde.lracu budes jej sefa.otravovat aby ti dal vediet ci a o kolkej prisla do prace , ci a o kolkej z prace odisla ci spravila vsetko tak ako mala
Nedaj boze si najde frajera budes aj cez.tohonju kontrolovat?
Daj sa liecit ,to dievca ma 18rokov dokelu. Ak nechce mat stebou spokocnu dr tak nechce pretoze nemusi! A pokial planujes robit prietahy aby dr nevydala novemu kartu... tak si pekna semetrika
@oktobermimi Chocholouška volajte 🤷
@cacianka chocholousek je na tohlencto slabej vole...
@natalka13 a rovno 6 stran ak je troll. Mnohe nas dostal
Ty si normálna? Chces volať tej novej lekárke a čo čakáš, že čo ti povie? Rovno ti dá výmenný lístok na psychiatriu
@oktobermimi napr na fb si blokla priatelov ze nikto nevidi. A nedavno som poslala jednej jej kamoske ziadost na FB a dcera prisla s tym ci som normalna. Priatela mala, ale nebol to dobry priatel
Pockaj, ty SI POSLALA ZIADOST O PRIATELA DCERINEJ KAMOSKE?🤣😂😂😂
Zena, daj sa liecit prosiiiim...
By ma zaujimalo preco nebol dobry...
@oktobermimi Mozno ho mamicka vyskusala 🙊
Odpravedlnujem sa..moja mama je o mna dozst uzkostliva, ma dojem ze s mnoho vecami mi.musi pomahat, ale co robis ty je uz moc.. ak to neni teda ten troll
ja napr. chapem tvoje zamery. Ale teda ty mas problem s dcerou a nie lekarkou. A hlavne so sebou, ked ju takto smirujes...
celkovo nechapem, ze si schopna utekat menit lekara ako ponozky, lebo dcera ide inam.. a teda neviem naco si dcera ked este chodi do skoly menila lekarku za dospelacku. Kedze kludne mohla este byt u pediatra a nebol by cirkus. A po skonceni skoly, by si nasla svojho (ano ja som bola u rovnakej, nakolko to bola spickova lekara, potom som sa stahovala a potom zase = cize menila osm si aj lekarov ako som chccela). Nie s mamou som neriesila. A ani lekarka.
Mozno dceru nebavi riesit mamu s lekarkou.. napr. pre toot som menila gynekologa, lebo sa ukazalo ze sa pozna s mojim otcom :DDDD
@oktobermimi poslala som ziadosti aj kamoskam zo skoly co je na tom?
@beloved nevyskusala nebol dobry pretoze kamoska mi vravela ze je zly, je bral drogy atd. Dcera sa s nim nastastie rozisla.
@simca06022011 sla k normalnej kedze pediater je pediater a tato dr ma pozna takze mi volala. Pediater nie
Supeeer, takze keby drogy nebral, tak by si ho vyskusala 😂?
Som velmi zvedava, kam az tato tema bude pokracovat 🙄
@beloved nie. Ja mam s kym sexovat 😉
Aha takže pediater, keď bola ešte pod zákonom ti volať nechcel a tvoja lekárka s tým problém nemá? Nedochádza ti stále že to je protiprávne? A ty nemáš čo posielať žiadosti jej kamarátkam a vtierať sa do jej sukromia. Daj svojej dcére svätý pokoj
@bbshop vy ste to vobec nepochopili
A ako to teda, podla teba,.mame chapat ?
Ze sa len o nu bojis ? Nechces aby chodila za skolu? No sak ok. Ale nie takto. Prehanas to. A uz je dospela. Uz ti jej dr nema preco volat.
Co si o tom mysli dcera vieme. A co muz ? Rodina ? Dr ? Aloze chces povedat, ze vsetxi s tebou suhlasia ?
@ns994 musim ju mat pod kontrolou trochu.
Toto co ty robis nie je trochu, je to cez vsetky hranice

Jaj takto. Aha dobre. No rob ako chces. Kludne ju dalej kontroluj a klam jej a takto si vymyslaj... docielis len to, ze ti viacej veci nebude hovorit
A ako chces presvedcit noveho dr nech ti vola ?