icon

Majú vaši rodičia rovnakého lekára ako vy?

27. nov 2024

Ahojte,
maju vasi rodicia rovnakeho lekara ako vy? Totizto mam 18 rocnu dceru kt sa rozhodla ze zmeni lekara (nvm preco). Pritom k tejto obvodnej lekarke chodim ja uz roky tak sla aj ona no trz si zmyslela ze zmeni lekara 🫣 spytala som sa jej ze ci by nevzala aj mna tak mi povedala ze mam ostat u "starej" ak sa mi paci no chcem aby sme mali lekarku spolocnu. Kedze chodi do posledneho rocnika na SŠ tak som mala s doktorkou dohodu ze ked dcera k nej pride tak mi bude volat aby to nezneuzivala.

bbshop
29. nov 2024

Ty si nepochopila, že si chorá osoba a nemáš čo sa vŕtať v súkromí svojej dcéry bez ohľadu na to aké máš na to dovody

ns994
29. nov 2024

Preco ju musis mat pod kontrolou? Uz je DOSPELA. Robi problémy? A tak ci tak. Toto je cez....

Toto nie je trochu. Obyazovat dr aby ti vyvolavala a jej kamosky na fb... krd vies, ze dcera to nechce. Vsadim sa, ze je vela veci co ti nehovorí a nehocori ti to prave kvoli tomuto. Si stihoman. Ale sak. Rob ako myslis. Takto ju uvidis raz za rok... a ako chces noveho dr presvedcit ? Uz vies ?

oktobermimi
29. nov 2024

@beloved jaaaaaj ze by ?🤣🤣🤣

oktobermimi
29. nov 2024

Halo, co je na tom? Pre ne "stara" korcula si ich ide na Fb pridavat lebo su kamosky jej dcery tak musi stalkovat nu cez nich?... ty ju nechces mat pod kontrolou ty ju chces OVLADAT a to je rozdiel kurva rozdiel! Daj dcere pokoj pre boha ziveho...

oktobermimi
29. nov 2024

@ns994 skor presvedci "tohto" dr aby nevydal kartu... ona je MAGOR ty kokos

ns994
29. nov 2024

@oktobermimi akoze je mi jasne, ze by do toho sla, a ze to mozno este aj skusi 🤣 ale nepomoze jej to. Musi ju dat

oktobermimi
29. nov 2024

@ns994 ale chapes? Ved toto je manipulator, stalker, pomenuj to a je to tu....MAGOR v jednej osobe...

ns994
29. nov 2024

@oktobermimi chapem neboj. To autorka nechape. A ano je.... dcera to bude mat este velmi tazke...a ta dr je tiez dobre mimo...

oktobermimi
29. nov 2024

@ns994 byt dcera? Najdem si skolu z mojim oborom co najdalej, a prchaaaam prchaaaam

ns994
29. nov 2024

@oktobermimi podobne. A mozno uz ma dcerenka davno taky plan... ved jej ani o tomto nehovorila. Tak ktovie co este nehovorí... nadsena neni ani z dr ani z toho ako jej ziadala kamosku na fb... a asi toho bude este viac...

jamidea
29. nov 2024

Si chora. Chod k psychiatrovi a nechaj dospelu dceru zit. Moj syn siel v 15,9rokoch do Usa na 10m. Zil v cudzej rodine, no mal uplnu volnost, dcera od 17-18 byvala SAMA v kittsee, aby nemusela cez hranice v dobe covidu,lebo bola neockovana. A cuduj sa svete nie je tehotna, dokonca aj zmaturovala. Obe deti som viedla k samostatnosti a vedia, ze ich nesledujem, ale pomozem. Podobne vediem 9r.
Opakujem sa, ak nie si vymyslena tema, daj sa liecit!

terezkaarthuramax
29. nov 2024

@jamidea fiha pre mna je to odvaha. Ale kamarátka v tom veku bola mesiac v Mexiku a tiez u cudzej rodiny. To ja by som sa bala tak daleko ist sama..

terezkaarthuramax
29. nov 2024

Je tvoja dcera autistka, ma downow syndrom alebo je mentalne postihnutá? Ak by nieco z tychto diagnoz mala nikto by ti nenapisal ani makke f.

autor
29. nov 2024

@ns994 manzel to neriesi. Povedal ze nech robi ako mysli.

autor
29. nov 2024

A co je na tom ze poslem ziadost jej kamaratke?

beloved
29. nov 2024

Je na tom to, ze je to kamaratka tvojej dcery a nie tvoja 😀

autor
29. nov 2024

@beloved no a?

eeffka
29. nov 2024

Keby som mala matku ako ty tak 18+1den zajdem do riaditelne a dam zablokovat rodicovske konto na edupage

cacianka
29. nov 2024

Baby, poďme pohľadať jej dcéru a podporme, pomôžme jej dostať sa z tohto marazmu ....

dota6
29. nov 2024

Moje nervy, žena. Choď k inému lekárovi tiež!!! Táto stojí za hovno. Keby bola kvalitná lekárka, dávno ťa sama pošle navštíviť psychiatra. Tak, aby ste sa trocha porozprávali o tvojom prenasledovaní, kontrole, paranoji a patologickom klamstve.

bbshop
29. nov 2024

Autorka necítiš sa úboho vnucovať sa tam kde ťa nechcú? Máš dôstojnosť?

mariska1989
29. nov 2024

Dúfam a pevné v to verím že dcéra bude chcieť z domu čo najskôr odísť . To ja tak nekontrolujem moju 13 ročnú dcéru . Máme také puto a mám v nej takú dôveru a takú výchovu že mi všetko povie teda 95% všetko . Nič z nej neťaham , nekontrolujem púšťam . Tvoja dcéra je dospelá a ty sa daj vážne liečiť lebo to nedopadne dobre a ešte o dcéru prídeš kvôli tvojmu správaniu

cacianka
29. nov 2024

@dota6 pošlime lekárke túto diskusiu

autor
29. nov 2024

@cacianka dcera vie ze dr mi volala kedze som sa jej pytala ze preco si dala prec kartu tak vraj uz dlhsie si myslela ze mi dr vola a raz pocula v cakarni ked odchadzala. Nepovedala mi to cakala kym bude mat 18 a odide. Dcera mi vykricala vsetko aj to ze moze udat dr na komoru ale nespravi to lebo s nou nema uz nic spolocne. A na koniec nezabudla poznamenat ze nova dr mi info neda kedze dcera jej o tomto povedala a ze aj keby ma vzala tak mi o nej nic nepovie lebo nesmie

alex49
30. nov 2024

Výborne, máš rozumnú dcéru, dúfam, že sa poučíš a prestaneš ju prenasledovať. Dcére držím palce, nech nájde svoje vlastné miesto v živote bez teba.

cacianka
30. nov 2024

Ako sme všetky písali, dcéra veľmi dobre vedela, prečo ide od hentej neprofesionálnej mrochty preč. Ešte buď rada že vás obe neudala, teda doktorku mohla riadne preklepat všade okolo.
A teba, ako podarenu mater ani už nemusí, predviedla si sa pred celým Slovenskom sama, a v cudzine tiež.
Si už spokojná ?!
Ps. Ja som vôbec neváhala a na lekára ktorý sa ku mne zachoval neprofesionálne som napísala recenzie na viacero diskusii.

oktobermimi
30. nov 2024

@ns994 ved presne podla mna odratava dni

tianna
30. nov 2024

Máš veľmi rozumnú dcéru, v jednej veci môžeš byť na seba ale predsa hrdá. Dobre si si dcéru vychovala. Len škoda že jej absolútne nedoverujes 🙄

autor
30. nov 2024

@cacianka keby to aj spravila tak hned bude vediet kto to spravil. Ze ju udal a ona uz ordinuje roky tak snad by jej to nespravila ...

enusamt
30. nov 2024

A co ked ordinuje roky? To ju opravnuje zneuzivat prisahu?