Make up Revolution, Sleek, Freedom Make up
Ahojte baby chcem sa vás opýtať či niektorá z vás používa túto kozmetiku. A od kiaľ ju objednávate? kedže v kamenných obchodoch sa kúpiť nedá. Veľmi by ma zaujímala kvalita týchto výrobkov, či majú dobrú pigmentáciu, čo to na tvári vydržia, či z nich niektorá nemala alergickú reakciu a podobne.... Budem rada za každý príspevok 🙂 kedže tieto značky sú pre mňa uplnou neznámou a nechcem vyhadzovať peniaze za niečo úplne neoverené. Pozerala som hodnotenia výrobkov, a očné tieto boli hodnotené celkom fajn, lícenky ... a taká pudrové záležitosti a krémové palety korektorov zas zle. Teraz mám na mysli zn. Makeup Revolution. Zaujímajú ma hlavne tie palety farebných korektorov, na nedokonalosti, napr kde je žltý, ružový, zelený a tak. Výber majú dobrý ale či stoja za to kto vie? ceny niesú vysoké ... Momentálne používam CC korektory od Max Factor kde jedna tyčinka stojí okolo 10-13 eur, podla toho kde a to sa mi zdá dosť.... Alebo ak viete o inej značke, ktorá tiež vyrába takéto niečo z dekoratívky? Ďakujem za každý názor ... 🙂
Ahoj 🙂 dakujem za príspevok. A čo sa týka výdrže tejto kozmetiky, keď napr. ideš niekam večer a potrebuješ aby aj niečo vydržala? nerozmazáva sa? alebo pri tienoch v paletách sa stáva aj to že čím viac odtienov, tak tým nižšia kvalita... samozrejme v pomere s cenou, potom opadávajú, nedržia alebo sa rozmazávajú, odtláčajú. Ale sú naozaj veľmi pekné, aj velký výber odtienov. Už dlhšiu dobu rozmýšľam že si objednám nejakú paletu, pozerala som aj https://www.pinkpanda.sk/ tam majú naozaj veeľmi široký výber až sa v tom strácam...😅

Ahoj so značkou Sleek som veľmi spokojná. Najviac mi od nich vyhovujú tie krémove make-upy a a tekuté matné rúže. Od Freedom Makeup mám super paletku tieňov na obočie...je pekne pigmentovaná a čo sa týka Makeup Revolution a ich farebných korektorov tak som tiež spokojná...majú pekné krytie, konzistencia je tiež dobrá a cena priateľná. Kupujem na www.notino.sk lebo su tam super zľavove kupony pre maniačky na kozmetiku ako som ja :D http://www.slevovy-kod.cz/notino-cz/