icon

Mal ste pozitívny výsledok na Covid 19?

denamir
14. aug 2020

Dobry vecer je tu niekto kto mal pozit covid 19 alebo bol na testy aspon?

Strana
z2
katesocka
15. aug 2020

Mne robili test 2 krat v priebehu 2 dni (prva vzorka sa nejako poskodila 🤷) a bolo to nepríjemné, no dalo sa to zvladnut. Synovi robili tiez, mal vtedy 14 mesiacov a zvladol to hadam lepsie ako ja 😂

iwesska
15. aug 2020

Tiez som bola na testoch. Ten vyter nic extra. Nechapem celkom tu paniku okolo. To prehltnut hadicu na gastre je 100x neprijemnejsie ako nejaka spajla v hrdle a nose. V pohode by som isla aj dalsi krat.

evitka83
15. aug 2020

@denamir prijemne to nie je, ale nic co by si neprezila, akurat by som sa spytala sestricky ako dlho to robi. Kamoskynej dcere trafila nejaka praktikantka zbludily nerv, ze omdlela a odviezla ju zachranka. Z kocky vyliezlo, ze to robi prvy den

andreatytler
15. aug 2020

@evitka83 to je sila... teraz sa toho bojim aj ja

sisaka
15. aug 2020

Bola som na teste ešte niekedy v máji, u nás sa tie z nosa nerobia už dobré 4 mesiace. Robia sa z hrdla, nič to nie je.

mogaa
16. aug 2020

@sisaka na Slovensku sa robia aj z hrdla aj z nosa.....

janka2273
16. aug 2020

Ja keď vidím v telke,ako robia tie stery,až mi zle je 😱😱😜ale nie preto,že by sa to nedalo vydržať,ale väčšina tých zdravotníkom sa s tým nebabre,nie sú vôbec citliví a šľahnú to do toho nosa ,ako cement do miešačky,tak sa ani nečudujem,že je to mnohým bolestivé,či viac nepríjemné,ako u svojho lekára keď boli na stere 🤔🙄

janka2273
16. aug 2020

@evitka83 presne tak,robí to prakticky hocikto a tak to aj vyzerá 😰🙄 bolestivé a nepríjemné

kinats
16. aug 2020

Mam uz za sebou 4x vyter a jeden krvy test, tri vytery sice neprijemne na pocit ale dalo sa to vydrzat a jeden ten posledny na... , "amater" ma doskriabal az na krv, som mal chrasty este par dni po tom. Krvne su ako kazdy iny bezny odber. Hlasenie vysledkov bol vacsi horor, tie prve z Ba Ruzinov nemam oficialne dodnes , COVID PAS je hovadina najvcsia, nikde to nefungovalo

kocica7
2. nov 2020

Dobry den.Bol niekto teraz na plosnomm testovani a zistili mu koronavirus,že test bol pozitivny?

lukasko12
13. jan 2021

@miskooo1987 fuu ja mam teraz otvoreny zub a vyteka mi s toho hnis

Strana
z2