icon

Mali ste Covid-19 i napriek tomu, že domáci antigénový test bol negatívny?

csipcsip000
15. sep 2022

Ahojte viem ze pre mnohych je to uz otravna tema ale predsa by ma zaujimalo ci mal niekto covid a domaci antigenovy test mu ukazoval ze je negativny. Viem ze existuju aj ine choroby ale vcera mi nic nebolo a rano neskutocna bolest hrdla neviem ani prehltat, kycham, nadcha je taka miernejsia uz mi nechuti ani jest, teplotu zatial nemam. Inak covid som uz raz mala este minuly rok v novembri takze to bolo uz davno. Vďaka dopredu za nazory.

Strana
z2
evnii
15. sep 2022

@csipcsip000 áno....mne nechcel ukázať vôbec až na 4den pcr pozitívny ..antigen stále negatívny

plnenapaprika
15. sep 2022

@csipcsip000
V ten isty den: antigen z nosa negat, z hrdla rano NALACNO pozit.
Hrdlo ma uz bolelo, druhy den choroby.

danyelia
15. sep 2022

@janinah Tak to ma úprimne mrzí, Tvoj otec. No zomieralo sa aj na chrípky, na ľudí s oslabenou imunitou alebo inou chorobou sa možno Covid chytil viac, no rôzne vírusy tu s nami budú vždy a musíme sa s tým naučiť žiť. Ja osobne fakt nepoznám nikoho, kto by mal ťažký priebeh tejto choroby, no verím, že určite je takých ľudí veľa. A otravnú tému z toho urobili hlavne média a to ich večné strašenie...

ninusa221
15. sep 2022

@csipcsip000 priatel si spravil utorok ze je pozitívny ja som uz kaslala predtym a bolo mi nahovno mne ukazuje ze som negativna nijak sa neobmedzujem od neho samozrejme sme doma zavretý na liekoch, kazdym dnom nam je lepsie. Zobrali sme si volno a pondelok pojdeme kazdy do roboty🤷🏽‍♀️. Ja to uz tak tragicky neberiem je to proste choroba…

nikasmile
15. sep 2022

@csipcsip000 ja som mala v 1 deň test z nosa negat a tiež mi to nedalo lebo mi bolo inak ako bežne a vtedy sa hovorilo akurát o slinných, že sú spoľahlivejšie, tak som zbehla v ten istý deň kúpiť a pozit.

elizabet173
16. sep 2022

@danyelia s chrípkou člen mojej rodiny neskončil nikdy v nemocnici na kyslíku a nemá z nej doživotné následky, trochu rozdiel nemyslíš? Aj on by rád len vyležal a po pár dňoch išiel do práce, mladý, zdravý, na nič sa neliečil a nie sa obával, či prežije. Moja známa nemala ani také šťastie, že by prežila, mala 51 rokov. Je to niečo podstatne iné, ako chrípka, keby si bola celé noci hore a stŕhala sa pri každom zazvonení mobilu, či to nebude tá najhoršia správa, tak by si možno nepísala, ako sa s tým naučiť žiť.

danyelia
16. sep 2022

@elizabet173 Mňa to naozaj všetko mrzí, tie straty na životoch a doživotné zdravotné následky niektorých ľudí po tejto chorobe...Ale tými opatreniami (ktoré v podstate nepomohli nikomu, ľudia zomierali bohužiaľ aj tak) sa zničili životy aj ostatným, ktorí túto chorobu prežili len ako nádchu, alebo o nej ani nevedeli, príp. im chorobu odhalil ten vynútený nepresný test. Zničením životov myslím doslova zákaz práce, pozatvárané a skrachované podniky, zavreté školy, deti prestali úplne športovať (zavreté telocvične, kluby, fitnescentra, plavárne) vznik psychických diagnóz, strata financií...Obmedzovaní sme boli všetci bez rozdielu. Zaujímavé, že v júni v celom meste (potvrdené od Dr.) vyčíňal nejaký črevný vírus, deti aj dospelí s prepáčením 🤮 a 💩 - malé 3-ročné deti zo synovej škôlky končili v nemocnici, mali ťažký priebeh, my celá rodina sme tým prešli tiež...ale nikto to vôbec neriešil, škôlky nezavreli, v telke ani zmienka, plienky (ako rúška) nám ani deťom nikto nosiť preventívne nenakázal...Veľký humbuk urobili kvôli Covidu média, no nedávno vyhlásili (Prokopová a spol.) že to je len druh chrípky a máme túto chorobu aj tak brať, skúsim nájsť to video 😷

elizabet173
16. sep 2022

@danyelia to, že tie opatrenia nepomohli nikomu si myslíš možno ty, ja nie. Máš zrejme trochu skreslené info, mám v rodine zopár lekárov, majú na vec podstatne iný názor, Nechce sa mi to tu písať, bolo to tu popísané už tisíc krát a nie len tu, preto ma tvoje názory prekvapujú. O Prokopovej si myslím svoje.

danyelia
16. sep 2022

@elizabet173 Tak nie všetko je úplne čierne alebo biele, áno...možno v niečom a niekomu pomohli, niekomu nie. Ja to vidím aj z iného uhla pohľadu, veľa členov mojej blízkej (aj rodičia) aj vzdialenej rodiny, kamarátov tieto opatrenia finančne zruinovali, skrachovali a nevedia sa z toho vyhrabať doteraz 😒 Zdraví a mladí, aj starší ľudia, ktorí musia živiť svoje rodiny, no bohužiaľ to večné pracovné obmedzovanie neustáli, museli pozatvárať svoje podniky (väčšinou gastro a športové centrá)...

elizabet173
16. sep 2022

@danyelia to mi je ľúto, ale nemohli za to opatrenia, ale pandémia. Keby tie opatrenia neboli, nakazených by bolo podstatne viac, stačí sa nad tým trochu zamyslieť.

danyelia
16. sep 2022

@elizabet173 No neviem, keby tie opatrenia tak strašne fungovali, bolo by mŕtvych podstatne menej , či? Veď sme pomaly nemohli ani vystrčiť nos z domu, rúška a respirátory nosili pomaly aj na WC-ku a počty nakazených a tých, čo neprežili, nijako extrémne neklesali, ale stúpali...No niekde sa asi stala chyba 🤔

elizabet173
17. sep 2022

@danyelia ako by si to riešila ty? S pandémiou takéhoto rozsahu sme sa stretli prvý krát. Nechala by si to voľne? Bez akýchkoľvek obmedzení? Myslela si aj na tých lekárov a sestry v nemocniciach, čo padali na hubu, deti im strážil kde kto, lebo keď prišli zo služby, tak padli a len spali? Nemocnice nám kolabovali aj s opatreniami, bez nich si to nechcem predstaviť. Ja to totiž poznám viac z tejto strany

csipcsip000
autor
17. sep 2022

No tak dnes som 3 den chora bez teploty kasel az taky ze ma bolia priedusky test este negativny i ked vyssie spominali ze im vykazoval test tisz negativitu ale zas babka je natom dobre dnes sa motala aj v zahrade neni chora kdez to ja ....

danyelia
18. sep 2022

@elizabet173 Ak by som videla, že tie opatrenia zjavne nefungujú (a nefungovali, veď sme mali najvyšší počet úmrtí...) a ruinujú iné oblasti spoločenského života (a to teda ničili, hlavne ekonomické...) nechala by som to tak - kto sa o svoj život bojí, v poriadku - nech sa chráni, nech si dá rúško s respirátorom, 4 vakcíny a nech teda sedí doma a pandémiu prečká v bezpečí (a to teraz nemyslím vôbec ironicky). Kto chce normálne žiť, nech žije a pracuje a nechá to na osud, buď ochorie a vylieči sa, prežije to s nádchou...Stále tu budú nejaké choroby a verím, že aj pandémie, ale nedá sa takto žiť do nekonečna so strachom, panikou a nezmyselnými obmedzeniami...

loravcovaa
23. sep 2022

@cawes ja som lekar tak viem o tom kolko x boli opakovane ag testy negat a vysiel az pcr

1mata
23. sep 2022

@csipcsip000 muž. Domaci atg negat. V rovnaky den bol 2x v MOMke na atg a tie negat.
O den neskor na pcr uz pozit.
Tie testy ukazuju ako chcu, nie len domace, ale aj tie v MOMkach

3petka
23. sep 2022

@csipcsip000 ja som tak mala domáci antigen negativny, aj keď som sa šla testovať tak antigen negatív a pcr pozitívny..

bimbambim
23. sep 2022

A to vás stále baví si robiť testy?Vsak keď som chorá akokoľvek tak nebeham po vonku ,ale sa liečim.Ci kebyže ti test vyjde na chrípku alebo angínu tak ideš chorá do práce a medzi ľudí? Lebo nemás kovid? U nás vždy funguje zdravý človek vonku a chorý človek doma.Vsak liec príznaky a pri každej chorobe máš oddychovať a brať vitamíny a veľa piť.

csipcsip000
autor
23. sep 2022

@bimbambim nemala som covid a uz som zdrava a ano liecila som sa doma tyzden a vzdy to tak aj bolo aj pred covidom 😊😉

bimbambim
23. sep 2022

@csipcsip000 však tak to má byť.A nie sa stále testovať či som chorá na to alebo chorá na to tak chorý človek má byt mimo kolektív .

cawes
24. sep 2022

@loravcovaa a co ze si lekar? Ked som ti povedala ze ja aj proatel sme mali antigeny pozitivne a PCR negativne tak asi to tak bolo! Teraz po prekonani mame antigeny negativne a PCR pozitvne

danyelia
24. sep 2022

No mne sa zdá, že sa tu normálne rozbehla nejaká vzrušujúca zábavka, testovať sa dookola a riešiť negativitu a pozitivitu tých super ,,presných,, testov...veď vidíte, že si ukazujú ako sa im zachce, ukážu aj každé prechladnutie, potom pre zmenu nezachytia Covid, či už antigén alebo PCR...to Vás ešte fakt baví dookola riešiť? 😁🤦🏻‍♀️🤭

namornicka
24. sep 2022

Co sa tyka opatreni, ako sa tu niekto pytal, ze ake by boli vhodne ….. mne sa pacil system ako to mali skandinavske krajiny, ze vacsinu opatreni bolo na urovni odporucani a boli rozumne ludom vysvetlene aj odbornikmi. A kedze tie krajiny si celkovo vedu dobre aj v inych oblastiach, tak sa daju ich postupy povazovat z mojho pohladu za spravne

Strana
z2