Mali ste nežiadúce účinky po očkovaní AstraZeneca?
Ahojte! Bol už niekto očkovaný AstraZenecou? Mali ste nijaké nežiaduce účinky? Ďakujem
@nikolalili ja som mala strašne príznaky a na druhu dávku ani nejdem. Nedoporucila mi to ani moja Dr.
@tominko2612 zaujímavé, že u nás sa toto ako nežiadúci účinok akosi nespomína ale keď čítam zahraničné fóra, tak veľa ľudí sa na točenie hlavy, ktoré začalo cca týždeň po vakcíne sťažuje 🤔
Mamine želám veľa zdravia, nech je čím skôr ok.
@eriksonka1234 ak sa nepotvrdí, že to mám z chrbtice, tak sa na druhú dávku tiež vykašlem.
@majkovaalinka dakujem. mama bola tyzden v nemocnici, mala tam toho viac. krvne zrazeniny, problemy so srdcom, zavraty, odpadla-zlomila si 2 stavce a rebro.
Ahojte , ja som bola 17.4. po 7,5 hod zimnica - studene ruky a nohy, postupne nárast teploty každu hod asi o 0,5 .Bolesť hlavy a po 11hod horúčka 39, preventiíne som si nič nedávala. Pri 39 som si dala polku panadolu horúčka klesla na 38,8 a potom ešte 3 x pol panadolu. Na druhy de uzˇ celkom ok ešte raz teplota 37,3 ale len keď som vstala a niečo robila
@majkovaalinka mohla by som Vás poprosiť o nejaký link na zahraničné diskusie týkajúce sa problému s točením hlavy? rada by som si prečítala k tomu viac, keďže mám rovnaký problém a nič sa mi nepodarilo nájsť. ďakujem 🙂
Ja som bola na prvú dávku v piatok, na druhý deň mierne bolesti hlavy, kĺbov a večer teplota 38. V nedeľu nič, len ma pri chôdzi zalieva studený pot a cítila som sa slabá. Dnes je tretí deň a mám závraty, občas búšenie srdca a som slabá. Neviem, čo mám robiť. Volala som aj lekárke, ktorá mi doporučila 1 Flector.
Na ockovani som bola piatok 17.4. prva davka. V sobotu o 5tej rano ma chytila zimnica bez teploty. O 7mej rano uz zacala teplota stupat kym nevysplhala na 38,5. Dala som si paralen a zabral na zvysok dna a uz len ruka bolela. V noci ma chytila zasa teplo uz 39,5. Tak opat paralen. V nedelu uz teplota nebola len velka unava a bolest celeho tela akoby som mala riadnu svalovicu. Dnes je 3 den a uz nic len trosku ruka este zaboli v mieste vpichu ale uz je pohoda
@majkovaalinka ahoj,ja som bola včera na očkovaní, hlava sa mi zatočila tak, že som odpadla a rozbila si hlavu. Prebrala som sa až na manželov krik, keď ma preberal.Ale teda ja som to mala 12 hodín po očkovaní.
Ahoj, to teda s tebou riadne zamávalo. A nejako si to riešila aj s lekárom? Čo ti povedal?
Joj, tak to je ťažké potom. Ale dúfam, že ti je lepšie a prajem ti, aby bolo všetko v poriadku. Ja ležím v kľude a je mi kus lepšie, tak len dúfam, že to bude len prechodné a bude lepšie. Je fajn, že si môžeme vymieňať skúsenosti, len je šialené, ako rôzne ľudia znášajú nielen covid, ale aj tie vakcíny.
ja som mala len bolest hlavy a miernu teplotu v noci po ockovani a dalsi den (tak do 37.3). nebrala som ani paralen, preslo same
@nikolalili ahojte, ja už som aj po druhej dávke. Po prvej som 1 den mala vysoke teploty závrat a zimnicu. Rameno nebolelo vôbec. Teraz po druhej mi nič nie je, mám len mierny tlak na hrudi - ale ten mávam často a asi to bude stres. Moja mamina 52 rokov a nemala žiadne prejavy (je to srdciarka, tak sme sa aj obávali a nič). Kolegyne mladšie po 1. Dávke príznaky ako ja - do 3 dní. Staršie bez vedľajších účinkov.

@majkovaalinka ahoj, moja mama to mala.