icon

Mali ste nežiadúce účinky po očkovaní AstraZeneca?

nikolalili
27. feb 2021

Ahojte! Bol už niekto očkovaný AstraZenecou? Mali ste nijaké nežiaduce účinky? Ďakujem

Strana
z2
tominko2612
11. apr 2021

@majkovaalinka ahoj, moja mama to mala.

eriksonka1234
11. apr 2021

@nikolalili ja som mala strašne príznaky a na druhu dávku ani nejdem. Nedoporucila mi to ani moja Dr.

majkovaalinka
11. apr 2021

@tominko2612 zaujímavé, že u nás sa toto ako nežiadúci účinok akosi nespomína ale keď čítam zahraničné fóra, tak veľa ľudí sa na točenie hlavy, ktoré začalo cca týždeň po vakcíne sťažuje 🤔
Mamine želám veľa zdravia, nech je čím skôr ok.

majkovaalinka
11. apr 2021

@eriksonka1234 ak sa nepotvrdí, že to mám z chrbtice, tak sa na druhú dávku tiež vykašlem.

tominko2612
11. apr 2021

@majkovaalinka dakujem. mama bola tyzden v nemocnici, mala tam toho viac. krvne zrazeniny, problemy so srdcom, zavraty, odpadla-zlomila si 2 stavce a rebro.

btk
19. apr 2021

Ahojte , ja som bola 17.4. po 7,5 hod zimnica - studene ruky a nohy, postupne nárast teploty každu hod asi o 0,5 .Bolesť hlavy a po 11hod horúčka 39, preventiíne som si nič nedávala. Pri 39 som si dala polku panadolu horúčka klesla na 38,8 a potom ešte 3 x pol panadolu. Na druhy de uzˇ celkom ok ešte raz teplota 37,3 ale len keď som vstala a niečo robila

pouzivatel1234
19. apr 2021

@majkovaalinka mohla by som Vás poprosiť o nejaký link na zahraničné diskusie týkajúce sa problému s točením hlavy? rada by som si prečítala k tomu viac, keďže mám rovnaký problém a nič sa mi nepodarilo nájsť. ďakujem 🙂

cdcd
19. apr 2021

Ja som bola na prvú dávku v piatok, na druhý deň mierne bolesti hlavy, kĺbov a večer teplota 38. V nedeľu nič, len ma pri chôdzi zalieva studený pot a cítila som sa slabá. Dnes je tretí deň a mám závraty, občas búšenie srdca a som slabá. Neviem, čo mám robiť. Volala som aj lekárke, ktorá mi doporučila 1 Flector.

tinda5261
19. apr 2021

Na ockovani som bola piatok 17.4. prva davka. V sobotu o 5tej rano ma chytila zimnica bez teploty. O 7mej rano uz zacala teplota stupat kym nevysplhala na 38,5. Dala som si paralen a zabral na zvysok dna a uz len ruka bolela. V noci ma chytila zasa teplo uz 39,5. Tak opat paralen. V nedelu uz teplota nebola len velka unava a bolest celeho tela akoby som mala riadnu svalovicu. Dnes je 3 den a uz nic len trosku ruka este zaboli v mieste vpichu ale uz je pohoda

matago
19. apr 2021

@majkovaalinka ahoj,ja som bola včera na očkovaní, hlava sa mi zatočila tak, že som odpadla a rozbila si hlavu. Prebrala som sa až na manželov krik, keď ma preberal.Ale teda ja som to mala 12 hodín po očkovaní.

cdcd
19. apr 2021

Ahoj, to teda s tebou riadne zamávalo. A nejako si to riešila aj s lekárom? Čo ti povedal?

matago
19. apr 2021

@cdcd ahoj, no volala som mu a povedal, že keď som prežila odpadnutie, tak sa to bude už len zlepšovať. 😂A asi má pravdu, síce teplotu mám, ale paralen mi zabral. Tak snáď zajtra už bude lepšie. A to som si myslela, že keď som prežila covid, očkovanie bude brnkačka.

cdcd
19. apr 2021

Joj, tak to je ťažké potom. Ale dúfam, že ti je lepšie a prajem ti, aby bolo všetko v poriadku. Ja ležím v kľude a je mi kus lepšie, tak len dúfam, že to bude len prechodné a bude lepšie. Je fajn, že si môžeme vymieňať skúsenosti, len je šialené, ako rôzne ľudia znášajú nielen covid, ale aj tie vakcíny.

ksulka
19. apr 2021

ja som mala len bolest hlavy a miernu teplotu v noci po ockovani a dalsi den (tak do 37.3). nebrala som ani paralen, preslo same

pimls
20. apr 2021

@cecily mzem sa spytat trvalo to aj asi mesic po podani? Ja mavam busenie srdca a ako keby mi vynechavalo mam arytmiu ale teraz je to na dennom poriadku riadne zhorsenie

cecily
21. apr 2021

@pimls dobrý deň, nie mala som to len vtedy, určite treba ísť k lekárovi☹

michaela329
25. apr 2021

@nikolalili ahojte, ja už som aj po druhej dávke. Po prvej som 1 den mala vysoke teploty závrat a zimnicu. Rameno nebolelo vôbec. Teraz po druhej mi nič nie je, mám len mierny tlak na hrudi - ale ten mávam často a asi to bude stres. Moja mamina 52 rokov a nemala žiadne prejavy (je to srdciarka, tak sme sa aj obávali a nič). Kolegyne mladšie po 1. Dávke príznaky ako ja - do 3 dní. Staršie bez vedľajších účinkov.

Strana
z2