Mali ste nežiadúce účinky po vakcíne Pfizer?
Ahojte, mali ste niekto nežiaduce účinky po očkovaní vakcínou Comirnaty / Pfizer? Skôr tie mladšie ročníky ( napr. pod 50r)...
Vyrazna bolest ruky po druhej davke, ale az mi slzy tiekli, zimnica, na druhy den rano bolo vsetko prec...
bolest ruky a zaludocna tazoba jeden den. mam 30+ 🙂 kamos v rovnakom veku len bolest ruky.
@ceresna2 ježišmária.... už to koluje v inej skupine a máme tam z toho celkom srandu 😀
Ja som bola dnes, ked som sla pre maleho do skolky bola som v pohode, tak som sla pesi, potom este s nim na kolobezku a to som asi nemala, lebo ma zacal boliet zaludok a hlava, prislo mi tak nevolno. Tak som sla domov, lahla som si a uz je dobre, len ta hlava trocha boli a ruka. Zaludok uz ok, aj som vecerala a v pohode. Takze moje odporucanie, po ocko si dat klud a dobre bude 🙂
@smolinka024 ja mam za sebou prvu davku, vek 51, neziaduce ucinky som pocitovala 2 dni, postupne jeden mizol a druhy sa objavil. Bolest hlavy a zavrate, silna bolest ruky, hnacka, krce v zaludku, nespavost.
Videli ste to video? Je to dosť ľudí, čo to skúšalo.. Je to v usa viralna výzva... Vyvráťte nám to ako hoax
@smolinka024 ja mám 41, bola som očkovana dnes. Zatiaľ mi nič nie je, ani ruka ma neboli, tak dúfam, že to tak aj zostane👍

Bolest ruky ako mierna svalovka den po ockovani, nic viac, rovnako ostatni v rodine