icon

Mali ste nežiadúce účinky po vakcíne Pfizer?

smolinka024
17. máj 2021

Ahojte, mali ste niekto nežiaduce účinky po očkovaní vakcínou Comirnaty / Pfizer? Skôr tie mladšie ročníky ( napr. pod 50r)...

k_a_j_k_a
17. máj 2021

magnet nedrží, ale niečo mi tam bliká 😁 prepáč, musela som 😁 @ceresna2

Inak, bola som včera zaočkovaná, dnes ma bolela ruka ako pri svalovici. Ak má niekto blbo chytí/buchne/dotkne sa ma v okolí vpichu, tak ma to bolí. Inak OK (35+) a dúfam, že to tak aj zostane 🙂

podmostom
17. máj 2021

@ceresna2 mne na tej ruke kde ma očkovali magnet nedrží a na druhej áno. Čím to môže byť? 😕

dskjhfdlkdjhl
17. máj 2021

@podmostom mas asi bludivy cip🙊

simonah73
17. máj 2021

@ceresna2 co magnet, ale ked tam niekto prilozi bankomatovu kartu tak mu odpocita sumu a posle ju na ucet ockovanemu 😂

jana_eyre_2
17. máj 2021

Mám 37 (ak by ma chcel niekto obviniť z predbiehania, tak mám vysoký krvný tlak, preto mi prišla pozvánka) zatiaľ mám len prvu dávku.. keď som dostala vakcínu, tak sa mi mierne zatočila hlava.. keď som si sadla do auta akoby mi strpla ruka.. to prešlo do 10minut.. potom ma bolelo miesto vpichu, zaspala som skôr ako zvyčajne.. na druhý deň ma výrazne bolela ruka, bola som trocha unavená.. na tretí deň už nič..

miadi
18. máj 2021

@ceresna2 Mne sa rameno kde je vpich priepilo k chladnicke ako magnetka., a to ani nemam magneticku chladnicku!

lienocka128
18. máj 2021

na druhy deň ma bolela ruka a bola som unavená... inak nič...

gabsisi
18. máj 2021

@smolinka024 po prvej dávke bolesť ruky a po druhej 37,5 pár hodín. Insk nič..... tak isto aj ľudia z môjho okolia. Mam 35r

panelacikova
18. máj 2021
miskaska
18. máj 2021

Den po som sa citila choro. Unavena, boleli ma ruky a nohy a este ma bolela ruka v mieste vpichu.

ivec16
Autor odpoveď zmazal
miskaska
18. máj 2021

Cize mikrocip, ktory prejde tenkou ihlou na striekacke by udrzal vahu magnetu? Ze tam ziaden cip nie je, ani hovorit nebudem 😂

ivec16
18. máj 2021

ja som tuto storku ze magnet drzi na vmieste vpichu vyhodnotila ako najlepsiu temu dna ale tusim to bude tema tyzdna

bu1bu
18. máj 2021

@smolinka024 očkovana zatiaľ prvou dávkou ( vek 30-35), bolesť v mieste v pichu cca 3 dní, pár hodín po očkovaní nutkanie na vracanie, bolesť hlavy, v noci zimnica. Do 24 hodín po očkovaní všetko odznelo. Manžel ockovany pár minút po mne, on nič, ani len bolesť ruky...

emilius03
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
18. máj 2021

@elizabet173 😀 ale to s tým prečítaním platobnej karty je super, že ti to nabehne na účet 😀 😀

simsalabim
18. máj 2021

@panelacikova aj ja chcem! Mam cip uz viac ako dva tyzdne a stale mi nic nenabehlo 😢 Co robim zle?

ivec16
18. máj 2021

@simsalabim objavuje sa nam stale viac chybnych cipov, tak to preto sa chysta kazdeho pol roka ockovat, budu servisne prehliadky ;)

simsalabim
18. máj 2021

@ivec16 ale ja nechcem polroka cakat, kym mi nieco pipne na ucet 😇 Nevies, kam mam podat reklamaciu?

ivec16
18. máj 2021

@simsalabim a uz si bola na druhu davku? to je tvoja sanca... tam ma kazdy sancu podat staznost ktoru spozoroval pocas prveho mesiaca uzivania ci pouzivania...

simsalabim
18. máj 2021

@ivec16 vidis, to mi nenapadlo 😂 Skusim 👍

aurorastone
18. máj 2021
slamocka
18. máj 2021

@smolinka024 po prvej davke ziadne, ale chladila som si vpich prikladanim jogurtu prvu polhodinu a potom vecer... po druhej este nie som, ale svokra mala zimnicu, bolest ruky, unavu... manzel po moderne mal brutalnu bolest ruky, a hlavy.. prva davka

panelacikova
18. máj 2021

@simsalabim podľa mňa veľa záleží aj na tom, ktorú banku máš 😕

veto
18. máj 2021

@panelacikova To su ale skrti, ti vyrobcovia, este aj na vakcinach nas musia okradat 😲
Tak vakcina stoji 3,50 eur a oni ani poriadny cip vyrobit do toho nevedia. To muselo byt z kovu aby na to hned ta luza prisla? To sa nevedeli spojit s Intelom alebo Samsungom, vsak ti to s cipami vedia. By ma zaujimalo ako budu riesit napr. nakupy, ved ti zaockovani budu vsade pri vstupoch pipat, alebo take bezpecnostne ramy na letisku, ved ti chudaci si uz nikam nezaletia, neprejdu kontrolou, ten kus kovu to zaznamena.
A este ma stve, ze urcite bude rozdiel v kvalite cipu. My chudaci z vychodnej Evropy zase vyfasujeme dake druhorade, urcite to ani poriadny dosah mat nebude. 🤔
Autorke prispevku sa ospravedlnujem za OT 😉.

simonah73
18. máj 2021

@panelacikova to mi napadlo, ked som si precitala to o tom magnete, ved vies aj k terminalu sa da karta len prilozit 😂

simonah73
18. máj 2021

inak muz vcera zaockovany, vcera ho len ruka bolela, dnes hovoril, ze sa mu miestami hlava toci, ta ruka ho boli a boli ho aj chrbat.

panelacikova
18. máj 2021

@simonah73 mne sa hlava točí už dva týždne... točila sa mi už 3 dni pred očkovaním. to iste aj to debilné počasie prispieva tomu :(

ivec16
18. máj 2021

@panelacikova nepi tolko ;)