Mali ste strojček aj na úpravu sánky?
Ja budem teraz nosila strojcek ale kedze som uz dospela sanka sa da upravut jedine operaciou ktora je fakt tazka a bolestiva .. Trapi ma to mala som pery napichane vrchba mi bola dopredu a dolna dozadu teraz nemam a aj tak mi horna vycnieva ..Mam taky gulaty profil😣
@anonym_autor ta operacia čeľuste sa dá zvládnuť,chod do toho
@minenkaa takto mam z profilu davala som si aj vyplne aby som aspon trochu mala sanku
@minenkaa a takto keby je posunuta
Vsak ti píšem chod do toho ak ti lekár odporúča
Dcerina kamoska bola pred 2 r na operacii celuste,a zaroven aj spriechodnili prepazku v nose...dost narocne naraz ibe,zvladla to, nosi strojcek , neviem ci na stalo,alebo na nejaky cas....jej to schvalila poistovna,cize nemusela platit nic ....ma 23r teraz
Dcerina kamoska bola pred 2 r na operacii celuste,a zaroven aj spriechodnili prepazku v nose...dost narocne naraz ibe,zvladla to, nosi strojcek , neviem ci na stalo,alebo na nejaky cas....jej to schvalila poistovna,cize nemusela platit nic ....ma 23r teraz
@janka2501 uvidime ,keby mi to lekar odporucil bolo by to fajn , ale takto ja moc problemy nemam len po estetickej stranke ma to trápi , a cely zivot dycham ustami jedine to .
@anonym_autor nie som ortodontista, ale z môjho laického vzdelanie na túto tému ti len strojček nepomôže. Strojček vie upraviť nesprávny zhryz - čím v mladšom veku, tým lepšie, ale aj v dospelosti sa to dá riešiť, avšak priamo so sánkou ti pomôže iba operácia. Zváž riziká a ak sa dá choď do toho, nie je to len estetika
@janka2501 uvidime ,keby mi to lekar odporucil bolo by to fajn , ale takto ja moc problemy nemam len po estetickej stranke ma to trápi , a cely zivot dycham ustami jedine to .
@anonym_autor lenže to že dýchaš ústami je veľký zdravotný problém a časom sa to odzrkadlí na ústach a aj na celej tvári
@anonym_autor lenže to že dýchaš ústami je veľký zdravotný problém a časom sa to odzrkadlí na ústach a aj na celej tvári
@minenkaa hned by som sla do toho , citala som ze ked je problem zdravotne poistenie to preplati … Hovorim bola by som velmi rada .. Len teraz este menim stare plomby za nove hladam ortodonistu kvoli strojceku lebo mam krive zuby od detstva teraz mam 26 a dost ma tieto veci nervuju z estetiky ze keby som to akorej riesila uz by som mala pokoj … 😣 Tak sa popytam…
@minenkaa hned by som sla do toho , citala som ze ked je problem zdravotne poistenie to preplati … Hovorim bola by som velmi rada .. Len teraz este menim stare plomby za nove hladam ortodonistu kvoli strojceku lebo mam krive zuby od detstva teraz mam 26 a dost ma tieto veci nervuju z estetiky ze keby som to akorej riesila uz by som mala pokoj … 😣 Tak sa popytam…
@anonym_autor pýtaj sa ,rieš čím skôr
@anonym_autor Podľa foto čo si sem dala nemáš to vôbec zlé, vieš zavrieť si ústa zuby ti netrcaju von.
Ja mám dosť krivé zuby tiež dýcham ústami nonstop. Operáciu a strojček mi nacenili na 10 tisíc eur, nič nepreplatí poisťovňa.