icon

Mali ste strojček aj na úpravu sánky?

9. nov 2025

Ja budem teraz nosila strojcek ale kedze som uz dospela sanka sa da upravut jedine operaciou ktora je fakt tazka a bolestiva .. Trapi ma to mala som pery napichane vrchba mi bola dopredu a dolna dozadu teraz nemam a aj tak mi horna vycnieva ..Mam taky gulaty profil😣

minenkaa
9. nov 2025

@anonym_autor ta operacia čeľuste sa dá zvládnuť,chod do toho

autor
9. nov 2025
@minenkaa

@minenkaa takto mam z profilu davala som si aj vyplne aby som aspon trochu mala sanku

autor
9. nov 2025
@minenkaa

@minenkaa a takto keby je posunuta

minenkaa
9. nov 2025

Vsak ti píšem chod do toho ak ti lekár odporúča

janka2501
10. nov 2025

Dcerina kamoska bola pred 2 r na operacii celuste,a zaroven aj spriechodnili prepazku v nose...dost narocne naraz ibe,zvladla to, nosi strojcek , neviem ci na stalo,alebo na nejaky cas....jej to schvalila poistovna,cize nemusela platit nic ....ma 23r teraz

autor
10. nov 2025
@janka2501

Dcerina kamoska bola pred 2 r na operacii celuste,a zaroven aj spriechodnili prepazku v nose...dost narocne naraz ibe,zvladla to, nosi strojcek , neviem ci na stalo,alebo na nejaky cas....jej to schvalila poistovna,cize nemusela platit nic ....ma 23r teraz

@janka2501 uvidime ,keby mi to lekar odporucil bolo by to fajn , ale takto ja moc problemy nemam len po estetickej stranke ma to trápi , a cely zivot dycham ustami jedine to .

petracandle
10. nov 2025

@anonym_autor nie som ortodontista, ale z môjho laického vzdelanie na túto tému ti len strojček nepomôže. Strojček vie upraviť nesprávny zhryz - čím v mladšom veku, tým lepšie, ale aj v dospelosti sa to dá riešiť, avšak priamo so sánkou ti pomôže iba operácia. Zváž riziká a ak sa dá choď do toho, nie je to len estetika

minenkaa
10. nov 2025
@anonym_autor

@janka2501 uvidime ,keby mi to lekar odporucil bolo by to fajn , ale takto ja moc problemy nemam len po estetickej stranke ma to trápi , a cely zivot dycham ustami jedine to .

@anonym_autor lenže to že dýchaš ústami je veľký zdravotný problém a časom sa to odzrkadlí na ústach a aj na celej tvári

autor
10. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor lenže to že dýchaš ústami je veľký zdravotný problém a časom sa to odzrkadlí na ústach a aj na celej tvári

@minenkaa hned by som sla do toho , citala som ze ked je problem zdravotne poistenie to preplati … Hovorim bola by som velmi rada .. Len teraz este menim stare plomby za nove hladam ortodonistu kvoli strojceku lebo mam krive zuby od detstva teraz mam 26 a dost ma tieto veci nervuju z estetiky ze keby som to akorej riesila uz by som mala pokoj … 😣 Tak sa popytam…

minenkaa
10. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa hned by som sla do toho , citala som ze ked je problem zdravotne poistenie to preplati … Hovorim bola by som velmi rada .. Len teraz este menim stare plomby za nove hladam ortodonistu kvoli strojceku lebo mam krive zuby od detstva teraz mam 26 a dost ma tieto veci nervuju z estetiky ze keby som to akorej riesila uz by som mala pokoj … 😣 Tak sa popytam…

@anonym_autor pýtaj sa ,rieš čím skôr

anonym_07087b
10. nov 2025

@anonym_autor Podľa foto čo si sem dala nemáš to vôbec zlé, vieš zavrieť si ústa zuby ti netrcaju von.
Ja mám dosť krivé zuby tiež dýcham ústami nonstop. Operáciu a strojček mi nacenili na 10 tisíc eur, nič nepreplatí poisťovňa.