Málo vlasov na temene hlavy u ženy
Ahojte, máte niekto rovnaký problém, vedeli by ste poradiť, čo zaberá? Či pomohlo vám niečo? Ja som už skúsila všetko, pobehať rôznych doktorov, produkty, vitamíny, výsledok žiadny.
Začala som používať dermaroller, začalo mi rásť viac menších vlasov, zrejme to bude mať nejaký účinok, ale tá cestička je stále veľká...
Neviem, ale baba vo videu čo som pridala vždy zdôrazňuje, že éterický olej sa musí dávať v malej koncentracii, napr 3% myslím. Zvyšok trebárs jojobovy… čistá silica je asi veľmi silná, ak dávaš po rolovani, obzvlášť. Ale teda ja to viem len z netu 🤷♀️ Ja som kúpila rozmarinu z modrejpupavy, to je pekne namiešané podľa nejakej studie plesatosti 🙂
Urobila som si teraz fotky situácie na mojom temene, a teda ozaj neviem, či vkladať do toho nádeje a energiu… pekne sa mi odtiaľ tie mrchy (vlasy) rozutekali…ešte som aj pár mesiacov po pôrode… ak má niekto pribeh o zlepšení vlasov po intenzívnej starostlivosti, povzbudilo by má to 😀
@0laracroft0 Si len par mesiacov po pôrode, to sa podla mňa esre upraví 🙂
Ako mne doktor povedal ze, väčšine žien sa vlasy upravia niekoľko mesiacov po pôrode, pripadne po kojení, no hold u mňa opak 😏 (ale su aj ženy ako ja ale tych je minimum..)
Ja som mala vtedy najlepšie vlasy a už to ide tretí rok dole vodou čím dalej tym horšie a už som vyskúšala asi všetko..
Ale chcem sa opýtať, ja som tiež začala rolovať ale mam rozmarinovy olej éterický.
Prosím Ťa kde sa da kúpiť rozmatin s modrou pupavou?
Alebo aky je naj rozmarinovy olej? 🙂
@maminka142 ahoj dakujem za koment, kiežby. Len ja už pred deťmi mala biedne vlasy, vieš 😀
Je to produkt “rozmarína” od značky Modra púpava (nie som predajca ani nič, len mám rada tuto značku, som aj z BB, majú dobre recenzie a majú prírodné veci. Lacné to nie je, ale aspoň nemusím nič miešať doma 😀):
https://www.modrapupava.sk/produkt/intenzivna-v...
@0laracroft0 Ďakujem moc 🙂
@0laracroft0 Objednám si to a vyskúšam, ďakujem 🙂
Ja nemam moc problem s rastom, mne rastú vlasy ale hneď také malinké aj padajú... Najviac idú dole take 5 až 10 centimetrové...
Už pokožka dosť presvita a temeno to je uplna bieda.
Držím palce nech sa to upraví nám všetkým a môžeme žiť spokojnejšie 🙂
@maminka142 ja to mám teda veľmi podobne ako ty. Tiež rozmarinu ešte len skúšam a zatiaľ má Nadej neopúšťa 😀uvidíme o pár mesiacov
Ahojte, chcem sa opýtať, či sa vám problémy s vlasmi upravili... Pomohla tá maca alebo rolovanie? Pretože tiež mi vypadávajú vlasy, ustupujú na čele, štítna žľaza v poriadku, doktorka sa ma pýtala, či nenosím často prilbu na hlave! A že jednoducho budem mať vyššie čelo. Neviem, čo by pomohlo, za akým odborníkom ísť, aby ma nevysmial.
@jelus na čele? Neviem s tym som sa nestretla, ja len s vypadávanim tak celkovo vrch hlavy a temeno... Maca je fajn, ja si dávam červenú prášok a rôzne prípravky ale nie moc drahé, taku klasiku ako je rozmarin a rôzne zábaly 🙂
Držím palce...
@jelus mne rolovanie pomohlo a po nom nechať aspon 4h posobit vlasovy olej od Renovality a pripravok Rozmarina - striedam ich. rolujem 1x do tyzdna, olej 2x. mam kopu novych vlaskov ked rok kde nic tu nic, objavili sa az po zacati tejto rutiny, tak to fakt prisudzujem tomu.
@missviolet Rozmarínu mam už aj ja a je dobra a prosím Ťa ten olej od Renovality to je aký? Ktorý používaš?
@maminka142 tento, je specialne na pokozku hlavy, ma naozaj vyborne zlozenie - pri sialenom padani mi dost rychlo zabral aj s tym rolovanim. za mesiac-dva som mala vyborne vysledky. ked som leniva a prestanem sa starat tolko, tak zase sa mi zvysuje padanie, cize rpeto uspech prisudzujem tejto rutine: https://www.renovality.sk/kozmeticke-oleje/reno...
@missviolet ten rozmarina je ktorý presne ? Ďakujem
@maminka142
@missviolet ďakujem. Prikladám foto. Mne na temene vlasy aj zredli, ale vyrastali mi v rovine na čele a teraz mám v strede už akoby dieru a ide to ďalej. Skúsim to rolovanie a rozmarínu, uvidím 😟
Aj ja mam Toppik :D Super vec. Neboj sa, ak je partner normalny, toto ma v pazi. Navyse slovenski muzi tych vlasov tiez moc nemaju :D
@marcellka32 paci sa, rozmarina 🙂 https://www.modrapupava.sk/produkt/intenzivna-v...
@salonka22 kde kupuješ topik dik
@missviolet ďakujem
@marcellka32 biome
Zaujal ma dermaroller aj všetky odporúčania ktoré ste písali. Pomohli Vám?