Mám 172 cm a 52 kg. Je to podváha?
Zalezi od celkovej stavby tela, mam trochu viac cm a isty cas som mala 52 kil, vyzerala som chudo, no nie uplne vychudnuto. Ale to je typom postavy. Teraz mam 55 a pre mna je to idealna vaha. Zalezi ako sa citis, hlavne teda ci nemas zdravotne problemy.
Tak keď sa vezmú do úvahy čisto len čísla, tak ano. Ale naše telo nie je žiadna excelova tabuľka
Ak sa správne a pravidelne stravujes, cítiš sa dobre, nemáš žiadne zdravotné problémy, tak nie je potrebné to asi veľmi riešiť.
28 mam. Okolie mi vraví ze som vychudnutá, pritom jem, raňajky obed večera snack
Tak potom endokrinologicke a gastroenterologicke vyšetrenie. Možno máš niekde problém ak si vychudnutá.
S tým neurobíš nasilu nič záleží akú máš stavbu tela mam tiež 172,5 cm a dlhé roky som mala tiež 52 53 kíl na mňa to bolo malo aj doktor ma stále naháňal nech priberiem to sa nasilu nedá zlomilo sa to až pár rokov po 30 tke že som niečo pribrala a až keď som začala cvičiť aj svaly narástli trochu.
A tiež má posielali od gastro štítnej na všetky možné vyšetrenia a nič sa nezistilo
Ja mám 174cm a váhu medzi 50-55kg a nejde hore ani za nič, hoci by som rada mala o 10kg viac, pôsobim nezdravo a chudo...zdravotne som ale uplne ok, neriesim to, ked sa to niekomu nepaci, nech sa na mna nepozera /3deti, 44rokov/
Je to nízka váha ale zas nič strašné. Ak nemáš žiadne problémy a výsledky ok bude to typ postavy.
Okolie je okolie, mne takto tiez jedneho casu okolie toto hovorilo, ale bolo to povacsine okolie s nadvahou. Ja som mala pri 167 cm 47 kg, potom dlhe roky som mala 53 kg. Furt blbe narazky, ze som chuda. Konecne to prestalo, ked mam teraz 60 kg, ale ja sa citim hrozne, vadi mi brucho a vacsia rit, pracujem na znizeni vahy, len v 50ke je to trochu tazsie. Ale chcem dat vahu na 57 kg, ja som utla postava s uzkymi bokmi.
Moje decko je ešte vyššie a chudšie a v pohode zdravé, aj v pohode žije
Nič nerieš. Je to v pohode. Ideal. 😉
Nechápem, prečo sa všetky musíte vtesnať do nejakej tabuľky. Veď ste každá iná a v tom je krása.
Ak ti uz dalej vaha neklesne, tak je to v poriadku.
Ďakujem všetkým🙂

BMI 17,5, od 19 dole je podvaha...kolko mas rokov?