Mám 21 rokov a vrásky na čele
Dobrý deň, mám 21 rokov a mám vrásky na čele. Mám taký zlozvyk dvíhať obočie. Ako sa to odnaučím? A existujú dajake krémy ako to odstrániť?
Chemický peeling u kozmetičky To to môže zjemniť, robí sa dva mesiace, je síce určený pre problémovú pleť, ale má vplyv aj na zjemnenie vrások. Podľa ceny služieb niekde medzi 70 až 100 Eur
Fuha to si moc mlada na vrasky Ja budem mat o rok 4o a nemam na cele vobec lebo sa nemracim iba okolo oci od smiechu . Neexistuje krem co by ti ich odstranil. Nemam skusenost s Botox ale to by ti pomohlo nedvihat obocie ale Mozno je uz neskoro Lebo Botox sa mà davat este nez sa ti urobia vrasky. Poznala som raz 19r anglicanku co bola mega vraskava Lebo cele roky chodila do solarka. Davaj si uv krem na tvar.,Popripade mozes zakrit ofinou . Daj foto čela Mozno to vobec nie je take zle ako si myslis.
Takže keď si pichnem botox, tak nebudem môcť hýbať čelom? A ked to vyprchá nebudem mať ešte väčšie vrásky jak mám?
Nie, nebudeš hýbať celom resp iba veľmi veľmi obmedzene. Väčšie vrásky mat nebudeš, ale ak potom budeš pokračovať v dvihani celá tak jasne ze sa prehĺbia. Skus sa kontrolovať a nerobiť to
Botox ti docasne umrtvy svali v tej oblasti no treba to opakovat aby sa nerobili vrasky .. ale je mozne ze ked to skusis raz a budes 3m bez dvihania obocia Mozno to prestanes robit. Ale aj Ta lepiaca paska by ti mohla pomoct viac si uvedomit ze sa mracis.
Ja chodím na botox od 30 tky mám 32 mne velmi pomohol lebo krčila som hlava nehlava.Ono botox ti zabráni len v krčení ale vrásky ktoré tam už máš ti odstráni jedine výplň a to kyselina hyaluronová ale aj tá vyprchá podobne ako botox čiže to už budeš musieť byť celý život na takýchto kúrach byť ak chceš mať hladké čelo bez vrásky.Teda v tvojom prípade bude treba asi dať kombináciu botox plus hyaluronka.
Autorka, keď už máš vrásky tak sa zvykne pichnúť botox a vyplniť kyselinou HA. Bohužiaľ mám zlú správu, ešte nevymysleli krém čo by ti vyhladil vrásky. Ja mám 32 a botoxujem už tri roky. Nie je pravda, že stratis mimiku, normálne fungujes akurát sa to čelo nebude krcit. Neskutocne závidím ženám čo im do 50 stačí Nivea, ja mám v genofonde vyzerať ako sharpei, tak som to podchytila kým není neskoro a aj doktor mi povedal, že najvyšší čas. Koľko to vydrží závisí od metabolizmu, mne stačí chodiť raz do roka.
Ahoj, tieto vrásky sa nazývajú mimické vrásky (dôsledku toho, ako spomínaš že máš zlozvyk dvíhať obočie)
Mimické vrasky sa nedajú uplne odstrániť, ale dajú sa zjemniť.. Odporúčam liftingove krémy, ktoré obsahujú kyselinu hyaluronovú.. Regeneracne peptidy alebo ovocne aha kyseliny.. - toto sú zložky presne na vrásky a taktiež na mimické vrásky, ktoré ti pomôžu zjemniť m tvari vrásky🙂
Každopádne netráp sa tým, sú to len mimické vrásky ktoré má každá jedna žena, ako som písala vyššie dajú sa zjemniť

Ja som sa zase mracila. V 26 rokoch som si dala pichnúť botox a toho zlozvyku som sa zbavila. Máš síce ešte málo rokov ale je to jedna z možností. Potom jedine už iba tak, že sa budeš kontrolovať aby si to nerobila. Inak to nepôjde.