icon

Mám 30 rokov a vypadávajú mi vlasy. Čo mi pomôže?

20. jún 2021

Ahojte/co sa tyka vypadavania vlasov/vek 30.Co by ste mi poradili?

pribinak
20. jún 2021

Lopuchovy olej

ninusa221
20. jún 2021

Mne menej vypadávajú vlasy z hairbust ale tak tie sampony su dosť drahe 😄

beata_k
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
arabellka1
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
20. jún 2021

Zajdi za doktorom, nech ti spravy rozbor vitaminov a mineralov... napriklad ak mas nedostaok zeleza, tak ti mozu padat vlasy. Neurobila si nejake vacsie zmeny v strave nedavno?

laurika999
20. jún 2021

Alpecin - kofeínový šampón

nairia
21. jún 2021

ja som citala akurat dnes rano taku radu, ze jablkovy ocot zmiesat s vodou v pomere 1:1 a vmasirovat do pokozky po umyti vlasov. neskusala som, ale boli k tomu komenty, ze to vraj pomaha a aj napriek pachu octu vlasy potom nesmrdia.

janetinka27
21. jún 2021

zavisi od toho, ako ti vypadavaju, ci rastu nove, ci padaju iba v nejakych obdobiach, ci mas nejake zdravotne problemy. mne zacali vypadavat vo velkom mnozstve a dlhodobo, ale dlho to nebolo vidiet, mala som velmi huste vlasy. casom mi zjemneli, oslabili sa a padanie pokracovalo, u mna to bol okrem ineho aj nedostatok progesteronu. vyskusala som uz vselijake kury, ale tie podla mna len rast nejako mierne povzbudia, problem vsak nevyriesia. ak sa nenajde a nevyriesi dovod, tak po dlhodobom padani bude ubytok vlasov zretelny.

autor
22. jún 2021

@janetinka27 nedostatok hormonu vam ako riesili/ci ako ste na to prisli?

janetinka27
23. jún 2021

mala som nepravidelny cyklus, podla priznakov to bol hned zisteny nedostatok progesteronu a krv to potvrdila