Mám 39 rokov a prichádzam o posledné zuby
Ahojte ,
mam 39 a momentalne prichadzam o posledne zuby ,chcel by som nove napevno do kosti,chcem vas poprosit o radu ,rozmyslam ze si to dam spravit v zahranici (Polsko alebo Turecko) alebo mi niekto vie poradit dobru kliniku na Slovensku,?urcite sa niekto najde kto to riesil v blizkej dobe a bude vediet poradit .dakujem za opdovede
Art dental clinic na východe
Turecko, známy za 20000 celý chrup.
Skúsenosť nemám, ale skús pozriet https://www.doktorzub.sk/
Ťažko v Maďarsku mi robili len koreňovú výplň a nie je úplne dokonalá. Chápem ťa. Ja by som určite išla na konzultáciu aj na 3,4 miesta. Aj preto, lebo nie každý môže mať tie trvalé do kosti. Aspoň si urobíš obraz, zistíš cenník. Kamarát bol v Čechách a spokojný.
ok dakujem zatial za rady
@emt1 implantáty nie sú zaležitosť jednej návštevy u zubára, určite by som volila slovenskú kliniku, predsa len behať 5-6 krát do Turecka nie je sranda a celkove aj v prípade následných problémov je vždy ľahšie riešiť to tu.
Nemyslím, že by si si nevybral, dnes je to tu už na dosť vysokej úrovni na nových klinikách, treba ísť na konzultácie, kde ti navrhnú pre teba najvhodnejšie riešenie aj s cenovou kalkuláciou.
Emt1 nápis mi sms ja som bol v Turecku alebo mi zavolaj poradím ti 0902055029 u nás si nedavaj v schill dental clinik som platil za 1 zub 2500€ choré na hlavu v Turecku som dal za 9 srobov 4500€ 🙂 doživotná záruka
@janka1011 toto všetko sa dá urobiť na 2x ja si tam robím zuby a idem tsm na 2 fázy tam zaplatím 9000€ dokopy a tu by som nechal 20 000€
@bloger to je teda úžasná klinika 😀😀😀😀
@emt1 nápis mi sms 0902055029
@michalminich pozri si recenzie ako ju chvália.
@veronikalubko to je dosť vysoka cena veď toľko mi vyrátali aj na Slovensku za komplet cely chrup
Ja idem 15.6.23 na jednu kliniku do Turecka teraz už na 100%
@bloger ja napríklad od môjho zubára vo Švajčiarsku viem,že kopec ľudí bohatých si necháva zuby robiť v Turecku .Aj mne to schválil aj napriektomu ,že mi mohol podsunut svoju prácu .Povedal že nech sa rozhodnem akokoľvek jeho pacientka zostanem a že sa bude o moje turecké zuby starať .
@mirka414 Tak je pochopiteľné, že ked žiješ vo Švajčiarsku nepôjdeš do Bratislavi. Ty máš v tomto smere jasno. Ja ti držím palce aby ti to dobre dopadlo. Tvoj zubár ani inú možnosť nemal. Ak chce aby si ostala jeho pacientkou. A starať sa musí je predsa zubný lekár. Má takú povinnosť aj zo zákona. Autor nech si ide aj do Kambodže. Mne je to srdečne jedno. Lebo je to pre mňa arogantný človek. A myslí si, že ked má prachy je ťažký frajer. A dáva mu to právo jednať s ľudmi tak ako jedná. Nech si spytuje svedomie sám.

@emt1 Tak nie je potrebné cestovať. Na Slovensku máme tiež úžasné zubné kliniky. Napríklad Schill Dental Clinic.