icon

Mám 39 rokov a prichádzam o posledné zuby

emt1
21. nov 2022

Ahojte ,
mam 39 a momentalne prichadzam o posledne zuby ,chcel by som nove napevno do kosti,chcem vas poprosit o radu ,rozmyslam ze si to dam spravit v zahranici (Polsko alebo Turecko) alebo mi niekto vie poradit dobru kliniku na Slovensku,?urcite sa niekto najde kto to riesil v blizkej dobe a bude vediet poradit .dakujem za opdovede

Strana
z2
bloger
21. nov 2022

@emt1 Tak nie je potrebné cestovať. Na Slovensku máme tiež úžasné zubné kliniky. Napríklad Schill Dental Clinic.

emt1
autor
21. nov 2022

@bloger toto moze napisat clovek ,ktory to max. cital na nete a nema s tym ziadnu ale zaidnu skusenost ,nema o tom prehlad alebo si naivny,ale dik za zbytocny komentar

kavicka12
21. nov 2022

Art dental clinic na východe

veronikalubko
21. nov 2022

Turecko, známy za 20000 celý chrup.

suzibandit
21. nov 2022

Skúsenosť nemám, ale skús pozriet https://www.doktorzub.sk/

krtko1313
21. nov 2022

Ťažko v Maďarsku mi robili len koreňovú výplň a nie je úplne dokonalá. Chápem ťa. Ja by som určite išla na konzultáciu aj na 3,4 miesta. Aj preto, lebo nie každý môže mať tie trvalé do kosti. Aspoň si urobíš obraz, zistíš cenník. Kamarát bol v Čechách a spokojný.

tarra6
21. nov 2022

@emt1 je tu skupina Chcem krásne zuby. Skús sa tam popýtať.

emt1
autor
21. nov 2022

ok dakujem zatial za rady

janka1011
21. nov 2022

@emt1 implantáty nie sú zaležitosť jednej návštevy u zubára, určite by som volila slovenskú kliniku, predsa len behať 5-6 krát do Turecka nie je sranda a celkove aj v prípade následných problémov je vždy ľahšie riešiť to tu.
Nemyslím, že by si si nevybral, dnes je to tu už na dosť vysokej úrovni na nových klinikách, treba ísť na konzultácie, kde ti navrhnú pre teba najvhodnejšie riešenie aj s cenovou kalkuláciou.

bloger
21. nov 2022

@emt1 Trochu by si mohol byť vdačnejší. Nuž ale čo sa dá v dnešnej dobre čakať od ľudí. Za dobrotu na žobrotu. Ty to potrebuješ nie ja. Nevylievaj si svoju frustráciu na mne.

emt1
autor
Autor odpoveď zmazal
emt1
autor
21. nov 2022

@bloger vdacnejsi? :D to vazne, skus si precitat co si napisal a pouvazuj ,ked na to prides ozvi sa.tipujem ze mas 16 a ano je to moj problem ale ten tvoj primitivny prispevok hovori za vsetko.

michalminich
9. jan 2023

Emt1 nápis mi sms ja som bol v Turecku alebo mi zavolaj poradím ti 0902055029 u nás si nedavaj v schill dental clinik som platil za 1 zub 2500€ choré na hlavu v Turecku som dal za 9 srobov 4500€ 🙂 doživotná záruka

michalminich
9. jan 2023

@janka1011 toto všetko sa dá urobiť na 2x ja si tam robím zuby a idem tsm na 2 fázy tam zaplatím 9000€ dokopy a tu by som nechal 20 000€

michalminich
9. jan 2023

@bloger to je teda úžasná klinika 😀😀😀😀

michalminich
9. jan 2023

@emt1 nápis mi sms 0902055029

bloger
9. jan 2023

@michalminich pozri si recenzie ako ju chvália.

marca12
9. jan 2023

@bloger Moze to byt dobra klinika,ale nie pre bezneho obcana tohto statu.

bloger
9. jan 2023

@marca12 hľadal predsa dobrú kliniku na Slovensku. A okrem toho je ochotný cestovať. Ešte k tomu do Turecka. Tak financie asi problém nebudú. Okrem toho vždy sa dá dohodnúť na splátkach. Musí ale rátať, že minimálne tisícka to bude všade.

mirka414
16. máj 2023

@veronikalubko to je dosť vysoka cena veď toľko mi vyrátali aj na Slovensku za komplet cely chrup

luliu
16. máj 2023

@bloger robili ti v Schill implantát? Predpokladám, že nie, tak nechápem tvoje odporúčanie. Pre mňa je normálne, že odporúča ten, ktorý má vlastnú dobrú skúsenosť a nie ten či videl niekde reklamu

bloger
16. máj 2023

@luliu Ospravedlňujem sa, že som chcel v dobrom pomôcť, poradiť. Ja nemám dôvod ich ani dehonestovať, že robia zle. To, že sú obľúbený nie je len tak.

zuzana76
16. máj 2023

@emt1 nemam skusenost, ale pozor aj na Turecko, citala som nejeden clanok, ako im dobabrali zuby a potom v domovine si ich nechali opravit.

dobre, schill je mozno drahy, ale ja mam s nimi dobru skusenost

bloger
16. máj 2023

@zuzana76 To vieš všetko je atomaticky lepšie vo svete. Nuž ked niekto má peniaze do Turecka tak nepochopím, že prečo tu nemôže niečo zaplatiť. Ale tak každého osobná vec. To ked poradí niekto bez skúseností tak to asi nemá váhu.

mirka414
30. máj 2023

Ja idem 15.6.23 na jednu kliniku do Turecka teraz už na 100%

tiezjedna
30. máj 2023

@bloger v tej poslednej vete si to vystihol naprosto presne... 😉

mirka414
30. máj 2023

@bloger ja napríklad od môjho zubára vo Švajčiarsku viem,že kopec ľudí bohatých si necháva zuby robiť v Turecku .Aj mne to schválil aj napriektomu ,že mi mohol podsunut svoju prácu .Povedal že nech sa rozhodnem akokoľvek jeho pacientka zostanem a že sa bude o moje turecké zuby starať .

bloger
31. máj 2023

@mirka414 Tak je pochopiteľné, že ked žiješ vo Švajčiarsku nepôjdeš do Bratislavi. Ty máš v tomto smere jasno. Ja ti držím palce aby ti to dobre dopadlo. Tvoj zubár ani inú možnosť nemal. Ak chce aby si ostala jeho pacientkou. A starať sa musí je predsa zubný lekár. Má takú povinnosť aj zo zákona. Autor nech si ide aj do Kambodže. Mne je to srdečne jedno. Lebo je to pre mňa arogantný človek. A myslí si, že ked má prachy je ťažký frajer. A dáva mu to právo jednať s ľudmi tak ako jedná. Nech si spytuje svedomie sám.

mirka414
1. jún 2023

@bloger vyberala som z viacerych možnosti ako Turecko ,Maďarsko ,Slovensko a Švajčiarsko..Zvolila som zlatu strednú cestu pomer kvalita ,cena ,odporúčania a na základe toho som si vybrala kliniku v Turecku .

bloger
1. jún 2023

@mirka414 Okej držím ti palce. Vážim si, že vieš slušne komunikovať. Ale vidíš autor moc slušne nereagoval. Nazval môj príspevok primitívnym.

Strana
z2