Mám 6 cm cystu
Ahojte, prosím chcela by som sa poinformovať. Minulý týždeň po tom, čo mi neprišla menštruácia, mi doktor povedal, že mám 6cm cystu. Dal mi vyvolávačku. V nedeľu mi prišla menštruácia ale už dnes na večer mi slabne skoro nič nemám :( . Neviem čo ma teraz čaká, asi je malá možnosť, že by sa odplavila :( . Má niekto skúsenosti??
@llenulka ďakujem, ze si napisala...ja len sa bojim za to, ze som mala taku slabu :( ... krvacala som , dokoca zomna islo aj take mlazgave( alebo ako to napisat). Zajtra idem na kontrolu tak som zvedava co mi povie. A ty si mala po vyvolavacke aku menstruaciu?? ak sa smiem opytat. Normalne alebo tiez slabsie... Tiez ti zabranovala v menstruacii cysta???
fuu,nepamätam si,ci slabsiu,ci nie..a aj tak sme kazda ina,vies.. hej,zabranovala mi v menstruacii cysta..ono ta cysta je tam aj normalne na vajecniku,mesiac co mesiac,je to dutinka,v ktorej je vajicko a ked sa dosiahne ista hladina hormonov v strede cyklu,tak praska a vyjde vajicko..ak kvoli stresu,chudnutiu,atd. sa narusi rovnovaha hormonov,tak dutinka nepreskne a nadalej sa plni tekutinou s hormonami,ktore by mali po prasknuti a vyplaveni pripravovat sliznicu na odlucenie,teda menzes..u teba sa to zrejme neudialo a mala si anovulacny cyklus..po vyvolavacke zvycajne nasleduje cyklus ovulacny
mne sa to stalo dva krat
napis mi,ako si dopadla..aj ja som sa vzdy bala,to je normalne 🙂
@llenulka ahojky, tak sa hlasim, cystu stale mam nic sa s nou nestalo, doktor mi nasadil antikoncepciu na 3 mesiace ☹ , som z toho trosku nestastna, prteoze nikdy som anitkoncepciu neuzivala a uz dlho sa pokusame o babatko. Tak, dufam, ze to cim skor zabere aby som to mohla vysadit
@dasa118 ahoj,no teda ☹ asi to bude teda endometrialna cysta,ta je rozdielna od tej,co som si pisala predtym..najdi si na internete o endometrioze,na nu sa davaju antikoncepcne tabletky..inak,najlepsi liek na endometriozu je tehotenstvo,lebo vtedy zena 9 mesiacov nekrvaca,no zaludnost je,ze pri endo je otehotnenie tazsie,napriklad uz len kvoli tym cystam,ktore tam nemaju co hladat a tak..cize mozno je lepsie skusit to s tou antikoncepciou,lebo aj tak by sa vam babo nemuselo podarit,vies..uvidis,co dalej.podla mna po tych 3 mesiacoch,ak cysta zmizne,tak vam dokonca doktor nakaze sa snazit,lebo vtedy bude vacsia sanca na tehu..ja som tiez od potratu cakala a akurat za tyzden to budu tri mesiace..najskor to pojde pomaly,ale uvidis,ze potom to ujde vcelku rychlo🙂

urcite ti praskla,neboj sa..hlavne je,ze si krvacala..ja som mala taku dva krat a vzdy po vyvolavacke zmizla..