Mám druhé antibiotiká a stále som chorá
Ahojte od konca augusta mám zapchaty nos a vykašliavam hlieny.Doktorka mi dala ATB a trošku sa mi polepšilo no od predminulého utorka mám zas zapchaty nos a v sobotu som dostala zápal ucha. Doktor na pohotovosti mi dal Antibiotiká ale ja sa cítim rovnako…už mesiac užívam vitamíny, probiotiká a nič…veľmi sa bojím či nemám nejakú leukémiu alebo čo…krv z preventívky mám od leta a mala som všetko ok….v pondelok mi moja doktorka brala aj stery z nosa a krku a dnes idem na röntgen dutín….no som veľmi vyplašená
@anonym_autor na zapal ucha ti netreba atb, na to je volnopredajny usny sprej z lekarne. A na dutiny pomoze jedine naparovanie slanou vodou. Do 2 dni si fit. Mas pravdepodobne virozu, na to ti atb aj tak nezaberu.
a stery boli negatívne? lebo ja som bola dlhodobo chorá a ster ukázal bacila ktorý bol na atb ktoré som brala pár týždnov odolný... dala mi liečbu na ten konkrétny typ kt. som mala a bol pokoj... RTG je fajn ukáže zápal dutín alebo prípadné nahromadenie hlienu...
@anonym_autor leukémia? Ach jaj. A koľko máš rokov? Ešte si nebola nikdy dlhšie chorá? A čo takto jedny ATB nezabrali, tak dáme druhé? ,🥹
@anonym_autor na zapal ucha ti netreba atb, na to je volnopredajny usny sprej z lekarne. A na dutiny pomoze jedine naparovanie slanou vodou. Do 2 dni si fit. Mas pravdepodobne virozu, na to ti atb aj tak nezaberu.
@strawberry0797 no to je odvazne tvrdenie, ze na zapal ucha netreba ATB... ani vtedy, ak to je bakterialny zapal?
@strawberry0797 no to je odvazne tvrdenie, ze na zapal ucha netreba ATB... ani vtedy, ak to je bakterialny zapal?
@simsalabim uplne jedno aký zapal. Ten ušný sprej funguje vyborne na každý zapal. U deti aj u dospelých.
Inhalátor a keď vyliečiš ucho, tak kľudne aj konvička. Každý deň a choroba ti prejde. Leukemia má rozhodne iné príznaky ako to, že si mesiac chorá s kašľom a upchatým nosom 🙈.
@simsalabim uplne jedno aký zapal. Ten ušný sprej funguje vyborne na každý zapal. U deti aj u dospelých.
@strawberry0797 no...nebudem sa hadat, ale som presvedcena o tom, ze nepomoze na vsetky zapaly a ze su pripady, kde bude treba ATB. Mimochodm, ktory sprej to je? Mozno to dakomu pomoze.
@strawberry0797 no...nebudem sa hadat, ale som presvedcena o tom, ze nepomoze na vsetky zapaly a ze su pripady, kde bude treba ATB. Mimochodm, ktory sprej to je? Mozno to dakomu pomoze.
@simsalabim treba vyskúšať. Tiez som neverila.
@simsalabim treba vyskúšať. Tiez som neverila.
@strawberry0797 nazov?
@strawberry0797 nazov?
@simsalabim akýkoľvek ušný sprej, je to väčšinou aj tak len slaná voda. Niektoré pridávajú alkohol alebo olejceky. Ja mam teraz Aurecon, ale mala som aj iné.
@anonym_autor načo ti brala stery, keď už boli nasadené ATB?To sa malo spraviť predtým.Aly bol vôbec dôvod pri prvej chorobe nasadiť ATB?robila crp?Môžeš byť aj alergik.Z rtg dutín sa zistí môžeš mať zápal dutín, cystu.Mas bežnú virózu, ktorá prerástla do bakteriálnej infekcie nepanikar
90% mojich chorôb vyzerá takto, ale lekár robí v akútnom štádiu výter a nasadí ATB cielene nie takto pokus omyl
@simsalabim akýkoľvek ušný sprej, je to väčšinou aj tak len slaná voda. Niektoré pridávajú alkohol alebo olejceky. Ja mam teraz Aurecon, ale mala som aj iné.
@strawberry0797 no lenze Aurecon je na rozpustenie usneho mazu. To ti moc nepomoze, ked mas naozaj bakterialny zapal ucha. Nieco ako peroxid aci klasika Burowove kvapky mozu pri slabsich infekciach pomoct, ale nie vzdy.
@anonym_autor načo ti brala stery, keď už boli nasadené ATB?To sa malo spraviť predtým.Aly bol vôbec dôvod pri prvej chorobe nasadiť ATB?robila crp?Môžeš byť aj alergik.Z rtg dutín sa zistí môžeš mať zápal dutín, cystu.Mas bežnú virózu, ktorá prerástla do bakteriálnej infekcie nepanikar
90% mojich chorôb vyzerá takto, ale lekár robí v akútnom štádiu výter a nasadí ATB cielene nie takto pokus omyl
@anonym_b98ef8 ahoj dutiny mám vzdušné podľa rtg….ja som mala rakovinu krčka maternice a pred operáciou som ochorela tak mi dala preidtotu ATB….operaciu mi preložili a operovali ma minulý piatok….chceli mi zobrať aj maternicu lebo modla magnetickej rezonancie nebolo jasne či ten nádor je už aj v tej maternici…kvôli chorobe sa ma báli uspať na tak dlhu dobu a najobdivovanejšie mi len rezali ten krčok….v sobotu ma bolelo ucho a zaľahlo tak som sa na pohotovosť a ženy lekár mi dal antibiotiká….
Leukemiu lebo si chora od augusta ? Sa upokoj.
To Ti pisem ako niekto kto bol chori vkuse 2roky ze nonstop na antibiotikach
@ivik4 ja sa aj zadýcham keď rozprávam ,mám bolesti a kŕče vo svaloch a mám rakovinu krčka…takže to je už dôkaz ,že imunita je oslabená lebo sa nevedela vysporiadať s HPV
@anonym_autor leukémia? Ach jaj. A koľko máš rokov? Ešte si nebola nikdy dlhšie chorá? A čo takto jedny ATB nezabrali, tak dáme druhé? ,🥹
@anonym_32e473 a mám 29 rokov a dve deti…jedno z toho 8 mesačne bábätko…je mi celkovo zle už 2 roky
Nemusíš byť vyplašená, prvé ATB ti oslabili imunitu a pri zle zloženej strave (potraviny podporujúce zápal) sa zápal vrátil. Nasaď omega3, vitamín D, C a Protizápalovú stravu
https://etabletka.sk/protizapalova-strava-ako-s...
Na ukludnenie užívaj magnézium, je potrebné dopĺňať minerály (elektrolyty) po pôrode, znižujú úzkostné stavy....
@strawberry0797 no lenze Aurecon je na rozpustenie usneho mazu. To ti moc nepomoze, ked mas naozaj bakterialny zapal ucha. Nieco ako peroxid aci klasika Burowove kvapky mozu pri slabsich infekciach pomoct, ale nie vzdy.
@simsalabim ale funguje to aj tak 🤷🏻♀️ to som si nevymyslela, mam s tym skúsenosti, a odporúčali mi to iní ľudia, ktorým to tiez fungovalo, aj ich malym detom, ked nic ine nezaberalo.

Leukemiu lebo si chora od augusta ? Sa upokoj.
To Ti pisem ako niekto kto bol chori vkuse 2roky ze nonstop na antibiotikach