icon

Mám hrozné akné

lenka8p
3. aug 2021

Vyskusala som vela kremov, masticiek, atb, koznych lekarov, obehala som snad vsetkych lekarov. Nejem muku, nejem mliecne vyrobky , kvoli depresii z pleti som nejedla cukor vysse pol rok a bojim sa , ze sa tymto privediem k poruche prijmu potravy. Som hotova, som psychicky na dne a neviem ako dalej. Moje akne je hrozne, este horsie nez kedysi... Je nieco co vam pomohlo?

Mám hrozné aknéMám hrozné akné
Strana
z2
nikpa
3. aug 2021

@lenka8p pri tvojich intoleranciach by som hľadala problém tam. Kamarátka ma presne tieto isté kombinácie a mala dlhodobo problém s ekzemom a celkovo kožné problémy, vyrážky, šupinky, akné. Až ju poslali na vyšetrenie na intoleranciu na niekoľko ďalších 100 potravín a povychadzalo jej tam všeličo čo dovtedy ,,mohla,, jesť. Po čase ako vysadila aj tieto potraviny, kožné problémy ustúpili.

sabinka022
3. aug 2021

Jednoznacne Roaccutane. Nestracaj cas a chod do toho.

erinomareno
Odpoveď bola odstránená
erinomareno
Odpoveď bola odstránená
miselar
Autor odpoveď zmazal
gvenduska
4. aug 2021

Ja som mala podobný problém kožný mi dal infekcie a tie pomohli

wild_nature
21. sep 2022

@lenka8p ahoj . Ako sa ti darí ? Podarilo sa vyriešiť tvoj problém s pleťou a nájsť príčinu ?

jujulip
28. mar 2023

@wild_nature aj mňa by to zaujimalo😉

lenka8p
autor
24. apr 2023

@jujulip Ahojte. Uz mam iba škvrny po akne a sem tam pri menstruacii sa vyhodí nejaky Hugo. Ale inac to ustúpilo. Probiotika,čaje,rybi olej a lieky na akne (Beautyskin, cisto prírodne)

jujulip
24. apr 2023

@lenka8p prosím ta kde si kupovala beautyskin?

lapersefona
4. aug 2023

@karamellka1 ahoj ako ste dopadli, polepsilo sa dcere?

karamellka1
4. aug 2023

@lapersefona tak dcére nakoniec zistili celiakiu. Ma doživotnú diétu, ale áno tvar je v poriadku.

skolara
4. aug 2023

@lenka8p nie je to rozacea? Sú 4 formy a mne to príde taká ako mám ja, a teda mne veľmi pomohlo epiduo. Tvar mám čistú.

lenka8p
autor
29. aug 2023

@skolara benzynol peroxide momentalne a mam pokoj. 😊

skolara
30. aug 2023

@lenka8p bola to nakoniec rozacea? Lebo ja epiduo je benzynol peroxide a plus retinol. Mne to pomohlo prevelmi velmi a mám čistú pleť.

lenka8p
autor
30. aug 2023

@skolara mne epiduo nepomohlo, ja som si nasla na zahraničných stránkach benzynol peroxid 10% a ten zaberá

galioska
6. jún 2024

@tenerifka ahoj ako akne preslo to? moja dcera sa s tym trapi uz rok

tenerifka
7. jún 2024

@galioska akne preslo uz vtedy, ked som tu pisala prispevky. Teraz riesime jazvicky, je to boj.
Tvoja berie roaccutane?

galioska
7. jún 2024

@tenerifka nie ma ine, co davaju v anglicku, ako kulincek jej to prejde potom zas vide, jazvicky uz teraz vidno ze ostanu😏 ma to okolo nich take tmave uschnute take fliaciky ako po akne ostavaju. To bude boj potom vsetkom ako vidim, kopec penazi a efekt minimalny

galioska
7. jún 2024

@lenka8p to je dobre ze ti zavralo, dcera skusila horela jej zvar z toho a to davala len na pupaky

tenerifka
7. jún 2024

@galioska a teda aka je zakladna latkaa v tom lieku, ak to nie je isotretinoin?
Kolko ma dcera rokov?
Moja mala dlho normalne klasicka akne, nic moc, a zrazu vo veku cca 16 rokov sa jej behom par dni urobilo na licach take brutalne, ze koniec.... Z toho jej aj zostali jazvicky. Vobec netusim, co mohlo byt vtedy spustacom, mozno stres....

3petka
7. jún 2024

@lenka8p skus ešte kozmetiku Acnemy. Je síce drahšia ale mne nenormálne pomohla. Najprv som skúsila len čistiaci gél a keď som videla ako mi dobre robí tak používam aj krém. Ja som mala také hnusné akné, že bola vyrážka napuchnutá bolela jak sviňa ale nič s ňou sa nedalo robiť, a následne mi po nej ostal fľak, ale odkedy používam toto tak fakt mám vyrážku len výnimočne.

galioska
7. jún 2024

@tenerifka ma 20, pred rokom v lete hej vybehli ze cysticke ...pozrem to ked budem doma odfotim jo?

galioska
7. jún 2024

@3petka ideme o mesiac na sk kde to kupim

3petka
7. jún 2024

@galioska majú to v dm

cecilia29
7. jún 2024

Ja som to mala podobne. Skúšala som presne to iste. Pomohla mi antihistaminova dieťa, vysadiť úplne kozmetiku . Vtedy som dávala na tvar len ružovú vodu , myslím make up alverde.

galioska
7. jún 2024

@cecilia29 uz sa ti to nevratilo?

cecilia29
7. jún 2024

@galioska nikdy som to už tak nemala. Ale už som nikdy viac nekupovala tu lekarsku ci drahu kozmetiku (eucerin, larosche, bioderma). Mala som pocit ze čím som viac vtedy čistila tým bolo horšie. Nejaký pupak sa vždy objavil, ale to je asi bezne. Zistila som ze nánosy kozmetiky mi robia zle. Dlho som nepoužívala ani krémy. Teraz už som začala lebo vrasky. Ale ťažko hľadám krem, ktorý by mi póry neupchaval.

Strana
z2