Mám hrozné akné
Vyskusala som vela kremov, masticiek, atb, koznych lekarov, obehala som snad vsetkych lekarov. Nejem muku, nejem mliecne vyrobky , kvoli depresii z pleti som nejedla cukor vysse pol rok a bojim sa , ze sa tymto privediem k poruche prijmu potravy. Som hotova, som psychicky na dne a neviem ako dalej. Moje akne je hrozne, este horsie nez kedysi... Je nieco co vam pomohlo?

Jednoznacne Roaccutane. Nestracaj cas a chod do toho.
Ja som mala podobný problém kožný mi dal infekcie a tie pomohli
@lenka8p ahoj . Ako sa ti darí ? Podarilo sa vyriešiť tvoj problém s pleťou a nájsť príčinu ?
@wild_nature aj mňa by to zaujimalo😉
@karamellka1 ahoj ako ste dopadli, polepsilo sa dcere?
@lapersefona tak dcére nakoniec zistili celiakiu. Ma doživotnú diétu, ale áno tvar je v poriadku.
@galioska a teda aka je zakladna latkaa v tom lieku, ak to nie je isotretinoin?
Kolko ma dcera rokov?
Moja mala dlho normalne klasicka akne, nic moc, a zrazu vo veku cca 16 rokov sa jej behom par dni urobilo na licach take brutalne, ze koniec.... Z toho jej aj zostali jazvicky. Vobec netusim, co mohlo byt vtedy spustacom, mozno stres....
@lenka8p skus ešte kozmetiku Acnemy. Je síce drahšia ale mne nenormálne pomohla. Najprv som skúsila len čistiaci gél a keď som videla ako mi dobre robí tak používam aj krém. Ja som mala také hnusné akné, že bola vyrážka napuchnutá bolela jak sviňa ale nič s ňou sa nedalo robiť, a následne mi po nej ostal fľak, ale odkedy používam toto tak fakt mám vyrážku len výnimočne.
Ja som to mala podobne. Skúšala som presne to iste. Pomohla mi antihistaminova dieťa, vysadiť úplne kozmetiku . Vtedy som dávala na tvar len ružovú vodu , myslím make up alverde.
@galioska nikdy som to už tak nemala. Ale už som nikdy viac nekupovala tu lekarsku ci drahu kozmetiku (eucerin, larosche, bioderma). Mala som pocit ze čím som viac vtedy čistila tým bolo horšie. Nejaký pupak sa vždy objavil, ale to je asi bezne. Zistila som ze nánosy kozmetiky mi robia zle. Dlho som nepoužívala ani krémy. Teraz už som začala lebo vrasky. Ale ťažko hľadám krem, ktorý by mi póry neupchaval.

@lenka8p pri tvojich intoleranciach by som hľadala problém tam. Kamarátka ma presne tieto isté kombinácie a mala dlhodobo problém s ekzemom a celkovo kožné problémy, vyrážky, šupinky, akné. Až ju poslali na vyšetrenie na intoleranciu na niekoľko ďalších 100 potravín a povychadzalo jej tam všeličo čo dovtedy ,,mohla,, jesť. Po čase ako vysadila aj tieto potraviny, kožné problémy ustúpili.