Mám manželovi nasadiť antibiotiká na hnisavú angínu počas dovolenky?
Sme v chorvatsku est do nedele. Manzel dostal horucku a strasne ho boli hrdlo. Pozefala som mu vcera do hrdla, mandle ma zvacsene, cervene a same biele skvrny. Mame so sebou coldrex, dorithricin a atb suprax. Nasadit mu ich? Nie som za samovolne nasadzanie atb, a ani neviem ci su tieto atb ucinne na hnisavu anginu. Ci len pokracovat xoldrex dorithricine?
tiez som za to, aby ste zbehli k lekarovi, do nedele este daleko. takto mu moze lekar rovno predpisat to, co mu pomoze a nemusite skusat a tipovat...
Veď navštívte normálne lekára, poistka takéto veci vykryje
@anonym_autor pohotovosť, my sme takto boli s dcérou, netreba sa báť.
@anonym_autor mozno daju penicilin a s tym moze aj na slnko. Angina je nebezpecna a chytlava.
@anonym_autor kludne k lekárovi aj v chorvatsku sú a staci preukaz poistenca
Nie nenasadzuj nemas ako laik diagnostikovat anginu a nasadzovat atb
Chodte k lekarovi
A ako laik nemas mat ani co doma antibiotika, ked su predpisane maju sa uzivat a nedrzat doma v sufliku pre istotu
To akože máš atb len tak a ani nevieš na čo sú, ale pre istotu si ich zoberieš na dovolenku?🤦♀️ nech ide tam k lekárovi.
Boze, akoby bol nesvojpravny, alebo tvoje decko. Aj on tebe nasadi atb, ked budes chora?
Ved si ich bud nasadi sam, alebo pojde k lekarovi a nasadi mu ich on.
precitat si pribalovy letak?🤔
Ja by som nasadila...ale to som ja😅po žiadnych lekároch by som tam nechodila pokiaľ by nešlo o ohrozenie života.
a nemá aj pupáky na rukách a nohách a nešúpu sa mu? môže to mať aj 7. chorobu a na tie antibiotiká nezaberajú......
@anonym_autor a ty si lekarka, ze len tak vysetrujes rodinnych prislusnikov a vyberas liecbu? Ste v chorvatsku, nie kdesi v africkej pusti, tak bud normalna a zober manzela k lekarovi. Urcite mate cestovne poistenie a toto vam v pohode pokryje naklady aj na pripadne lieky.
Vyzera to ako angina. Suprax je na anginu.
Kludne vyhladaj miestne zdravotnicke centrum, ak nemas cestovne poistenie, v ramci eu ti plati nas preukaz
Ja by som nasadila...ale to som ja😅po žiadnych lekároch by som tam nechodila pokiaľ by nešlo o ohrozenie života.
@derdia vivat bakterialna rezistencia na antibiotika, urcite je takych ako ty viac, v buducnosti sa vam vsetkym “podakujeme “
@palculienka40
@anonym_autor smer lekar, ak mas cestovne poistenie, zavolaj na ich asistencnu sluzbu.
@anonym_autor choď radšej k lekárovi.Mozno mu davine ATB ja väčšinou dostanem sumamed ten je 3 dňový a pozor na slnko

@anonym_autor navstivte tam miestneho lekara ked chcete mat istotu.