icon

Mám navštíviť lekára aj napriek krvácaniu?

mamalen
16. apr 2023

Pred cca týždňom som sa objednala ku gynekológovi kvôli meškaniu menštruácie. Doteraz som mala cyklus ok, posledné 2 roky bol môj cyklus 28 dní +- 5 dní. Teraz mám 49 dňový cyklus, dostala som po 21 dňoch meškania, a to dnes. Nemám silnú m., skôr špinenie, ale dr. ma predpokladám nebude vyšetrovať kvôli tomu. Mám tam ísť, aby mi urobil odber krvy, alebo počkam, až keď mi skončí m.? Dá sa u neho objednať iba cez objednávkový online systém a teda najbližší termín mi ponúka až o 3 týždne. Išli by ste na mojom mieste, alebo mám počkať? Podotýkam, že mám 38 rokov a podozrenie na predčasnú menopauzu. Návaly tepla, depresívne nalady, necítim sa dobre, inak by som to asi tak nesilila.

mamina7070
16. apr 2023

normalne sa objednaj toto neni urgentne 😉

elmivelmi
16. apr 2023

@mamalen tak zavolaj ci mas,mozno to zasa ovplyvni vysledky krvi

eliska13
16. apr 2023

@mamalen áno, vie spraviť hormonálny profil na 3,4 deň menzesu

mamalen
autor
Autor odpoveď zmazal
mamalen
autor
16. apr 2023

@eliska13 ale zajtra mam iba 2. den

veselo_neveselo
16. apr 2023

Ja by som isla. Mne robi dr. hormoprofil na 2 al 3 den cyklu, tak to by mohlo byt ok na odber krvi. V kazdom pripade, uvidis, spinenie nie je prekazkou k prehliadke.

jazula
16. apr 2023

Ja by som šla, mne napríklad endokrinologička hovorila, že vyšetrenie výšky niektorých hormónov sa robí v prvý deň menštruácie, tak vtedy mám prísť. Ak by to nebol tento prípad, aspoň sa dohodnete, kedy bude najlepšie prísť.

mamalen
autor
16. apr 2023

@jazula
@veselo_neveselo
no veru, nejako sa mi to zastavilo, urcite behnem 🙂